24 dec 01, 03:33:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142784 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #120 Dátum: 11 jún 13, 15:02:35 »

Hát igen, ezt mondtam én is, ezért nem jó a közelharc...de nem hiszik el. Ha visszanéznétek akkor látnátok.
A lényeg:- alapjában csak lelassul körülötte minden
               - resurrecciónban pedig minden elporlad körülötte

Rini: Baraggan az első lövést nem elkerülte, hanem a respiraval elrohasztotta a rakéta nagy részét , és az öregítő erejével elterelte a robbanást( légyszíves nézd meg azt a részt)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 15:05:48 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #121 Dátum: 11 jún 13, 21:16:14 »

Az elsőre a válasz, hogy nem úgy van az. Akkor Soi Font már ki kellett volna írni a történetből, hiszen többször is hozzáért Barraganhoz. Ezek szerint mégsem porlaszt szét mindent. Tehát csak resurectionban tud mindent szétporlasztani ha hozzáérnek. Itt viszont nem az embereknek kell hozzáérni hanem a fegyvernek. Ha egy vágással elintézik akkor a hatása is megszűnik.

Az, hogy Barragan ezt mondta az csak részben igaz. Ha tovább olvasod a mangát vagy nézed az animét akkor arra is figyelj, hogy mit mondott Hacchi. Ő az elmondása szerint látta az egészet és azt is látta, hogy Barragan igyekezett a legmesszebb kerülni a robbanás epicentrumától. Tehát Barragan menekült a biztonságba mert nem tud mindent időben elrothasztani. A porlasztása nem olyan gyors, hogy képes legyen minden nagy erejű robbanással ezt megtenni. Ezért korlátozta be a mozgását Hacchi is. Meg is lett az eredménye hiszen Barragan megsérült. Ha Soi többet bírta volna használni a bankaiát akkor simán kivégezhették volna már akkor.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 21:36:27 írta rini67 » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #122 Dátum: 11 jún 15, 18:09:11 »

Ki nyerne a Szayel vs Luppiban?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #123 Dátum: 11 jún 15, 19:05:39 »

Lássuk be, azt a hatost Aizen csak poénból adta Luppinak.
Szayel gond nélkül nyerne, és nem tartom indokoltnak megmagyarázni, hogy miért.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #124 Dátum: 11 jún 16, 14:33:42 »

És ki nyerne a Gin vs Byakuyaban? szerintem Gin, mert a támadása igen gyors, és a bankaija erősebb mint Byakuyaé, szerintem.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #125 Dátum: 11 jún 16, 22:53:46 »

Gin vs Byakuya
szerintem olvass vissza, mert 1-2. oldalon volt már róla szó Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #126 Dátum: 11 jún 16, 23:51:32 »

Így van. Ott már volt ez a párosítás. Viszont mit szólnátok egy Rukia és Hisagi pároshoz. Én nemigen tudok dönteni mert nagyon kiegyenlítetek tűnik számomra ez a csata. Hisagi talán erősebb és mozgékonyabb egy kicsivel míg Rukia talán jobb kidoban és a kardja képessége is talán jobb.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #127 Dátum: 11 jún 17, 09:36:38 »

Még visszatérve a Luppi vs Szayelhez, én azt mondom, hogy Luppi nyerne, mert az újonnan született Arrancarok elvileg erősebbek mint a többi, de ez persze nem biztos hogy az espadan belül is így van, sőt... Én azért gondolnám, hogy Luppi nyerne, mert ugye neki resurrecciónban több karja van Nevet és amíg lefogja Szayel 4 csápját, aki így nem tud bábot csinálni belőle, addig a többivel leszúrja, úgy hogy tüskéket növeszt, mint Mastumoto ellen.

A Rukia vs Hisagi hát igen, nem könnyű, valóban Sode no Shirayukinak jobb képessége van, de Hisagi gyorsabb és jobb kardpárbajban és ő sem gyenge kidouban. Kazeshini támadásait nem tudom, hogy tudná kikerülni, hiszen még Tousent is hogy elkapta, amikor a két kasza kövé fogta. És mivel ő hadnagy én rá teszem a voksomat.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #128 Dátum: 11 jún 17, 11:25:41 »

Ne felejtsed el Rukia fagyasztó képességét amikor befagyaszthatja Hisagi pengéjét, de akár Hisagit is. Éppen ezért nem tudok dönteni köztük. Így ezért nem is tudtam dönteni és csak a véletlenre tudok gondolni, hogy ki, mikor győzne.

Szerintem Luppynak a nullánál is kevesebb az esélye Szayel ellen. Szayel szinte mindenkit képes megölni aki nem elég gyors hozzá képest. Különösen veszélyes azokra akiket kielemzett és azokra akik akiket megérint a testével. Hiszen ezáltal képes a testükbe költözni és elszívva a szellemi erejüket újjászületni.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #129 Dátum: 11 jún 17, 12:27:41 »

Végül is igazad van, hiszen Mayurit is megölte volna, ha csak úgy odamegy harcolni minden előkészület nélkül. Amúgy miért volt az hogy nem hatott rá Ishida nyila? Szayelre nem hatnak az energia alapú támadások?

És ki nyerne a Mayuri vs Uraharaban?
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 12:39:53 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #130 Dátum: 11 jún 17, 12:52:26 »

Azért mert kielemezte a szellemi erejét és felkészítette rá magát. Ezért írtam az előzőben is , hogy azokra veszélyes akiket képes volt kielemezni. Már az első pillanatban eltaposhatta volna őket ha nem játszadozni akart volna. A saját játékénak esett áldozatul mert így időt adott Mayurinak is a cselekvésre aki viszont az Ishidán keresztül az ő szellemi erejét elemezte ki. Így ő is könnyedén játszadozhatott Szayel Aporoval.

Mindenképpen Urahara. Intelligensebb, erősebb, Nagyon jól ismeri Mayurit aki ráadásul tart is tőle. Oka is van rá hiszen ismeri. Már amennyire Uraharát ki lehet ismerni. Messze veri kidoban és valószínűleg ezzel meg is fogná Mayurit.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #131 Dátum: 11 jún 17, 13:10:35 »

Mayuri vs. Kisuke nem kérdés, esélye sincs a fekete bőrű egyénnek. :D

Én még kíváncsi lennék egy Renji vs. Hollow Tousen-re is. Elsőre lehet esélyesebbnek tűnik az ex-kapitány, de véleményem szerint Renji Bankai-al előnyben lenne. Vélemények?

Rukia vs, Hisagi

Ez tényleg nem könnyű harc. Rukiáról már több mindent tudunk mint a Hadnagyról és még csak az sem érv, hogy túl nagy a rangkülönbség (ugye Byakuya miatt nem kapott tiszti rangot Rukia). Kidoukat még nem láttunk Shuuhei-től, Rukiától viszont már jó néhányat (még ha nem is túl erőseket). A Zanpakutok képessége is (kis Kon feeling :D)Onee-san felé billenti azt a bizonyos mérleget. Tehát az egyetlen dolog ami Hisagi előnye lehet az a harci képzettség. Viszont ez szerintem kevés lenne. Rukia valami jobb fajta bakudou-val lelassítaná/pár pillanatra mozgásképtelenné tudná tenni ellenfelét ami elég időt biztosítana számára, hogy a Shikai-a egyik támadásával megnyerje. 65% Kuchikinek.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 13:16:35 írta Mistich » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #132 Dátum: 11 jún 17, 13:21:57 »

Szerintem ez sem kérdés. Tousen még hollow forma nélkül is felmosná vele a padlót. Azért mégiscsak ő volt a kapitány és nem Renji. Nem kellene párosítani szerintem így egy az egybe őket mert ahogy mondta Ikkaku is. Ég és föld a különbség a hadnagyok és a kapitányok ereje között. Még így is, hogy elérte a bankait. Ikkaku és Renji együtt már talán lenne esélyes de egyedül egyik sem. Ez körülbelül olyan lenne mint a mostani animében Yama apó mérkőzése Ukitakéék ellen.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #133 Dátum: 11 jún 17, 14:25:58 »

Szayel vs Luppi
Ha pl találkoznak HM-ban  és nem Szayel laborjában, akkor megnő Luppi esélye a nyerésre és ha nem elemezte ki őt Szayel akkor még több és mivel ő volt ott az új fiú talán tényleg nem tudta ki elemezni a Reatsuját. Luppi nem sokat szórakozik hanem inkább gyorsan végez az ellenféllel. Aporro ennek pont az ellenkezője. Ha így harcolnak, akkor Luppi győz főleg ha úgy vesszük, hogy a harcban Aporro nem használhatja a Fracciónjait, de Szayel meg hazai pályán biztosan leverné.

Rukia vs Hisagi
Jó kis harc lenne nem vitás. Hisagi képzettebb kardforgató viszont Rukia képzettebb a Kidouban. Én személy szerint Rukia felé hajlok a Kidou meg a  Shikai képességei miatt + Rukia okosabb tudja, hogy mire képes és mire nem ezért szerintem tartaná a távolságot a hadnagy ellen amíg meg nem bénítja egy Bakudoval utána jöhet a Hakuren. Nevet

Mayuri vs Kisuke
Itt az a helyzet, hogy Mayuritól eddig még nem látunk Kidout míg Kisukétől egy csomót. Urahara győzne.

És ki nyerne a Kaien vs Hisagi harcban ?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #134 Dátum: 11 jún 17, 14:29:04 »

Én efogultságból kaient mondanák, mert ő rokonszenvesebb mint Hisagi, de indokom nincs. A shikaijának jobb a képessége.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins