25 feb 22, 22:28:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147481 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
AyaseAkami
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #450 Dátum: 12 jún 01, 16:32:47 »

Francba, hogy te simán tudod a válaszokat Mosolyog

Rukia vs Luppi

Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #451 Dátum: 12 jún 06, 13:05:30 »

Luppi bezúzná szegény Rukiát. Legalább is a Timeskip előtt biztosan ezt tette volna. Mivel nem láttuk, hogy mennyit fejlődött azóta így nem tudom megmondani mi lenne a csata kimenetele.

Yamamoto főkapitány vs Unohana ( a fillerekben látott képességei is jöhetnek, pl. instant gyógyítás, kidouk), Hitsugaya és Harribel
Zaraki és Ikkaku vs Grimmjow
Ikkaku vs Tesla ( vagy ki xD Amúgy Nnoitra ölebe)
Omaeda vs 9. Espada
Rukia vs Chad és Yumichika
Starrk vs Harribel és Nelliel
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 14:43:56 írta TsunadeHime » Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #452 Dátum: 12 jún 06, 14:39:32 »

Láttotak alapján csak párra tudok válaszolni!
Nos :  Zaraki és Ikkaku vs Grimmjow   egyértelmű szerintem hogy zaraki és Ikkaku, hiszen zaraki egyedül elintézte az 5. espadát+ segítséggel grimmjownak esélye nincs( igaz zaraki ikkakut elöször ölné meg minthogy segítsen neki xd)
Ikkaku vs Tesla: ha csak kardforgatást nézzük akkor is ikkaku, tesla nagy állat formájával is kikapna ikkaku bankaiával szemben! Nevet
Omaeda vs 9. espada: erről nem tudok nyilatkozni xd

Rukia vs Chad és Yumichika: ha olyan terepen harcolnak ahol mindeki látja őket, akkor Rukia és Chad nyer, de ha rejett helye akkor Yumichika használni fogja azt az elszívós technikát és nyer.

Starrk vs Harribel és Nelliel: én starrkot átváltozott formájában nem láttam erősnek... úgyhogy szerintem Nelliel
Nevet

Az utolsó aizenes részekbeli Ichigo HOLLOW formában vs yamamoto főparancsnok?Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 14:46:59 írta pataialex » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #453 Dátum: 12 jún 06, 19:28:47 »

Melyik Hollow formára gondolsz? Amelyik elverte Ulquiorrát vagy amelyikkel Aizen ellen harcolt? ( Mugetsu- bár ez nem is hollow forma).
A Fullhollow alakot mindenféle megterhelés nélkül nyírná ki. A másik ellen megizzadna, de ha mutat egy Bankai-t, akkor nyer. ( legalább is feltételezhető )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 19:32:48 írta TsunadeHime » Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #454 Dátum: 12 jún 06, 19:30:42 »

a mugetsu az nem már a végső getsuga tenshou? én arra gonldtam amúgy amikor még az előtt volt, olyan bankaia volt, hogy már lánc volt  kezén, tensa zangetsu ellne ,,gyakorlűs" utáni bankaira gonodlok+ rűhúzná a maszkot.
Naplózva
pataialex
Újonc
*

« Válasz #455 Dátum: 12 jún 06, 19:34:38 »

uhh ezt nem tudom kitörölni, szóval valamelyik Adminisztráor törölje akor ezt pls:D( naruto formuhoz akartam írni,de rossz lap volt megnyitva)
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 19:35:55 írta pataialex » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #456 Dátum: 12 jún 06, 19:35:54 »

Jaj, azt hiszem tudom melyikre gondolsz  Nevet De szerintem azt is elverné a főkapitány. A Shikai-jából kiindulva csak sejteni lehet a Bankai-ja erejét. Egyszerűen nem tudok elképzelni olyan ellenfelet, akit azzal ne győzne le  Gondolkozik

Kyouraku vs Zaraki
Ukitake vs Soi Fong
Kommamura vs Yoruichi ( a Soi Fong elleni csatáját egy fillerben láthattuk )
Kyouraku vs Yoruichi
Ukitake és Kyouraku vs Ulquiorra elleni Hollow Ichigo
Barragan vs Harribel és Nelliel
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 19:39:27 írta TsunadeHime » Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #457 Dátum: 12 jún 06, 20:50:27 »

Kyouraku vs zaraki: Kyouraku nyerne szerintem, mert akkor lenne egyenlő a harc, mikor Kyouraku előhozza mindkettő fegyverét, de akkor meg Banakival(amit még nem is láttunk) elitnézné.

Ukitake vs Soi Fong: Ukitake erejét nem lehet nagyon ismerni, csak anniyt mikor yamamotot ellen előhúzta a két karját, meg egy kcsit 1. espada ellne, de szerintem leütné Soi fongot.

Kommamura vs Yoruichi: áá simán Yoruichi , amit ő bemuatott Soi fong ellen:D meg Kommamura inkább erős, nem gyors, mire észbe kap meghal.

Ukitake és Kyouraku vs Ulquiorra elleni Hollow Ichigo: Hollow ichigo:D nagyon kegyetlen volt akkor, és szerintem még a teljes erejét sem mutatta be abban a formában.

Barragan vs Harribel és Nelliel: szerintem Barragan nyerne, ők ketten igaz erősek, de nem tudnák megközelíteni, barragant is csak távolsági harcban halt meg nagy nehezen. :DD
Jó kis összecsapások, kíváncsi vagyok másnak mi a véleménye:D
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #458 Dátum: 12 jún 06, 20:56:55 »

Nem tudom őfelsége mennyire örülne Nelliel és Harribel egyesített Cero-jának. ( Harribel küld egy cero-t a másik csaj felé, aki befalja és Barragan ellen fordítja--Cero Doble). Ez a cero valószínűleg szólna akkorát, mint anno Soi Fong Bankai-ja.
( sőt, akár nagyobbat is. Nnoitra visszaküldött Cero-ja szólt akkorát. Harribelé önmagában is sokkal pusztítóbb erejű lehet, Nelliel saját Cero-jával felerősítve pedig még erősebb)
Mindkét Espada gyors, így tudnák tartani a távolságot az öreggel. Közben pedig akár folyamatosan is támadhatnák a saját ceroikkal. ( vagy az egyesítettel)
Harribel vízét vajon mennyire tudja elöregíteni Barragan?  Ha erre nem képes elég gyorsan, akkor megszívhatja.

Barragan külön külön legyőzné őket, de a 3. és az ex 3. espada egyesített ereje talán neki is sok lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 06, 21:02:19 írta TsunadeHime » Naplózva

pataialex
Újonc
*

« Válasz #459 Dátum: 12 jún 06, 21:02:40 »

Lol:D Ezekre nem is gondoltam   Hümm-hümm

Legyen egy olyan amire sokan nem gondolnának(nem olvastam még vissza  fórmuot, szóval lehet hogy már van ilyen)
Ukitake és Kyouraku
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #460 Dátum: 12 jún 06, 21:53:04 »

Kyouraku Vs Kenpachi
Most nem keresem vissza csak fejből próbálom újra írni. Nevet Pontosan úgy menne, mint Kenpachi Tousen elleni harcában. Trükközhet a játékaival egy ideig Kyouraku, míg Kenpachi meg nem unja és bevet egy hasonló trükköt, mint Tousen ellen.

Ukitake Vs Soifon
Amit eddig láttunk Ukitakétől az alapján Soifon simán bedarálja őt. Soifonnak nincsen energia alapú támadása, amit ellene fordíthatna a beteg kapitány. Közelről meg Soi simán elintézi. Még a Bankaijára sem lenne szüksége.

Ukitake Vs Kyouraku
Ez a csata döntetlen lenne, mert elmennének inni együtt egy kis szakét. Nevet De komolyan jobban ismerik egymást, mint saját magukat. Nem tudnák egymást megsebezni. De ha választani kellene, akkor Kyourakut mondanám mert többet tudunk róla és használhatóbb a Shikaija.

Kyouraku vs Yoruichi
Yoruichinek kedvez a sebessége és a Shunko, de az Irooni hatása alatt nem sokat tudna sebezni. Viszont ha Kyouraku kardja megmakacsolja magát és nem akar a színekkel játszani, akkor a volt kapitányasszony nyer.

Ezen már én is gondolkodtam, hogy a Respira milyen hatást fejtene ki a vízre. Mert most mit tud csinálni vele, elpárologtatja ?  Az előbb utóbb csapadék formájában vissza hullik.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #461 Dátum: 12 jún 07, 14:43:47 »

Kyouraku vs Zaraki
Zaraki az egyik nagy kedvencem, de én is Kyouraku-t tartom erősebbnek

Ukitake vs Soi Fong
Nehéz kérdés, mivel szerintem Ukitake jóval erősebb mint amit eddig láthattunk tőle. Viszont Soi Fong harci stílusa egyáltalán nem kedvező a számára... Egyelőre Soi Fong-ot tartom esélyesebbnek...

Kommamura vs Yoruichi
Yoruichi bedarálja

Kyouraku vs Yoruichi
Itt már Kyouraku nyerne, de Yourichi kardját még nem ismerjük...

Ukitake és Kyouraku vs Ulquiorra elleni Hollow Ichigo
A kapitányi páros régóta együtt harcol, és ismerik egymás képességeit, így csapatmunkával nyernéek szerintem.

Minden azon múlik, hogy mennyire képesek együttműködni a harc alatt, olyan 60% a hölgyeknek.
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #462 Dátum: 12 jún 07, 18:44:22 »

Espada Lányok vs Fő Espada

Lányoké. Harribel a kiengedett kardjával,esetleg Cerokkal nyerhet, sőt Nelliellel együtt megeszik.

Új:

Luppi vs Sayel Aporro
Grimmjow vs Nnoitra
Yammi vs Rukia, és Renji
Thunderwitch vs Renji, Rukia
Lilinette vs Yachiru xD
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 07, 18:48:15 írta AyaseAkami » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #463 Dátum: 12 jún 08, 20:05:25 »

Luppi vs Tudóska

Ha Luppi átalakul, akkor Sayel nehezen tudná "megvuuduzni". Luppy amúgy is rangban is előtte helyezkedett el.  Gondolkozik Tehát gondolom ő nyerne.

Grimmjow vs Nnoitra

Az 5. a 6. ellen.  Gondolkozik Szerintem nincs olyan  nagy különbség köztük. Grimmjow gyorsabb, viszont Nnoitra erősebb és szívósabb. Szerintem végül a Sáska nyerne, de nem lenne könnyű dolga. A számozás gondolom nem viccből van kitalálva.

Yammi vs Rukia, Renji

Két hadnagy kevés ide.

Lilinette vs Yachiru

Egyértelműen Yachiru. Az erejéből nem sokat mutatott, pedig nem lehet gyenge.  Lilinette csak csapkodni és hisztizni tud  ikszdé

Új:

Harribel vs Ulquiorra

( most próbáljátok meg félretenni, hogy milyen vagányok voltak az effektek az Ulquiorrás harcban. Sokan ezért tartják őt olyan marha erősnek, mert látványos volt a harc  ikszdé )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 08, 20:11:44 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #464 Dátum: 12 jún 09, 07:00:39 »

Harribel vs Ulqiorra

Harribel win. Szerintem, ha kiengedi a kardját, akkor simán viszi Ulqiorra 2. izéja ellen is.Aizen nem hülye, és nem is hiába tette előrébb Harribel-t. Szoros harc lenne, de odaadom a Szőkének

59-41% Harribellnek.

Újak:

Luppi vs Primaron Espadák

Nelliel vs Szayel Aporrro

Nell , Lilinete, és Nelliel vs Szayel, Luppi, és Grimmjow+ Nnoitra
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins