25 feb 22, 22:33:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147484 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #495 Dátum: 12 jún 15, 14:50:15 »

Rukia vs 'Kurosaki-kun' és Hinamori

Szerintem ezt Kuchiku kisasszony nyerné. Az egy dolog, hogy semmi nem maradna belőle egy pajzs+ Tobiume kombó után,  de gondolom lesz annyi esze, hogy nem kezdi csapkodni Hime pajzsát  smirksweat Inkább távolról nyomat egy Hakuren-t.

Ukitake vs Starrk

Itt viszont tényleg Starrk lenne a győztes. Ukitake egyszerre csak egy cerot képes visszaküldeni. 1000 enyhén sok lenne neki.

Starrk vs Barragan

Ha Barragan erősebb lenne Starrk-nál, akkor gondolom ő lenne az Első espada  smirksweat Az elöregítés se megy olyan gyorsan pláne ha 1000+ Cero közeledik felé. Starrk még csak Barragan közelébe se kell menjen, hogy győzzön. Távolról addig lövi amíg semmi se marad a "királyból".
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #496 Dátum: 12 jún 15, 14:54:01 »

Nos, most pár Yoruichis harcot vetnék fel, várom a véleményeket Mosolyog ( ha esetleg volt már vmelyik, akkor természetesen nem kell megint leírni a válaszotokat Nevet)

Yoruichi vs Harribel
Yoruichi vs Hollow Tousen
Yoruchi vs Kenpachi
Yoruichi vs Kyouraku
Yoruichi vs Yammy
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #497 Dátum: 12 jún 15, 15:49:40 »

Könyörgöm, hagyjátok már ezt a számozást! Ha a valóságot tükrözné, akkor nem lennének benne "Yammy a legerősebb Espada" szintű baromságok.  Egy Respira után érdekelne mi maradna a Primera-ból.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #498 Dátum: 12 jún 15, 16:06:06 »

Yammi-t leszámítva szerintem a számozás helytálló. Ő kiengedett formában kb. a 5-6 szintű Espada-nak felelhet meg.
Mit csinálna Starrk egy Respira-val? Szerinted? Valószínűleg kikerülné  smirksweat Ahogyan azt Soi Fong és a többiek is tették.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #499 Dátum: 12 jún 15, 16:19:13 »

Soifon sebessége igen nagy, mégis elkapta a kezét. Ha nincs ott Oomaeda, akkor valószínűleg ott annyi is neki.
Vegyük úgy, hogy egy szinten mozognak. Mit csinál Starrk a kezével? Lelövi? Egy kézzel kevesebb Cero-t tud lőni, így Barragan esélyei nőnek.
Erősebbnek találom Starrk-ot Barragan-nál, viszont ez a harc a ketteskéjé. Kevésbé károsan hat a primera támadása a csontira, mint fordítva.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 17:05:36 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #500 Dátum: 12 jún 15, 16:24:39 »

Az a gond, hogy ha úgy kerülgeti a Respirákat mint Soifon, akkor 2 perc után nem lesz mivel meghúznia a ravaszt. ikszdé
http://www.mangareader.net/94-811-12/bleach/chapter-357.html
Erre beír elém... Na mindegy mostmár, mivel a linket is kikerestem elküldöm.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 16:26:38 írta Mistich » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #501 Dátum: 12 jún 15, 16:30:04 »

És mit csinál Barragan a zerok áradatával? Elöregíti? Mind az ezret amikor egy darab Sio Fong rakétát sem volt képes kikerülni rendesen. Az az öregbítés sem tökéletes ha Barragan arra kényszerül, hogy menekülnie kellene előle, másrészt Starrk és Soi Fong nem egyszintűen erős. A távolról harcolok mindig is előnyben voltak azokkal szemben akik közelharcra specializálódtak. Nem szórakozásból került Barragan elé Starrk. Már a szellemi erejük nagysága is erre utal.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #502 Dátum: 12 jún 15, 16:33:30 »

Egy cero meg ezer pont ugyanannyi idő alatt öregedne el. Jó, nyilván nem, de csak mert nem egyszerre érnek oda.
Ráadásul az a rakéta sem tett benne olyan túl nagy kárt igazából.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 16:34:02 írta STM » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #503 Dátum: 12 jún 15, 16:37:03 »

Főleg, hogy Kyouraku bekapott egy cerot egészen közelről, és semmi baja nem lett, csak a haorija lett kicsit romos Nevet ...Ezzel szemben Barragan meg egyből elkezdi öregíteni, ami közel megy hozzá, a Respira csak plusz.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #504 Dátum: 12 jún 15, 17:33:20 »

Igen, Soi Font elkapta a Respira, mivel nem sietett annyira. ( értsd: nem használt "villámlépést", amivel simán kikerülhette volna). Barragan a kiengedett alakjában közel sem olyan gyors. Láthattuk, hogy Omaeda is simán el tudott előle menekülni, pedig ő sincs a leggyorsabbak között.
Azért 1 Cero és 1000 Cero között van különbség. Közel ugyanabban a pillanatban érnek oda, így amíg Barragan elöregít 50-et belőlük még mindig ott lesz a többi. És ha Starrk kilő ezret jöhet a másik ezer is.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #505 Dátum: 12 jún 15, 17:35:21 »

De neme gyesével öregszenek el. Mindegyikre párhuzamosan hat, amint beléptek abba a mezőbe.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #506 Dátum: 12 jún 15, 17:37:24 »

Tudom, hogy nem egyesével öregszenek el, de ha minden irányból bekap néhány száz Cero-t nem biztos, hogy az egészet képes megsemmisíteni mielőtt azok elérnék őt.

Starrk és Nelliel vs Barragan

Ha Starrk szerintetek kevés, akkor legyen itt az Ex. hármas. Itt ő nyílván csak azért van, hogy felerősítve küldje vissza Starrk Cero-it. Szerintetek az elég nagy robbanás lenne?
( Nnoitra felerősített és visszaküldött Cero-ja közel akkorát szólt, mint Soi Fong bankai-ja )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 17:53:54 írta TsunadeHime » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #507 Dátum: 12 jún 15, 18:24:38 »

A Respira nem olyan, mint egy mintegy lézerfal.. Nem folyamatos. Úgy értem ha pl 2 ember egymás mögött áll és szemből átmegy rajtuk egy Respira hullám, akkor csak a legelső embert fogja elkapni. Az első felfogja a testével így a hátsónak semmi baja sem lesz.
Ha egy Cero átmegy rajta tulajdon képen kilyukasztja, így egy rés keletkezik, amin átjuthatsz, ha nem érsz a széléhez. Legalábbis szerintem.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #508 Dátum: 12 jún 15, 19:33:26 »

Új harcok:
- Stark és Neliel vs Ukitake és byakuya
- Kenpachi és Byakuya és Ukitake vs 2. resurrecion ulquiorra
- Full formás Yammi vs 2. resurrecion ulquiorra
- Hirako shinji vs ulquiorra: Shinji shikai képessége megzavarhatja de nem is kicsit ulkvit. Itt szerintem 55-45-re nyer shinji.
Naplózva
alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #509 Dátum: 12 jún 16, 17:15:08 »

Ukitake és Byakuya páros sztem legyőzné Starkot és Nelielt. Byakuya hárítaná a cerókat a pengéivel mellesleg Ukitake is könnyedén visszaverné... Neliellel lenne a gond mert úgy kéne vele közelharcot vívni hogy közbe Stark fedezi de Byakuya előszeretettel használja a bankait ami nem gyenge mellesleg Ukitake ki tudja milyen bankait tartogat nehéz helyzetekre... Nyernének de csak akkor ha Ukitake nem kezd vért köhögve zihálni a harc közben Nevet

Kenpachi sztem egy az egybe kiállhatna Ulquiorra ellen hisz egy állat bár elég lassúcska szegény... Amúgy se fognának össze Nevet Ülquiorra csak azért lett ennyire túltápolva mert ő lett Ichigo ellenfele és hát nyilván keménynek kellett megalkotni... De nem véletlenül lett csak 4. espada.

Yammi vs Ulquiorra: Na ezt viszont lehozná Ulquiorra mert ez a Yammi olyan lassú hogy az életbe nem kapná el őt... Kenpachi meg ichigo is úgy vagdosta a végtagjait hogy csak lesett... Meg hát akkora hogy becsukott szemmel eltalálná a az atomlándzsáival Nevet

Hirako vs Ulquiorra: Én ezt a harcot csak akkor adnám Shinjinek ha valami veszett nagy bankait villantana... sima shikaival veszíteni mint állat.
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins