25 feb 21, 16:26:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147270 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #360 Dátum: 12 feb 22, 20:01:52 »

Én a magam részéről úgy gondolom, hogy Renji kivételével Kira talán a legjobb és sokoldalúbb hadnagy. Renji most már egy más szint erőben a bankainak köszönhetően, de a tömbiekkel összevetve és általánosan nézve talán a legjobb választás. Ha hadnagyot kellene választani én biztos, hogy őt választanám. Viszont mentálisan még van mit fejlődnie.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #361 Dátum: 12 feb 22, 20:05:32 »

Azért azt meg kell hagyni, hogy Senbonzakura mindig megvágja azt amihez, hozzá ért, míg Hainekot Rangikunak irányítania kell különben nem sebez. Ja és Haineko csak hamu, míg Senbonzakura szirmai Gilette pengék. ikszdé Szóval van különbség.

Iba-san, Kotetsu. Nanao, Chojiro nem mutattak gyakorlatilag semmit. Ráadásul közülük 2 csak egy ütés volt Ichigonak. ikszdé Szóval őket hanyagolom. Yachiruról meg azt lehet feltételezni, hogy erős. Mosolyog

Hinamori vs Kira
Hinamori jól ismeri Kirát ráadásul ő még távolsági beállítottságú, jobb a Kidouban is szóval ezt nyerné Hinamori.

Oomaeda Vs Kira 
Sajna Oomaeda nem jeleskedik se a távharcban, se a Kidouban szóval nincs sok esélye.

Renji Vs Kira
Renji Bankaival nyer.

Hisagi vs Kira
Hasonló mint Oomaeda esete csak ő jobb a Kidouban, de csak azzal nem nyer Kira ellen

Matsumoto Vs Kira volt a mangában és a megszálló hadsereg fillerben is az erősebb Kira ellen. Mind a 2-szer Rangiku nyert, most se történne másképp, hisz nem mutattak sok újdonságot.

Yachiru Vs Kira
Gondolom csak poénnak szántad a Kenpachis részt Nevet, de szerintem nélküle is nyerne Yachiru. Igaz, hogy harcban még nem volt része de, mivel fentebb írtam, hogy Yachiru valószínűleg erős így neki adom a győzelmet.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #362 Dátum: 12 feb 22, 20:13:48 »

Eszembe jutott, mi lenne, ha úgy tárgyalnánk ki most pár csatát, hogy a kapitányokat hadnagyi erőszintre csökkentjük, és mindenkinek csak shikaija lenne? Mit szóltok, ha nem jó ötlet, akkor nem kell vele foglalkozni, ha tetszik, akkor belevághatunk. Várom a csata javaslatokat.

Pár csata, az előbb leírtak szellemében: ( hangsúlyoznom, most a kapitányok is csak shikait tudnak, és hadnagy erősségűek.)

Soifon vs Renji
Mayuri vs Omaeda
Hitsugaya vs Matsumoto
Ukitake vs Kira
Kensei vs Hisagi

Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #363 Dátum: 12 feb 22, 20:20:30 »

Azért ne esünk túlzásokba. Senbonzakurát is kell irányítani különben nem működne a dolog.  ikszdé Az más kérdés, hogy Byakuya már képes akár a gondolatával ezt megtenni de akkor sokkal lassabb a mozgása, mint láttuk Ichigo esetében. Ezzel szemben Haynekot még kézzel irányítja Rangiku. Az viszont nem lehet kizárni, hogy idővel, ahogy erősödik Rangiku, ő is képes lesz erre a mutatványra. Gyengének pedig nem kell tekinteni mert más a tulajdonsága. Például Hayneko képes lehet vakítani és megfojtani is valakit a vágások helyett. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya a másikkal szemben. Azért Rangiku nagyon fiatal hadnagy ahhoz, hogy olyan erős legyen.

Nem lehet ezt megoldani mert a kapitányok szellemi ereje még shikaiban is jóval erősebb mint a hadnagyoké. Egy átlagos kapitány talán most olyan erős lehet shikaival mint Renji a bankaiával együtt.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:23:36 írta rini67 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #364 Dátum: 12 feb 22, 20:23:45 »

És mellesleg láttuk azt is, hogy menekülésre is kiválóan alkalmas, hiszen füstfüggönyként is alkalmazható Nevet bár Rangiku nem az a tipikus visszavonulós fajta Nevet

Mint azt hangsúlyoztam:  a kapitányokat hadnagyi erőszintre csökkentjük, és mindenkinek csak shikaija van, az erőszintben benne van a reiatsu csökkentése.
Amúgy nem értem, miért ne lehetne ezt elképzelni, olyan nehéz?
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:25:38 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #365 Dátum: 12 feb 22, 20:32:30 »

Én arra alapoztam, hogy, amikor Matsumoto harcolt Harribel triója ellen, akkor is ők ott veszekedtek a hamu közepében és semmi bajuk nem volt, csak azután vágott Haineko, hogy Matsumoto suhintott egyet a markolattal. Ezzel szemben, ha Senbonzakura úgy közre fog valakit, annak már reszeltek. Pl Ganjou, Rukia megmentésénél. Nevet

Nem rossz ötlet Domynyk csak ugye egy kapitány esetében mit jelent a hadnagyi szint ? Mennyire redukálódnak le a képességei. Pl Ukitake Shikaija mennyiben lesz gyengébb, vagy Soifon Shunkoja ?

Mayuri vs Omaeda
Ezt a csatát viszont tudom. Nevet Mayuri elég gyér kardforgatásban és Omeadának nem is kell annyira közel mennie Gegetsuburi lánca miatt. Szóval ezt nálam Omaeda viszi.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #366 Dátum: 12 feb 22, 20:38:52 »

Nos szerintem biztosan veszít mindegyik shikai valamennyit a képességéből, teszem azt Ukitakéé nem tud annyit elnyelni, vagy Mayuriénak több idő kell, míg a méreg lebénít, de a képességek megmaradnak. Soifon shunkoja most sem az igazi, így tekinthetjük azt változatlannak.
Amúgy hagyhatjuk az egészet....

Hát igen, Mayurit elég fejen pattintani gegetsuburival és ottmarad Nevet 

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:40:55 írta Domynyk » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #367 Dátum: 12 feb 22, 20:44:50 »

Tilon: Igen, a Kenpachis részt poénnak szántam:)) Szerintem sem lehet gyenge, nem hiába lett hadnagy:D Ha nem lenne erős, akkor Zaraki nem tette volna meg hadnagyának, attól még tudta volna cipelni a hátán ikszdé

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #368 Dátum: 12 feb 22, 20:49:48 »

Igen, tudom, hogy arra a jelenetre gondoltál mint ahogy én is. De azt is be kell látni, hogy az egyik hadnagy míg a másik kapitány. Óriási kettejük között erő és a tapasztalat különbség. Ahogy Rangiku is erősödik és egyre tapasztaltabb lesz úgy lehet, hogy később neki sem kell csapkodnia a markolattal. Azt viszont látni kell, hogy például Senbonzakura sem képes elhárítani egy Hayneko támadást a méretbeli különbségek miatt, míg ez fordítottan nem igaz. Ha Senbonzakura áll x millió pengéből akkor Hayneko ezzel szemben xxxx millióból porszemből áll.

Erősnek biztos erős, de szerintem azért lett hadnagy Yachiru mert így mindig Kenpachi hátán lovagolhat azon a jogcímen, hogy ő védi Kenpachi hátsóját. Gondoljál csak bele, hogy mekkora volt amikor Kenpachi kapitány lett. ikszdé
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #369 Dátum: 12 feb 22, 20:56:54 »

Az a megkötés, miszerint Haineko markolatát kell mozgatni támadáshoz, kikerülhető azzal, ha Rangiku már egyből egy vágó mozdulattal húzza elő a kardját, és változtatja hamuvá.
Kicsit félek, hogy ezt már a zanapktuo topicban kéne tárgyalni, csak mostanság senki nem ír oda...

Ja itt egy kép a Rangiku vs trió ellen, itt a mangában tisztán látszik, hogy a hamu nem ért hozzájuk, később viszont Apacchi hozzányúl. http://www.mangareader.net/94-784-11/bleach/chapter-330.html ; http://www.mangareader.net/94-784-12/bleach/chapter-330.html
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 21:10:02 írta Domynyk » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #370 Dátum: 12 feb 25, 20:35:07 »

Mostanában újranéztem a Tousen & Komamura vs Kenpachi harcot, és én találtam benne vmit, amit nem értettem: Amikor Tousen a vége felé a bankaiban támadta Kenachit, akkor kenpachi nem ért hozzá Tousenhez, mégis egyből elkapta Tousen karját, mielőtt az leszúrta volna Kenpachit. Honnan tudta Kenpachi, hogy Tousen onnan jön?

http://www.youtube.com/watch?v=F3qJsDXJ4eo <- kb 15.30-tól van az a rész.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:37:05 írta Domynyk » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #371 Dátum: 12 feb 25, 20:50:54 »

Azért, mert Kenpachi egy  badass vagány karakter,Tousen sem értette, hogy csinálja. Sőt, még maga Kenpachi sem xD
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 20:52:29 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #372 Dátum: 12 feb 25, 21:06:52 »

Egyszerű. Kenpachi számított rá, hogy hogyan fog reagálni Tousen, hisz amikor előszór kapta el a karját és megsebezte még cukkolta is, hogy legközelebb elkapja már az előtt elkapja, hogy belevágna. Tudta, hogy mikor, honnan fog támadni. Hasonlóan mint Ishida, amikor Renji segítségével bele állította Aporrot a felállított csapda közepébe.

Ukitake Vs Isshin
Ishida Vs Mayuri és Nemu (Visszavágó)
Exequias Vs Matsumoto, Kira, Hisagi
Hollow Tousen Vs Kenpachi (Visszavágó)
Ezekre semmi ötlet ? Nyelvesít
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #373 Dátum: 12 feb 25, 21:58:21 »

Nos én Tousen helyében simán lecsaptam volna Kenpachi fejét egyből... Boxoló

Ukitake vs Isshin: Hát mivel Isshin Getsuga Tenshouja reiatsu támadása, Ukitake visszaküldi, így én ezt Ukitakénak adom.

Ishida vs Mayuri és Nemu: Ezt egyértelműen mayuiéknak adom, ishidát nem csípem. Amúgy ha belegondoltok, akkor most az új nyilával nem is tudna olyan erőset lőni, hogy megsemmisítse Konjiki Ashisogi Jizot. Szóval én mayurit hoznám ki győztesen. Mellesleg mayuri helyében szólnék nemunak, hogy ne adja oda az ellenszert!  Leüt

Exequias vs Matsumoto, Kira, Hisagi: Nos itt a hadnagyok győznének, hiszen Rangiku Hainekoval egyszerre sok kis katonát le tud győzni, és amíg ő velük lenne elfoglalva, addig Kira meg Hisagi harcolhatna a főmuftival Nevet

Hollow Tousen vs Kenpachi: Már csak a visszavágó kedvéért is Tousent mondok, mert nem éreztem fair küzdelemnek az első harcukat. És nem hiszem, hogy ha Komamura bankaija is kapott egy lyukat a hasába egy Los Nueve Aspectostól, akkor Kenpachin miért ne hatna.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #374 Dátum: 12 feb 26, 09:40:17 »

Ukitake vs Isshin - Nem igazán értek egyet. Isshin képessége hasonlatos Ichigoéhoz, sőt szerintem meg is egyezik vele valamilyen szinten. Ebből pedig az következik, hogy Isshin is képes a Mugetsura, sőt nem is kell eddig elmennie, hiszen felveheti azt a formát amelyet Ichigo tolt Aizen ellen az elején.

Ishida vs Mayuri és Nemu - Én pedig Ishidának adnám ezt a mérközést. Az ok pedig, hogy Ishida elsősorban távolsági harcos és egyben nagyon sok támadást is képes végrehajtani. Eszébe sem jutna Mayuriék közelébe menni. Nemu pedig Ishida által hamar kiüthető szint.

Exequias vs Matsumoto, Kira, Hisagi - Nálam sima Exequias győzelem. Renji, Rukia és Chad csak Rukia leleményességének, képességének köszönheti a győzelmet. Az összes támadásukat ezen kívül könnyedén hárította. Ebben a csapatban pedig erre nemigen képes egyikük sem.

Hollow Tousen vs Kenpachi - Szerintem Kenpachi lehozná ezt a mérközést. Ha a félhollow Tousen bejátszana akkor Tousent hoznám ki győztesnek. A gond itt az, hogy a hollow Tousen nem gondolkozik csak támad és ez lenne a veszte is. Tisztára ugyan az lenne mint Nnoitora esetében. Félhollow álapotban viszont képes lehetne bankai használatára és az ereje is jócskán megnő.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins