25 feb 21, 14:31:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147244 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #315 Dátum: 12 feb 04, 16:56:13 »

Most muszály 25-30 karaktert leírnom?
Ehez nincs kedvem, de írok pár példát.
Toshio: Szétfagyaszt mindent.
Mayuri: Szétmérgez mindent.
Gin: Hamarabb kivégzi, minthogy kardot ránthatna.
Barragan: Áll egyhelyben.
Urahara: Tuti van egy zseblámpája, ami ott is működik. ikszdé
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #316 Dátum: 12 feb 04, 16:58:37 »

Challenge Accepted!  Kúl
Ezen az oldalon tisztán láthatóak a Bankai határai. Ergo Tousen nagy arccal beszélt a Bankai-a képességéről, és így erősebbé tette, mint amilyen eredetileg az. Nem ő az első, aki elnagyolja a képességeit (lásd: Nnoitra áttörhetetlen bőre, a nyolcadik Espada hihetetlen gyorsasága, Tousen legyőzhetetlen Hollow formája, estébé...). Valamint nem emlékszek, hogy szó esett volna bármilyen másik dimenzióról a Bankai használata alatt, így a kívülről látott kupola a Bankai valódi arányait mutatja, a kupola térfogata=a Bankai belső tere. Így pedig akik távolról támadnak simán szétnyitják a burkot, így fény jut a térbe, ami pedig visszaadja az áldozat látását.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #317 Dátum: 12 feb 04, 17:04:37 »

Egyik sem zárja ki a másikat. Az illúzió alapvetően egy kidou. Tehát annak része. Azt, hogy ezt a kardja hozza létre és nem külön mágiával alkalmazza, az erejét növeli meg. Ha le kellene vezetni akkor az összes olyan kardot amely az érzékeket befolyásolja valamilyen módon, az mind a kidou osztályba sorolandó és azon belül is illúzió alapú. Ilyen Aizen, Tousen és Shinji kardja is. De még valamilyen megkötésekkel szerintem Kyouraku kardja is ide tartozik mert amikor alkalmazza akkor a saját játékszabályai szerint kell játszania és az érvényesül az ellenfélen is.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #318 Dátum: 12 feb 04, 17:19:00 »

Visszaterve a shikaira, en elfigadom, amit irtatok, de abba is gondoljunk bele, hogy pont Tousem az, akinek ket eltero shikai kepessege van. Es szerintetek Kubo miert csinalt volna olyan kardot, ami a ti elmondasotok szerint semmire nem.jo es senkire sem hat, es mindenki kikeruli.
Naplózva
cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #319 Dátum: 12 feb 04, 17:36:40 »

gman: jó példák ott a pont.
Az uraharáson jót rőhőgtem.
Mayuri mérge nem öl azonnak valszeg kölcsönös halál lenne a vége feltéve hogy Mayurit leg. egyszer fejbe találja.
Toshiro terület alapu támadása nem közvetlenül a kardból indul hanem természet manipuláció, Enmakoorogi kupolája fagyna meg kivülröl nem pedig a bent tartozkodó Tosen.
Ginnel egyetértek feltéve hogy komolyan veszi előbb végez Tosenel mint sem Létrejönne a bankaia.
Baraganra csak helyeselni tudok.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 19:24:26 írta cyberwolf21 » Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #320 Dátum: 12 feb 04, 18:27:45 »

Meg attól, hogy Tousen elmondta a bankai képességeit, azzal nem segített kenpachinak, mert ő nem is hallott semmit Nevet ez csak az olvasók miatt volt.

Plusz, szerintem a bankaija csak akkor tűnik, el ha ő akarja, vagy komolyabban megsérül. Hiszen, ha hasonló Aizen shikaijához, akkor annak is van egy bizonyos módja, ahogy eltűnik a képesség. Aizen esetében olyan, mintha széttörne, Tousennél, meg olyan, mintha szétszakadna a bankai.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 04, 18:32:48 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #321 Dátum: 12 feb 05, 11:05:02 »

Azért arra kíváncsi lennék, hogy mit szólna ahhoz, ha Harribel megtöltené vízzel. Nevet

Itt pár új harc, hogy ne unatkozzatok:

Yumichika Vs Matsumoto
Kira Vs Renji
Kira Hisagi Vs Komamura
Ishida Chad Vs Ikkaku Yumichika
Rukia Vs Matsumoto
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #322 Dátum: 12 feb 05, 18:15:33 »

Yumichika vs. Matsumoto

Matsumoto. Távolsági támadásokkal elintézni Yumichikát, különösen akkor ha az visszafogja magát. De ha használja az igazi erejét a kardjának, akkor se hiszem hogy Haineko ne intézné el.

Kira vs. Renji

Ha Renjinek nem lenne bankai-a nagyon csúnyán kikapna, így viszont az ágyújával lekapná Kirát. Vagy ha esetleg Zabimaru már túl nehéz lenne, felét simán lekapcsolja. Ugyan úgy kisebb lenne a kard mérete, de legalább lehetne mozgatni. 25-75%

Kira és Hisagi vs. Komamura

A 2 hadnagy szerintem elintézné Vuk elb.szott formáját. Ha az óriást kétszer megvágja Kira, mozdulni nem tudna utána, a saját súlya nyomná szét. Meg ugye kidouzni is elég jól tud Izuru, és van egy zseninek beállított társa is. Nevet
Viszont Komamura se olyan gyenge mint sokan mondják (de, az), úgyhogy kap egy 35%-ot.

Ishida és Chad vs. Ikkaku és Yumichika

Már vagy negyedszer állok neki a harcleírásának, de valamiért mindig meggondolom magam a végkimenetelt illetően. ikszdé Ishida valószínűleg jóval gyorsabb a Shinigamiknál, de nincs nagy támadóereje. Ikkaku legalább olyan erős mint Chad, de nincs elég védelme, ráadásul böszme társat kapott. Ha Yumichika használná a kardját rendesen, simán nyernének, de ez nem szokása... Szerintem ha Chad ballal megcsapkodja Yumi-t az simán kidőlne, utána meg 2-1 ellen... Ikkaku kitartása elég kemény, de a 2000. nyílvesszőbe meg 50. pofonba belehalna már. Kicsit esélyesebbnek látom az embereket.

Ganju vs. Oomaeda
Renji vs. Ikkaku
Az az Arrancar akit Ikkaku vert el vs. Hinamori-Matsumoto-Rukia (Hogy kicsit fair-ebb legyen a harc: tegyük fel, hogy Hinamorinak megvan a képessége a halálra).
Hitsugaya és Matsumoto vs. Tousen és Hisagi
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #323 Dátum: 12 feb 05, 18:29:08 »

Ha Harribel megtöltené vízzel, akkor Tousen megsérülne, szóval ez az első kategóriába tartozna. Ha vki sokáig víz alatt van, az erősen egészségkárosító Nevet

Matsumoto szerintem is nyer Yumichika ellen, hiszen ha használja is az elszívást, akkor el tudná vágni Rangiku az indákat, és kiszabadulna.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #324 Dátum: 12 feb 05, 18:45:32 »

Én körülbelül így látom a harcukat.

Yumichika vs. Matsumoto - Biztos vagy ebben? Én semmi esélyt nem adnék Matsumotonak ebben a csatában. Ne azt nézd, hogy Yumichika használná a valódi képességét hanem azt, hogy használja is hiszen csak ketten vannak a harcban. Lásd Hisagi és az a meleg arrancar is menten padlót fogott. Ha nem pofázik Yumichika, akkor szinte azonnal bevetheti ezt a képességét.

Kira vs. Renji - Kira shikai szintem használhatobb mint Renji ráadásul nagyon jó mágiában is. Viszont Renji bankai sok lenne neki. Megvédheti Renjit rátekeredve és közben az lőheti őt a csontágyúval. Renji nyerne.

Kira és Hisagi vs. Komamura - Nálam Komamura a befutó egy picivel. Kira Képessége biztos keményen érintené de nem tudjuk, hogy mit bír el Komamura bankaia. Másrészt ha szabad kézzel kapsz tőle egy pofont az olyan lenne mintha a sárga villamos  ütne el Budapest főutcáján. Másrészt Komamura is rendelkezik alap távolsági támadással a hatalmas ereje és kitartása mellett.

Ishida és Chad vs. Ikkaku és Yumichika - Ishida és Chad kemény ellenfél lenne de azért én Ikkakuékat tartom esélyesebbnek. Azért egy bankai és Yumichika gusztustalan képessége meglehetősen kellemetlen. Ha viszont nem használná ezt a képességét Yumichika akkor veszítenének.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #325 Dátum: 12 feb 05, 18:51:36 »

De ha Matsumoto kiengedi Hainekot, akkor a hamuval megvédheti magát, és még azelőtt szétvághatja a reiatsu szívó növényt mielőtt az körbefonná.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #326 Dátum: 12 feb 05, 18:53:53 »

Ishida és Sado vs Ikkaku és Yumichika:
Ikkaku nem rejtegetné sokáig a Bankai-át, mivel az ellenfeleit úgyis meg akarja ölni, Yumichika pedig tud erről az erejéről. Bankai alatt nekimehetne Sado-nak, ha a Jackpot-okat kibírta, bár El Diablo-tól sem fekszik ki, ellenben a Brazo Derecha de Gigante nem hiszem, hogy képes lenne kivédeni Ikkaku végső támadását.
Yumichika futkározós harcstílusa miatt meggyűlne vele a baja Ishidának, pláne úgy, hogy Yumichika képes a Shunpo-ra. Ez után valóban 2v1 lenne, viszont nem Chadék javára, hanem a Shinigamiknak.
Véleményem szerint a 11. osztag 3. és 5. tisztje lehozná a harcot.

Ganju vs Oomaeda:
Ha Oomeda-t repülve nézzük, akkor egy kicsivel több esélye van, mint Ganjunak, elvégre ellenfelének csak a tűzijátékok maradnak. Viszont ha a földön folyik a harc, akkor már Ganju az esélyesebb. Seppa-val elég szép csapdákat tudna állítani a hadnagynak, aki valószínűleg bele is menne. Valamint a tűzijátékok itt is működnek.
Mondjuk így átgondolva nem repülhet olyan magasra Oomaeda a Gegetsuburi láncának rövidsége miatt... szóval még a repülése sem előny... viszont a kidou-jával meglóghatna Ganju elől.
Én 55-45-re adnám a harcot Shibának.

Edrad vs Hinamori-Matsumoto-Rukia:
Igazából a túlerő miatt nyernének a shinigamik. Mindhárman elég jól használják a kidou-t, és a kardjukat is elég szépen használják. Nem sok esélye van az Arrancarnak.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #327 Dátum: 12 feb 05, 19:39:57 »

Edrad vs Rukia, Matsumoto és Hinamori

Szerintem is ők győznének. Ha Ikkaku egyedül le tudta nyomni, akkor 3 hadnagy szintű halálistennek biztosan sikerülne. Bár azt nem tudom, hogy Rukia és Mommo kardjai nem-e semlegesítenék egymást? Tűz+jég? Ha hülyeséget írtam, bocs:))

Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #328 Dátum: 12 feb 05, 20:06:45 »

Ha az arrancarok fájdalomérzete hasonló az emberekéhez, akkor egymás után használva nagyobb fájdalmat képesek okozni.

Amúgy a hadnagyoknál ott van a Kidou is. Bár Momo nem annyira jeleskedik a kardforgatásban, viszont a Kidouban elég jó. Főleg, hogy milyen kombót hozott össze Apache, Sun-sun és Milarose ellen. Sőt, abban a harcban a két hadnagy majdnem felvette a harcot 3 arrancarral. Azért csak majdnem, mert azok megidézték Allont, de ha létszámfölényben is ilyen lépésre kényszerültek, engem meggyőz arról, hogyha még Rukiával is kiegészülnek, simán verik az arrancart.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #329 Dátum: 12 feb 07, 18:19:12 »

Akkor legyenek most ezek:

Yami Vs Ōmaeda,Hinamori,Kira,Hisagi,Matsumoto,Renji,Rukia,ikkaku
Harribel Vs Kyouraku
Byakuya Vs Toshiro,Renji
Renji,Ikkaku Vs Kenpachi
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins