24 dec 01, 03:44:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142801 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 11 jún 19, 18:46:43 »

Szerintem a fillerben felhasználtakat nyugodtan bele lehet venni több okból is. A mangaka beleegyezésével történnek az ott használt látnivalók és a másik az, hogy ezután az író sem igazán fog olyat használni a látatokkal ellentétes dolgot. Legalábbis nemigen volt erre példa. Sőt, azt használja fel amit ezekben a fillerekben lát. Lásd a Naruto Raiga villámkardos eset is ezt bizonyítja.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #151 Dátum: 11 jún 19, 18:50:15 »

Hát ezaz... Nevet köszi, szóval, akkor elfogadható az, hogy suzumebachi méreg alapú, és ki lehet vele szívni mérget, meg hatástalanítani is lehet vele, ha megszúrja magát soifon?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #152 Dátum: 11 jún 19, 18:56:11 »

Viszont ilyen alapon ne felejtsed ki, hogy Mayuri is lehet immúnis a mérgekre hiszen láttuk mit tud tenni a testével. Én a magam részéről úgy gondolom, hogy Mayuri erősebb valamivel Soi-nál, Komamuránál és Tousennél. A többiektől mind kikapna vagy elmenekülne.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #153 Dátum: 11 jún 19, 19:16:06 »

Ki nyerne a Gin vs Kyourakuban?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #154 Dátum: 11 jún 19, 19:20:09 »

Hát ha Soi szétloccsan a falon csak a lökés hullámtól akkor Mayuriból nem mard semmi. Meg ugye Soifon a leggyorsabb kapitány mondjuk megjelöli Mayuri karját, akkor azt mondjátok hogy Mayuri leszedi a karját a másik karjával előveszi a regeneráló szert és bele nyomja a kezébe és kinő a karja. Ebbe csak az a bibi hogy egy karral nem tudja egyszerre beadni a szérumot és tartani a kardját a védekezéshez. Mayuri meg nem az a kardforgató típus szóval még az sem biztos, hogy képes eltalálni Soit.

Kyoraku vs. Ukitake
Szerintem Kyoraku győzne mert Ukitake Shikai képessége nem ér semmit Kyoraku ellen.

Gin vs Kyoraku
Kyoraku le tudná győzni Gint. a színes játékával biztosan + neki két kardja van egyszerretud védekezni és támadni is. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
renato
Vendég
« Válasz #155 Dátum: 11 jún 19, 19:28:40 »

Igaz, végül is Ginnek elég egy szúrás, és olyan mérget enged Kyorakuba, ami lebontja a sejtjeit, valamint Kyoraku valószínűleg tudna védekezni a leggyorsabb Zanpaktou ellen a mostani erejével... Kyoraku színes játékáról meg annyit, hogy Gin hamarabb leszúrja, mint hogy Kyoraku kimondaná a "shiro" szót...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #156 Dátum: 11 jún 19, 19:38:36 »

Kyouraku és Ukitake. Nem mondanám, hogy nincs esélye vagy haszontalan lenne az a kard páros. Kyouraku távoli támadásait lazán visszavezetheti Kyourakura. Ahhoz meg, hogy belerántsa a játékába eredményes támadást kell végrehajtani az árnyékból. Ráadásul nagyon valószínű, hogy nem mindig ez a játék következik Kyouraku elmondása szerint. Tehát lehet más gyerekjáték is. Ráadásul ott ugyan annyi esély van az ő vesztése mellett mint ellene ha az ellenfele ismeri a játékot. A gond igazán ezzel az, hogy nem hiszem, hogy Ukitakénak csak ennyit tud a kardja mert ez így nagyon kevés. Lapul még ott egy két dolog amit nem láttunk eddig, mert ez így unalmasabb mint Ichigo pengéje. Még neki is van most már három támadás típusa.

Kyouraku minden bizonnyal erősebb mint Gin. Ráadásul Gin támadása mindig egyenes irányú így könnyen kikövetkeztethető, tehát elkerülhető az egyik pengével védhető. Márpedig tartom Kyourakut olyan gyorsnak, hogy elkerülje Gin pengéjét. Azt hiszem ezt már bizonyította az első espada ellen.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #157 Dátum: 11 jún 19, 20:36:02 »

Ukitake kardja biztos tud valamit, mert akkor szinte telejen használhatatlan( kardozni még jó) olyan ellenfél ellen, aki nem energia alapú támadásokat használ.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #158 Dátum: 11 jún 19, 20:36:23 »

Ugyan, ezt én veszem sértésnek... a tapsnál 500x gyorsabb Ichimaru kardja, és te egy szutykos Cerohoz hasonlítod...
Valamint kiemelném, hogy Kyoraku szerintem is erősebb, mint Gin, de CSAK BANKAIAL!!! Anélkül az ex-kapitány nyerne.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #159 Dátum: 11 jún 19, 20:37:36 »

Szerintem a fillerben felhasználtakat nyugodtan bele lehet venni több okból is. A mangaka beleegyezésével történnek az ott használt látnivalók és a másik az, hogy ezután az író sem igazán fog olyat használni a látatokkal ellentétes dolgot. Legalábbis nemigen volt erre példa. Sőt, azt használja fel amit ezekben a fillerekben lát. Lásd a Naruto Raiga villámkardos eset is ezt bizonyítja.

Azért ez túlzás. Ha már Bleach én maradok Bleach-es példánál. Ichigo filleres végső Getsuga Tenshouja meg a mangás teljesen más. A két technika erőszintjét még összehasonlítani se nagyon lehet és az egyiknek van egy kellemetlen mellékhatása is. Illetve abban is biztos vagyok, hogy a zanpakutok nem fognak a mangában tömeges felkelést indítani semmilyen okból.

De vissza a harchoz. Mayuri mérgét kétlem, hogy képes lenne kiszívni magából Soi. Ugyanis az az orrán keresztül kerül az ellenfél testébe és úgy terjed el. Míg Soifon méreg kiszívása, ha jól emlékszek úgy működött, hogy a megsebzett részből közvetlen kiszívta a mérget. Viszont ha légzésen keresztül kerül a szervezetébe, honnan tudná honnan kell kiszívnia?
Viszont mint mondtam, Mayuri a győzelmét nem is feltétlen a bankainak köszönhetné. Shikai-al még többre menne Soifon ellen. Elég egy karcolás Soifon - ha jól emlékszek - bal kezére és Suzumebachi már használhatatlan. Amíg azzal szórakozna, hogy átrakja a másik kezére simán elintézi Mayuri.

Tilon:
Ha Soi szétloccsan a falon a saját technikájának köszönhetően, kétlem, hogy óvintézkedések nélkül használná. Tehát amíg nem köti ki magát rendesen NEM fogja használni a bankai-t.Viszont amit utána írtál a kézvisszanövesztésről, nagyjából helytálló. Viszont nem is feltétlen szükséges újranöveszteni a karját, elég ha sikerül előtte megkarcolnia Soit. Utána vagy befejezi félkézzel, vagy bankait aktiválja. ÉS Mayuri drogjai még szóba sem kerültek a harc alatt....

Kyoraku vs. Gin
Kyoraku az egyik kedvenc karakterem a történetben, de Gin-t esélyesebbnek látom. Kyoraku nagyon lazán veszi a harcokat, elég nehéz rávenni, hogy komolyra vegye a dolgot. Ginről viszont ez kevésbé mondható el, Ichigonak is elég gyorsan megmutatta a Bankai-át (kivéve a mérges támadást). Ichimaru valószínűleg ismeri Kyoraku Zanpakutoját, míg ez fordítva nem valószínű, hogy elmondható. Ichigot is becsapta a karddal kapcsolatban, nem hiszem hogy SS-nek igazat mondott volna. Így egy meglepetésszerű, gyors támadással könnyen meglepheti Kyorakut, aki ha nem eszmél elég gyorsan, el is dőlhet a harc. Ichigo, akinek a bankai-a kifejezetten a sebességre épül képtelen volt követni Gin kardjának sebességét, ebből következik, hogy valószínűleg Kyoraku sem tudná. Ami Kyorakuról elmondható az inkább a tapasztaltság, ami előnybe hozhatja őt. Ugyanakkor Gin támadásának sebessége, legalább olyan gyors mint Stark ceroi. Amik ellen valószínűleg nem tudott volna mit kezdeni Ukitake nélkül.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/362/16
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/404/17

A két támadásról itt vannak a linkek, talán Giné még valamivel gyorsabbnak is tűnik.

Véleményem szerint 60-65%-al hozza Gin, de ha megtudjuk Kyoraku bankai-át nyilván változni fognak az arányok.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #160 Dátum: 11 jún 19, 20:42:27 »

mayuri a drogokat nemuban tartja, szóval ha be akarja neki adni, akkor meg kell kérni, hogy másszon bele Nemuba Nevet Hiszen úgy volt, hogy Szayel a száján jött ki és ott épp a superhuman drog volt, mondta mayuri ha máshol jött volna ki mást kapott volna.

Gin vs Kyouraku

Én Ginre tippelnék, bár a kardjával kapcsolatban nem volt minden igaz. Ő maga mondta Aizennek, hogy hazudott amikor azt mondta hogy a kardja sebessége a hangsebesség 500-szorosa, és azt is mondta, hogy nem is tud olyan hosszúra kinyúlni. A banakijának a lényege, és a fő ereje az a testet lebontó méreg, amit akkor aktivál, amikor akar.

Még annyit akartam kérdezni, hogy Ashisogi Jizou amikor megvág valakit, akkor függetlenül, hogy hol vágta meg, lebénítja az összes végtagot? Szerintem igen, mert Nemu meg Ishida nem tudott mozogni.

nem tudom, tudjátok-e , de van minden kapitánynak egy táblázata, amiben több szempont alapján vannak értékelve 0-100-ig. És a mozgékonyság(Mobility) kategóriában Mayuri és Komamura 40-et kapott, Soifon pedig 100-ból 100-at. Szóval én nem gondolnám, hogy Soifont le kéne becsülni a sebessége terén, és én nem félteném annyira Mayuri shikaiától, hogy megvágja vele.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 20:51:57 írta Domynyk » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #161 Dátum: 11 jún 19, 20:49:50 »

Tényleg, ezt elfelejtettem... lényegtelen, Gin kardja akkor is gyors, valószínűleg gyorsabb, vagy egy szinten van Stark Cerojával, és amúgy egy vágással is képes lehet a mérget belejuttatni az ellenfele testébe, hisz akkor is érintkezik az ellenfelével a kardja, nem csak ha "szíven szúrja" Nevet.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #162 Dátum: 11 jún 19, 20:54:19 »

Ja ,amúgy azért is Gin nyerne szerintem, mert mi van akkor, ha Kyouraku kardjának nincs kedve játszani?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #163 Dátum: 11 jún 19, 21:31:54 »

Hát akkor Kyouraku többet nem fog játszani. Nevet Még egy dolgot hozzá fűnék a Soifon vs Mayurihoz. Így vissza nézve azt a fillert Soifonnak úgy van elvileg a méreg kivédése, hogy ugye megszúrja magát és Suzumebachi mérge afféle ellenméregként funkcionál. Szóval az mindegy hogy belélegzi megissza vagy megvágják.  pl akkor a lapockájába kapta a mérget és ő pedig a karjába szúrta a saját mérgét.

Mayuri vágása csak az adott végtagot bénítja le. Nemu azért fogott padlót mert őt tüdőn is találta

Kyouraku miért neismerné Gin kardját ? Jó a mérget elhiszem, hogy nem ismeri de a többit nagyjából ismerheti. Pl látta a kapitány vizsgáján vagy valami. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #164 Dátum: 11 jún 19, 21:52:47 »

Mistich - Semmi baj sincs azzal, hogy te vagy bárki más a fő sztoriból hoz példákat. Az a legbiztosabb. De az is biztos, hogy inkább innét hozzon  példákat minthogy valamit feltételez és azzal bizonygassa az állítását, holott valamelyik fillerben már régen elmondták, hogy nincs igaza.

Például honnét gondoljátok, hogy Gin kardja gyorsabb mint az első espada zero támadása. Még hacsak egyről lenne szó, hiszen Gin egyszer támad, míg ugyan ezen idő alatt az első espada zerok sokaságát használja. Azt hiszem ezek kikerüléséhez nagyobb sebesség kell mint egy - egy kardtámadáshoz. Márpedig emlékezzél a Zero Metraletta lövedékekre (végtelen zero lövedék). Ebből pedig azért Kyouraku nem egyet vagy kettőt került ki mielőtt Ukitake közbelépett volna. Másrészt az egyenes irányú támadásokat megfelelő távolságból a legkönnyebb kivédeni egy képzett embernek. Kyourakura pedig nem lehet azt mondani, hogy képzetlen ember lenne.

Ilyenekre meg ne adjatok, hogy nincs kedve játszani mert mégis csak volt kedve.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 22:07:31 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins