25 feb 22, 16:14:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147427 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #420 Dátum: 12 máj 05, 17:48:37 »

Elfogytak a csaták, megállt az élet. Pörögjünk fel egy kicsit. Nevet

Ginjou Vs Renji
Pesche & Dondochakka Vs Kira
Ayon Vs Byakuya
Aroniero Vs Ishida
Ichigo Vaizard edzése alatti Hollow forma Vs Nnoitra
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #421 Dátum: 12 máj 05, 19:05:15 »

Ginjou vs Renji: Nem tudom milyen Renji shikai-ja meg Bankai-ja a 2 év utánra ezért a 2 éves ezelőttit veszem. Renji távol tudja magától tartani Ginjou-t és ezzel még távolról sebezheti is. Ginjou közel harcos ezért megszívta. Ginjou-nak az a zöld támadása az a robbanásos még beválhat de akkor már Renji Bankai-ra váltana amivel kivédhetné valamennyire. De ha már Bankai-ban van akkor kiüti egyszerűen Ginjou-t. Renji-nek adom ezt a meccset egy olyan 70-30-ra.
Na egy érdekes harcot akarok felvetni:
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Ukitake és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Mayuri és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Kenpachi és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Toshiro és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Kaname tousen és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Kyouraku és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Komamura és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Byakuya és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Hirako shinji és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Unohana és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Gin és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Soi fon és hadnagya
-Ichigo ( Full hollow formába ) vs Yamamoto
- Ichigo ( végső getsuga tenshou-ba ) vs yamamoto

Naplózva
TsunadeHime
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #422 Dátum: 12 máj 06, 15:01:34 »

Ha nem hülyéskednek, akkor az arrancarok nyernek. Kira bekap egy Cero Sincretico-t és neki vége.
szerk: Mistich-igazad van, erre nem is gondoltam  ikszdé kira tényleg ki tudná kerülni a Cerot.

Ayon Vs Byakuya

Valószínűleg Byakuya nyerne. Gyorsabb, mint a szörnyeteg, ami itt hatalmas előny. Ráadásul a Bankai-ja is távolsági fegyver, így közel sem kellene menjen.

Aroniero Vs Ishida

Szinte biztos vagyok benne, hogy Ishida elverné a 9. espada-t.

Véleményem szerint a  Kapitányok közül senki nem tudná legyőzni a Full Hollow Ichigo-t.  ( kivéve Yama-jii-t). A hadnagyok viszonylag keveset érnének itt. Talán Ukitake-nak lenne annyi esélye, hogy visszaküld 1-2 Cerot, de ezzel sajnos nem nyerhet.

szerk2: Shinji teljesen kiment a fejemből  smirksweat Ahogy Gin is. Igen, nekik is lehet esélyük.

Új harcok:

Kommamura és Hisagi vs Nnoitra
Hisagi, Rukia, Matsumoto, Kira és Hinamori vs Grimmjow
Kommamura vs Sayel Aporro Granz
Urahara vs Soi Fong és Yoruichi
Urahara és Yoruichi vs Toushiro, Byakuya és Kommamura
Harribel, Ukitake és Hitsugaya vs Yama-jii
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 18:38:50 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #423 Dátum: 12 máj 06, 18:11:02 »

Kira nyerne.

1) Pesche-ékhez hozzátartozik a személyiségük, legfeljebb úgy intéznék el a hadnagyot, hogy a sok szerencsétlenkedésükkel elérnek egy agyhalált nála. (Megjegyzem erre elég jó esélyük van)

2) Az egyetlen fegyverüket, a Cero-t egy Shunpo-val lazán kilehet kerülni.

Összességében legyen 30-70 Kira-nak, az agyhalálos taktika miatt.

Ayon Vs Byakuya

Egyetértek, epic Byakuya győzelem. Esélye sincs a dögnek, Senbonzakura Kageyoshi után semmi nem maradna belőle.

Amúgy szerintem nagyon túl van becsülve Ulqiorra is, meg Ichigo Hollow formája is. Gyors, meg erős, meg jó Cero-t tud lőni, de hülye szegény, és a pusztításon kívül semmit nem tud.

Mayuri és Nemu szerintem nem esélytelenek. A szuperember drogot belekeverik valahogy a szervezetébe, és vert helyzetben van. Ráadásul Mayuri-t az se zavarja ha Ichigo 3 darabba tépi, valahogy úgy is helyreállna. Legyen egy 55-45 Kurosaki-nak, mert azért tényleg durva az a forma.

Kenpachi mellől inkább elveszem Yachiru-t, mert úgyis csak útban lenne, és Ken-chan egyedül harcol. 2 vadállat menne egymás ellen, viszont valószínűleg kikapna Zaraki. Hiába kitartó, meg erős meg minden, Nnoitra-val volt egy szinten, aki nyilván gyengébb négyeskénél. 65-35%

Kyoraku vs. Hollow forma: feltételezhetően Kyoraku erősebb lehet, de bankai nélkül kikapna. Shunpo-val elhúzná egy ideig a harcot, de nem hiszem hogy gyorsabb lenne Ichi Sonido-jánál. Bár azért kíváncsi lennék mit szólna agyhalott uraság, ha Kyoraku kimászik az árnyékából és a mellkasába állítja a méteres kardját.

Byakuya és Renji vs. Ichigo

Nyernének a Shinigami-k, ha Byakuya nem lenne olyan öntelt hogy előbb Renji-t nyírja ki. Nevet Sebességben kb egy szinten lehet Ichigo és Byakuya, de pusztító erőben jobb a hollow. Talán ha eltekintünk Byakuya személyiségétől, Renji-vel együtt alkothatna valamit. Azonban erre semmi esély, 30-70%

Hirako vs. Ichigo

Ez lenne a legszebb az egészben, Shinji szétszivatná eperkét. Öröm lenne nézni mekkora hülyét csinálna belőle a Shikai-ával. Nevet Epic kapitány győzelem.

Gin és Kira vs. Ichigo

Kira csak dísznek van, Gin-nek meg van 50% esélye. Ha egyszer át tudja lyukasztani a hollow-ot, akkor nyer, ha nem nem.

Yamamoto Full Hollow Ichigo-t gond nélkül szénné égeti, nem hiszem hogy bárhogy meg tudná lepni őt Ichi. Másik formája érdekesebb, ha nem lövi el túl gyorsan a Mugetsu-t van esélye eperkének. Ha ellövi és elrontja akkor vége.

Akiket nem írtam le valószínűleg csúnyán kikapnának.
Komamura és Hisagi vs. Nnoitra

Kis logika: Kenpachi egyedül szétalázta Komamurát ÉS Tousent egyszerre. Tousen azért csak erősebb Hisagi-nál. Ez a Kenpachi majdnem belehalt a Nnoitra-val való harcba. Következtetés: Esélye sincs a Shinigami párosnak.

Hadnagyok vs. Grimmjow

A hadnagyok csak úgy nyerhetnek, ha Kira legalább 7-8-szor megtudja vágni Grimmjow valamijét, aki lelassulna ettől. Csak a gond, hogy sok esély nincs rá, hogy 2-nél többször hárítani tudna, simán meglékelné őt is a párduc. Többiek is így járnának, Hisagi és Kira húzná a legtovább, de kevesek ide.

Többiekről meg majd később.
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #424 Dátum: 12 máj 06, 18:41:13 »

Urahara és yoruichi vs Byakuya és toshiro és komamura: Ez kicsit nekem nehéz mert nem ismerem urahara
Bankai-át, de nem baj mert akkor shikai-al nézem. Urahara elég okos meg találékony mert a 12. osztag kapitánya volt. képes alávaló cselekre ami megváltoztathatja a csata kimenetelét. Na most 3 olyan ellenféllel áll szemben akik között szerintem byakuya állná a sarat a legjobban. Toshiro szerintem jobb mint komamura. Na nézzük: Byakuya bele kezd egy senbonzakurába de yoruichi elég gyors hogy kitérjen és szerintem urahara is gyors ahhoz. Majd Urahara végezhet gyorsan komamurával aki bankai-ba a legsebezhetőbb mert ha megvágják a testét a bankai-ának akkor rajta is ugyanaz a seb lesz és gondolom urahara ismeri a bankai-át. Komamura kiütve és maradt toshiro. Yoruichi nem sokat érne toshiro ellen mert ha bankai-ban van akkor nem rugdoshatja csak úgy mert a jég ha össze is törik akkor toshirot nem sebzi meg és addig elkaphatja yoruichit. Nem állítom hogy nem bírna vele csak ki lesz aki foglalkozik byakuyával addig? Rugdoshatja a 3. típusú shunpo-val ami a leggyorsabb. Addig urahara elintézheti toshiro-t. ha elintézte akkor már mehet byakuya ellen és yoruichin addigra látszik hogy elbántak vele kicsit. Ketten többet érnek ellene ezért ők győzhetnek. Egy bankai-os támadás byakuyától uraharára megoldható. A gumi test. Byakuya nem is veszi észre és már leszúrták. Egy 60-40-et adok uraharáéknak.
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #425 Dátum: 12 máj 06, 19:17:05 »

Kiváncsi vagyok ki nyerne:

Ulqiorra vs Neliel...

nellnek aztán lövögetheti a Cero-it, max jól lakik . Nyelvesít
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #426 Dátum: 12 máj 06, 19:20:58 »

Mivel Neliel-nek nem ismerjük még a teljes erejét (a Resurrectionban is csak egy támadását láttuk) így Ulquiorrának adom a harcot. Én Nelielt valahogy olyan 4, 5. Espada-nak tudnám besorolni. Erősebb Nnoitránál, de gyengébb Ulquiorra-nál. Remélem ebben az új Arc-ban mutat még néhány dolgot.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 19:21:35 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #427 Dátum: 12 máj 06, 19:42:28 »

Én is, és ebben még talán igazat adok neked Mosolyog)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #428 Dátum: 12 máj 06, 20:44:58 »

Kommamura és Hisagi vs Nnoitra
Hisagi nem lesz képes átvágni Nnoitra Hierroján, szóval csak trükközni tud. Komamura Bankaija meg szerintem csak zúzni tud vágás helyet. A Shinigamik talán úgy harcolnának, hogy Hisagi megzavarja egy Kidoval, így Komamura be tudna vinni egy csapást. Viszont Nnoitra nem az a könnyen haló típus. A kis kaszáival nem hiszem, hogy kárt tudna tenni Koma Bankaijának páncélzatán viszont a valódi testet tudná támadni.  Szerintem a Shinigamik győznének. De ha Nnoitra Komamura közelében tud maradni, akkor nem tudná használni a Bankaiját a kapitány és közelharcban már bedarálná őt, utána Hisagit.

Hisagi, Rukia, Matsumoto, Kira és Hinamori vs Grimmjow
Igen Grimmjow szerintem is nyerne, kedvére vadászhatna a áldozatok között. Viszont szerintem Rukia bírná a legtovább. Nevet Hisz átszúrták Triton király szigonyával és még így is képes volt megölni Aaronierot. Meg Hinamorit is elég nehéz megölni.^^

Kommamura vs Sayel Aporro Granz
Hát, ha a laborban harcolnak, akkor nincs sok esélye a kapitánynak. A szabadban szerintem nyerhetne a kapitány. Hisz ő strapabíróbb, mint Renji vagy Ishida. Képes lenne támadni még a Voodoo hatása alatt is. Elég egyszer eltalálnia Aporrot és nyer.

Urahara vs Soi Fong és Yoruichi
Yoruichi ismeri Urahara harc stílusát bár ez a másik félre is igaz. Viszont hiába nagymester Urahara a Kidok terén, ha a két leggyorsabb kapitány az ellenfele. Még a Shunkó is a hölgyek felé dönti a mérleget. Nálam Yoruichiék győznek

Urahara és Yoruichi vs Toushiro, Byakuya és Kommamura
Nagyjából egyet értek Kentonsamával, viszont Byakuya is ismeri Yoruichi "leszúrtál de az csak a köpenyem" trükjét szóval ez meglepetést okozhat. Toshirobak is ott van a jégtükör klónja. Yoruichi gyorsan letudja Komamurát úgy, hogy belever egyet-kettőt Shunkoval Koma Bankaijába, míg Urahara tartja magát. Utána mehetne segíteni. Bár ahogy elemzem a lehetőségeket, nem is látok olyat, hogy 2-en le tudnák csapni Yoruichit, míg Kisuke az egy maradékkal harcol, vagy fordítva

Harribel, Ukitake és Hitsugaya vs Yama-jii
Értem a felállást. Mind a 3 valamilyen módon tud védekezni a tűzzel szemben. Kár, hogy a Ennetsu Jigoku ellen nem tudnak mit csinálni. Yamabá eddig ismert legerősebb technikája ellen annyi esélyük lenne, mint hóembernek a sivatagban. Viszont ha az nem lenne, akkor... Bár még akkor is kikapnának. Talán a Shinji is velük lenne, akkor nyerhetnének.

Itt van pár újabb harc: Mosolyog

Cirucci vs Hisagi
Doridoi Vs Chad
Mosqueda Vs Hiyori
Nel Vs  Gin (csak Shikai)
Tsukishima Vs Zommari
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #429 Dátum: 12 máj 07, 17:00:47 »

Cirucci vs Hisagi

Cirucci ugye régebb Espada volt. Ami azért jelent valamit.  Hisagi egy eléggé erős és szívós hadnagy, de még így sem látok esélyt a győzelmére. Ishida ketté tudta vágni Thunderwhich szárnyait, viszont erre Kazeshini nem hiszem, hogy képes lenne. 70% az Ex-Espada-nak.

Dordoni vs Chad

Dordoni nyerne. Ichigo még a maszkot is fel kellett tegye (bár csak 1 másodperce), hogy le tudja nyomni őt.

Nelliel vs Ichimaru

Megint csak azt tudom mondani, mint az előbb: még nem láttuk Nelliel minden képességét. Bár amikor Nnoitra ellen küzdött, végig ő irányított. Annak ellenére, hogy évek óta nem harcolt és nem fejlődött semmit ( míg Nnoitra végig edzhetett, harcolhatott) szépen sarokba szorította Sáskát. Ha Gin nem használ Bankait, akkor adok Nelliel-nek 50 százalékot még így is, hogy nem sokat tudunk az erejéről.

új harcok:

Shinji vs Ulquiorra
Shinji vs Harribel
Ukitake és Byakuya vs Harribel
13 hadnagy vs Harribel

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 17:04:07 írta TsunadeHime » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #430 Dátum: 12 máj 07, 22:57:49 »

Shinji vs Ulquiorra
Hát szerintem Shinji, mert azért ő mégiscsak egy kapitányi szinten van, plusz ott van neki a vaizard ereje is. Bár attól függ, hogy egy mennyire erős Ulquiorrával áll szemben... a 3. szinten (most hirtelen nem jut eszembe van-e ennek neve) az ellen sokat biztos nem tudna csinálni xD

Shinji vs Harribel
Ugyanazt tudom mondani mint az előbb, bár ha Harribelhez csatlakozna még a három fraccion akkor nem is kérdés Nevet

Hááááát Ukitake visszaveri a cerokat miközben Byakuya szét vágja Harribelt a bankai-jával, igazából a közelébe sem kel menniük.

13 hadnagy vs Harribel

Nah hát azért 13 hadnagy csak legyőzne egy espadat, még akkor is ha Harribel erős 13 felé még ő sem tud figyelni Mosolyog

harcok:
Shinji vs. Ichigo
Orihime vs. Pesche
Barragan vs Stark
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 22:58:35 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #431 Dátum: 12 máj 08, 15:20:09 »

Nem tudom, hogy mihez kezdenének egy olyan szintű vízhasználóval, mint Harribel. Senbonsakura Kageyoshi ide vagy oda, de nem biztos (sőt, szinte biztos), hogy nem lenne képes kivédeni egy Cascada-t. Ha Ukitake el is tudja nyelni, sokat nem ér el vele, hiszen az Espada újra az irányítása alá vonhatná. Toushiro is csak azért tudta tartani vele a tempót, mert jégkardja volt. Ha akkor Harribel bármelyik másik kapitánnyal került volna harcba, szinte biztos, hogy ő győzött volna.

13 Hadnagy vs Harribel

Harribel valószínűleg megnyerhetné ezt a harcot. Nem feltétlenül kell 13 felé figyelnie, hiszen 1-2 támadással elmos mindent.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #432 Dátum: 12 máj 08, 15:58:47 »

Egyetértek TsunadeHimével, Byakuya Senbonzakura semmit sem ér Harribel ellen, Ukitake meg nem hiszem, hogy vissza tudná küldeni a víz alapú támadásokat, mert ha jól emlékszem energia alapú támadásokat tud vissza küldeni, a vízenergia meg nem olyan energia. Mosolyog

A hadnagyoknál meg Harribel a Resurrecciónba lépés után azonnal kivégez egyet, mint Toshiro jégklónját. + A hadnagyoknak meg a hátrányuk a túlerő mert nem támadhatnak ész nélkül mert vigyázniuk kell a társaikra is.

Shinji Vs. Ichigo
Nagyon Shinjié a harc. Ha lenne valami területre ható támadása, akkor vaktába lövöldözve eltalálhatná, de ennek hiányában nem nagyon tudna védekezni Ichigo, (meg amúgy a közelharcosok).

Orihime Vs. Pesche
Orihime a légynek sem árt, ha nem a barátai vannak veszélyben. Őt akárki szétverheti ha a barátait nem támadják. ikszdé De ha harcolna is, nem tudná megsebezni Peschét azzal az egy szál támadásával és közelharcban is hiába van elvileg fekete öves szinten, ha az ellenfelénél fénykard van. Nevet

Starrk Vs. Barragan
Starrk szitává lövi a vén csontit a Respirájával együtt. A Cerók előbb elérnék őt, mint ahogy elöregednek.

Akkor legyen mondjuk:
Rudbornn Vs Kyouraku
Yammy Vs Ryuken
Renji & Ikkaku Vs Nnoitra
És egy tömegbunyó mindenki mindenki ellen. Nevet Ichigo Vs Grimmjow Vs Nnoitra Vs Kenpachi Vs Love
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #433 Dátum: 12 máj 18, 16:13:29 »

Renji és Ikkaku vs Nnoitra

Ez kemény harc lenne. Három fafejű állat  ikszdé Meg tudnák izzasztani az espada-t, de nem hiszem, hogy le tudnák őt győzni. Valószínűleg még ketten együtt sincsenek Kenpachi szintjén.

Tömegbunyó:

Itt attól függ, hogy melyik Ichigo-ról beszélünk. Ha a mostaniról, akkor ő nyerne. Ha meg nem, akkor Kenpachi hozná a harcot. Vagy mindenki kiütné magát. Talán ez valószínűbb  ikszdé

új harcok:

Kyouraku vs Soi Fon
Kyouraku vs Yorucichi
Yoruichi vs Grimmjow
Soi Fong vs Grimmjow
Rukia és Renji vs Kommamura
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 16:17:07 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #434 Dátum: 12 máj 18, 17:49:22 »

Soi Fon vs Kyouraku:

Soi fon, kétszer eltalálja, és meghal.Ám de, Kyo simán el tud tűnni majd máshol előjönni.Szerintem, mivel az 1. Espadát is megszorongatta, talán Soi Fonnal elbír de ne becsüljük elő a kiscsajt se, mivel kétszer mint írtam, ha eltalálja, nyert. 70-30%

Kyouraku vs Yoruichi

Hát, én ezt 50-50% nak írnám, mivel Yoru elég erős, pár képességből megölhetn, de ez úgy szint igaz.

Yoru. vs Grimm.

Yoruichinek adom.A képességei, és ereje nagyobb mint Grimjownak... De mivel az Espada sem piskóta: 60-40%

Soi Fon vs Grimm.

Grimmjow, itt könnyen nyerhet, ha elég ügyes , és kikerüli a közelharci támadásokat .  80-20%

Ruki. Ren. vs Komma.

Ha előhívja a nagy csúnyát, akkor ugyanúgy Rukiáéknak is elő kell hívniuk a kardjukat.Komma szörnye elég erős, hogy pár csapással nyerjen.

Komma: 55-45%

bocsi hogy nem fejtettem ki bővebben, ez csak elmélet....

Egyébként, ha kell írok harcokat, miután valaki kifejtette bővebben...

Íme:

Luppi vs Yammi

Luppi vs Grimmjow

Luppi vs Régi Ichigo

Sayel Aporro és Luppi és Grimmjow és Nnoitra és Ulqiorra + Harribel vs 13 kapitány+ hadnagyok

Naplózva
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins