25 feb 21, 16:34:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147279 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #390 Dátum: 12 márc 09, 18:26:19 »

Igen. ha benyelte volna a teljes Espadát meg Aizenéket, akkor elég brutál lett volna. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #391 Dátum: 12 márc 09, 18:36:04 »

Matsumoto vs 9. espada

Ehhez a harchoz csak annyit fűznék hozzá, hogy Arronniero nem biztos, hogy Kaien hadnagy alakjában jelenne meg. Rukiát felismerte a hadnagy emlékeiből, ezért vette fel az alakját. Matsumoto ellen viszont a normál alakjában harcolna, így Kaien kardjának képességeit sem tudná használni.
Én is Matsumoto győzelmére szavazok.

Grimmjow és Nnoitra Vs Harribel sama

Hát igen, a csapatmunka nem az erőssége az 5. és 6. espada-nak, ez tényleg okozhatja a vesztüket:)

Grimmjow, Nnoitra és Ulquiorra Vs Stark

Szándékosan raktam 3 ellenfelet, kíváncsi voltam, mi a véleményetek:) Eredetileg csak Ulqiorrát-t és Harribel-t akartam írni, de meggondoltam magam, inkább beraktam Noitora-t és Grimmjow-t. Stark baromi erős, Kyoraku kapitányt is rendesen megdolgozta:) Lazán nyerne.
De, térjünk vissza az eredeti, kissé megváltoztatott verzióra: Legyen Stark vs Harribel, Ulqiorra és Grimmjow. Így azért másabb a felállás Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:36:41 írta TsunadeHime » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #392 Dátum: 12 márc 10, 23:05:17 »

Így már neccesebb a helyzet. A víz nem öli meg a farkasokat de elég ideig feltartaná őket, míg a másik kettő betámadja Starrkot. De Starrknak nem is kell egyből bevetnie a falkát. hisz van két remek pisztolya is. Nevet Lehet, hogy erős Ulquiorra dárdája, de ha találkozik egy Ceróval, akkor felrobban. Harribel vize se bírná jól a sok Cerót. Ezt én még mindig Starrknak adnám, de már jóval több esélye lenne a triónak is, Hisz, ha Grimmjow nem is, de Ulquiorra és Harribel valószínűleg tudnának csapatban harcolni. Nem szeretek százalékkal értékelni, de most már jobb esélyekkel szálnak harcba, szóval én ezt úgy 55 vagy 60%-ban Starrkak ítélem. De ha Harribelnek rossz napja van, akkor csak simán ketté vágja a Primérát, mint Toshirót. Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #393 Dátum: 12 márc 10, 23:14:14 »

Lehet én vagyok a hülye, de nekem Uli annyival erősebbnek tűnt a többi Espadahoz képest, hogy nevetséges egyáltalán össze hasonlítani is őket. Baragan képessége még húzos. Viszont szerintem ő sem vetekedne Ulquiorrával. Az elemző képessége az esze és ereje mind mellette szól. Szeritnem felette álló espadakat majd nem együtt is megcsapná egyszerre.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #394 Dátum: 12 márc 10, 23:54:05 »

Én is úgy gondolom, hogy Ulquiorra második szintje ellen még hármuknak is csak nagyon kevés esélye van. Az a kevés is csak azért van mert valamennyinek lennie kell. Igazából a problémát nem a lándzsa okozná a többieknek hanem Ulquiorra sebessége.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 00:02:28 írta rini67 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #395 Dátum: 12 márc 11, 00:14:17 »

Lehet, hogy a végső formája kemény, de az első három espada, ha nem azzal kezd, vagy nem változik át elég gyorsan, simán megölné mielőtt eljut odáig. Oké, nem oylan időigényesek az átvoltozások, de egyszer átváltozni és aztán támadni csak gyorsabb, mint kétszer. Másfelől, egy shouenben mindig megvárjuk míg átváltozik az ellenfél, úgyhogy lehet, hogy tényleg lenyomná őket.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #396 Dátum: 12 márc 11, 00:45:03 »

Viszont nem zárhatjuk ki, hogy egyből is felveheti ezt a formát Ulquiorra. A shinigamiknál sincs megkötve, hogy csak a shikai megidézése után használhatunk bankai formát. Ez szerintem a kiadott szellemi erő nagyságától függ az arrancaroknál. Véleményem szerint az espada tagjai közül egyik sincs olyan szinten, hogy eredményesen harcolhatna Ulquiorra 2. szintje ellen. Rendelkezik hatalmas sebességgel, így jó a védekezése és támadása is. Gyors regenerálódó képességgel és megfelelő támadóerővel mind közelre és távolra is. Egyik espada sem mondhatja ezt el magáról, hogy mindhárom képességet így birtokolná. Ulquiorrához viszonyítva Barragan jó közelharcban és védekezésben, megfelelő a támadó ereje is de túl lassú. Starrk jó távolsági harcban, elég gyors is de gyengébb a közelharcban és ezáltal a védelme is kisebb. Harribel jó védekezésben de nem elég gyors és nem elég erős Ulquiorra 2. szintjéhez képest.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #397 Dátum: 12 márc 11, 12:31:55 »

Én azért nem hiszem, hogy ennyivel a többiek felet állna mindenben. Ichigoval simán feltörölte a padlót, de ezt az első három is megcsinálja. Védekezni csak Hollow Ichigo meg Ishida ellen láttam, de az se volt, olyan amit más ne tudna. A sebessége meg a fizikai ereje tényleg jó.
Jó talán elfogult vagyok egy kicsit, de távolsági harcban csak Cero Oscurast meg a dárdáját láttuk, amivel nem találta el a 30 méterre lévő egy helyben álló Hollow Ichigót. Starknak meg ott vannak a farkasai.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #398 Dátum: 12 márc 11, 13:16:20 »

Nem értelek. Kellene ennél a két távolsági támadásnál is több? Mindkettő brutálisan erős. Amikor a félig hollow Ichigo mellett eldobta a lándzsát, maga a léghuzat is széttörte annak maszkját és mire észbe kapott Ichigo már ott volt Ulquiorra mellette. Azok a farkasok jó dolgok csak nem elég gyorsak és erősek. Igaz sok van belőlük. Starrk kisebb ceroinak semmi hatása nem lenne Ulquiorra ellen. Azok körülbelül úgy járnának mint Ishida nyilai. A nagyhoz pedig idő kell. Gondolod, hogy Ulquiorra a maga sebességével megvárná ezt, ráadásul a sebességével könnyen kikerülgetheti őket. Ezzel szemben a lándzsa hatása területre ható támadás. Tehát nem kell közvetlen találatra utazni vele. Ceroval szétlőni pedig szinte lehetetlen mert a kisebbeket egyszerűen elemésztené.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #399 Dátum: 12 márc 11, 13:55:39 »

Love-ékat megharapta egy pár darab és annyira kikészültek Hollow alakban, hogy Starrk már be akarta fejezni. Kyouraku meg nem akarta, hogy egy Cero is eltalálja. De értem amit mondasz. Lehet, hogy kicsit lebecsülöm Ulquiorrát, mert nem a szívem csücske, de Starrkot én erősebbnek látom. Viszont ez még mindig egy 3 Vs 1. Megváltoztatom a véleményem és akkor Starrk ellen teszek.
Azért érdekes lenne, ha Grimmjow meg Harribel ot viaskodnának vele, erre Ulquiorra közéjük dobna egy lándzsát. ikszdé
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #400 Dátum: 12 márc 11, 14:03:47 »

Szerintem Ulqiorra nem olyan erős, mint amilyennek látszik. Ichigo egyedül (!) küzdött ellene, jók voltak az effektek, a grafika, stb, ezért tűnt olyan erősnek.
 Stark, Barragan meg Harribel ellen nem egy, hanem egyszerre több kapitány szintű halálisten is küzdött, és még így is alig tudtak végezni velük.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #401 Dátum: 12 márc 11, 14:24:43 »

Nekem sem a kedvelt karakterek közé tartozik, de el kell ismerjem, hogy nagyon erőssé sikeredett. Én is inkább a Starrk vonalhoz tartozom mint az Ulquiorra táborba. Ettől független mondom ezt. Nem adnék sok esélyt hármójuknak sem főleg úgy, hogy a felállásban Starrk van egyedül. Úgy már inkább ha Ulquiorra van egyedül és a többiek együtt, de még így is Ulquiorát tartom esélyesebbnek.

Ichigo annyival volt gyengébb Ulquioránál mint amennyivel később Ulquiorra a hollow Ichigonál. Röviden óriási volt közöttük a különbség mindenben.

Azt azért ne felejtsed el, hogy ezek a kapitányok vagy kapitány szintű shinigamik nem használtak bankait Starrkék ellen. Tehát nem teljes erőbedobással harcoltak. Így volt szükség a 3:1 arányra. Ha viszont használták volna akkor ez közel sem merült volna fel ebben a harcban. Harribel pedig már egy az egy ellen is alulmaradt a bankait használó Toshiroval szemben. Starrk nem szórakozásból kérdezte meg Kyourakut az erejükről. De még Barragannak is iszkolnia kellett Soi bankai robbanás hatóköréből, hogy megússza a dolgot az erejének ellenére is.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 14:29:37 írta rini67 » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #402 Dátum: 12 márc 11, 14:35:09 »

rini67 -igazad van, viszont azt ne felejtsd el, hogy Kyoraku az első kapitányok egyike. Bőven volt ideje az  alatt a néhány száz év alatt megerősödni. Az ő shikai-ja baromi erős, a képességei is jók. Az is lehet, hogy bankai-ban teljesen más képességei lettek volna a kardjának, (lásd Soi Fong bankai-ja) esetleg olyanok, amelyeket értelmetlen lett volna bevetni Starrk ellen.
Barragan meg jó, hogy ki akart térni Soi Fong bankai-ja elől, mégis ki nem akar kitérni egy kisebb atombomba elől? ikszdé Barragan-t meg végül nem Soi Pla Fon, hanem Hachi győzte le.
Harribel-ről annyit, hogy megszívta Toushiro-val, akinek jég típusú kardja meg tudta fagyasztani az ő víz típusú támadásait.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #403 Dátum: 12 márc 11, 14:46:53 »

De azt ne felejtsed el, hogy Kyouraku akár milyen erős is, mégis azt tervezte, hogy beveti a bankaiát. Starrk sem éppen kezdő korban domborított ha már a korokról beszélünk. Ezt Lilinette beszéde is megerősíti. Másrészt a bankaia nem biztos, hogy értelmetlen lett volna, hiszen pont ezért gondolkodott annak bevetésén. Az, hogy Ukitake nem támogatta és mondta az amit mondott nem biztos, hogy a teljes igazságot lefedi.

Ha annyival erősebb lett volna barragan akkor nem kellett volna a kitéréssel foglalkoznia. Ez pont azt mutatja, hogy a bankaiok csúcs ereje körülbelül hasonló lehetett mint az espadák ereje. Hachi meg alapból is megölhette volna barragant, de jól jött neki, hogy kiismerhette Barragan erejének természetét. Már az első pillanatban is megtehette volna ezt a teleportációs technikát. Nem is tudom, hogy miért nem ezt csinálta már az elején. Egy lerombolt épület darabjával is megtehette volna ezt.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #404 Dátum: 12 márc 11, 15:05:21 »

Ha Barragan nem halt meg attól, hogy eltűnt a fél feje, attól sem hallt volna meg, ha valami mást teleportál bele Hachi. Mert végülis egy csontváznak mi baja lenne attól, hogy valamit beraknak a bordái közé ?^^ Csak a saját ereje volt alkalmas erre a feladatra. 

Toshiro a legerősebb képességével sem tudta megsebezni Harribelt, csak mozgásképtelenné tette pár percre. Én még most is azt mondom, hogy Wonderweiss csak a jégoszlop egy kis részét repesztette fel, a többit Harribel törte szét.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins