25 feb 21, 16:24:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147265 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #285 Dátum: 12 jan 12, 15:09:53 »

Azért Kenpachi nem egy Hogyoku által  módosított Aizen amelyet nem bírt Soi Fong megszúrni. Ezért nem tudhatjuk, hogy megtudná e szúrni vagy Kenpachit avagy nem. Szerintem képes lenne rá. Viszont láthattuk, hogy Kaname többször is elég keményen megvagdosta Kenpachit.

Én azért adnám Rose-nek a meccset mert ő távoli harcos. Tehát nem megy Mayuri közelébe. Így el is kerüli a mérgezés lehetőségeit. Viszont a robbantásai elég durván érinthetik Mayuri barátunkat. Ráadásul a bankaiáról nem tudunk semmit ami még tovább növelheti a képességeit.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #286 Dátum: 12 jan 12, 15:18:59 »

Soifon simán meg tudta szúrni Aizent. Amikor Toshiro lefegyasztotta a kezét, hogy ne tudjon védekezni, ott szépen megszúrta és vérzett is Aizen rendesen, közben megjelent rajta a szimbólum.  A második szúrás is betalált csak közben elnyomta a mérget Aizen a Reatsujával.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #287 Dátum: 12 jan 12, 15:29:42 »

Nem azt mondom, hogy nem bírja megszúrni. Nyilván megtudná, Aizent is eltalálta kétszer ugyanott, de gond nélkül túlélte a mérget az ex-kapitány. Kenpachinak olyan szintű lélekenergiája van, hogy az az Ichigo alig bírt mozdulni mellette, akinek már akkor is tájcsó szintű reiatsuja volt. Sőt, jó ideig megsebezni se tudta a 11. osztag kapitányát... Tousen vagdosásai meg kb annyit értek, mint egy átlag embernek a szúnyogcsípés. Nevet

Ishida is távolsági harcos volt, ráadásul a gyorsabb fajtából, mégis belehalt volna a Mayuri elleni harcába ha a hadnagy nem adja át neki az ellenszert. Ugyan a Szayel elleni harc már elég halványan rémlik csak, de ha jól emlékszem ő se közelharcos volt, mégis elég csúnya véget ért... Mayuri ha ismeri az ellenfelét, szinte bárki ellen előállhat egy komoly stratégiával, ami - ha nem is bebiztosítja - de növeli a győzelmi esélyeit.

Azzal meg ugyebár nem lehet érvelni, hogy nem ismerjük a bankai-át, mivel ennyi erővel Mayuri se mutatta meg minden drogját, illetve a TimeSkip alatt nyilván sokat fejlődött ő is. Az is kérdéses mennyit változtatott az eddig is elég morbid testfelépítésén.

Közbn Tilon beírt elém, na mindegy.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #288 Dátum: 12 jan 12, 15:54:52 »

Azért azt Mayurihoz hozzá kell tenni, hogy Nemu nagyon sokat segített neki mind két csatájában. Ishidánál ugye Nemu lefogta Ishidát, hogy ne tudjon kitérni a csapás elől. Szayelnél meg Nemuban volt a méreg. Egyik harcnál sem hiszem, hogy képes lett volna az ellenfelébe juttatni a mérgét segítség nélkül. Persze most csak a Shikaiját néztem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 12, 15:55:54 írta Tilon » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #289 Dátum: 12 jan 15, 00:21:05 »

Harcok:

Rose vs Tousen
Soifon vs Tousen
Kensei vs Komamura
Hitsugaya vs Mayuri
Amagai vs Soifon
Love vs Soifon
Kensei vs Tousen

Lehet szemezgetni : D
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #290 Dátum: 12 feb 03, 19:28:45 »

Nos, senkinek egyik csatán sem akadt meg a szeme? Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #291 Dátum: 12 feb 03, 19:53:29 »

Most, hogy így mondod, nekem "megakadt" egyen a szemem ikszdé

Toushiro vs Mayuri

Toushiro-t fiatal kora ellenére zseniként tartják számon. Az övé Soul Society legerősebb jég típusú zanpakuto-ja. Egyenlő ellenfélként harcolt a 3. espada-val.

Mayuri a tipikus őrült tudós kategória:)) A kardja erős, a képességei szintén. Elég egy kis méreg és az áldozat bénultan várja a halált.

Ha Toushiro-nak sikerül elkerülnie M. mérges támadásait, akkor elképzelhető, hogy ő nyer. Viszont ha nem, akkor nagy bajban van, hiszen Shiro-chan nem immunis a mérgekre.
Mayuri oldalán szól még az is, hogy idősebb, ergo tapasztaltabb. Nem könnyű pontos százalékot mondani, szerintem a küzdelem elég kiegyenlített lenne.  Pontosan
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #292 Dátum: 12 feb 03, 20:38:35 »

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem. Nevet

Mayuri tapasztalt ? Maximum a kutatásai terén. Kardforgatásban ő a leggyengébb a kapitányok közül. Mind a ketten szeretnek, szinte egyből Bankaival nyitni. Én úgy gondolom, hogy, ha Toshiro meg tudja fagyasztani Mayuri Bankaiját, akkor ő nyer, ha nem Mayuri. Nevet

Kensei Vs Komamura

Az a baj, hogy Kensei Bankaijáról a kinézetén kívül semmit sem tudunk. Viszont a Shikaija elég erősnek tűnik, bár nem hiszem, hogy csak azzal be tudja darálni a voodoo babát. Viszont Holofikálva már jobban áll a szénája, hiszen, akkor már képes a Cero-ra elvileg (mert nem láttuk tőle igazából) Így az a kérdés, hogy ki ejt először súlyos sebet a másikon. 50-50 százalék.

Kensei Vs Shinigami Tousen

Tousen elcseszte mert nem ölte meg Kenseit 100 éve, így Kensei tudja mivel áll szemben. Kensei Shikaija elég erős mivel területre hat, így nem is kell látnia hol van Tousen, hogy feldarabolja. És a Holofikációt még nem is számoltam. Epic Kensei win.

Kensei Vs Hollow Tousen

Ez már sokkal jobb harc lenne. Ezt lehozza a vak kardforgató a regenerálódás miatt. Na meg ott a Resurrecciónja is.

Love Vs Soifon

Love nem az a fürge típus és a Shikaija csak egy hús klopfoló de elég szívós. Bár azzal nem megy sokra Suzumebachi ellen. A Holowfikációt meg Soi kiegyenlíti a Shunkoval. Soifon nyer.

Amagai vs Soifon

Amagai egy csíter a Bakkōtōja miatt, de gondolom most az nem számít. Nevet De még így is nyer Soifon ellen a Bankaija területre ható támadási miatt. De Soifon mindig ki tud hozni egy döntetlent.^^

Rose Vs Tousen

Tousen győz bármelyik alakját is nézzük. Rose nem mutatott olyat, amivel meg tudná komolyan sebesíteni Tousent.

Most én is felraknák párat. Mosolyog

Yoruichi vs Grimmjow
Yoruichi Vs Byakuya
Kenpachi Vs Kensei
Nnoitra Vs Wonderweiss
Komamura Vs Grimmjow
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #293 Dátum: 12 feb 03, 20:56:56 »

Szerintem Mayurinak kevés esélye van Toshiro ellen. A méreg ami veszélyes lehet rá egyedül Mayuri részéről. Ezzel ellentétben (ez a méreg se azonnal halálos) Toshiro nyugodtan játszhat vele méreghatáron kívülről is, ráadásul amilyen technikákat bemutatott Toshiro, szerintem legyőzné.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #294 Dátum: 12 feb 03, 21:03:43 »

Nos Tilon, csak egy csata vegeredmenyeben nem vagyok biztos, a Kensei vs Tousenben. Ha azt nezzuk, hogy Kensei shaikaija nagy taavolsagra terjed ki, akkor ez elmondhato Tousen mindket shikai kepessegerol. A sok kard szurasa legalabb olyan hatekony mint a szel vagasa. Plusz ott a kabito hang, amit Kensei sztem nem tudna kivedeni. Es hat a bankai , mivel mar elg sok 9. osztagos lett kicsinalva.

Yourichi sztem nyerne Grimmjow ellen, hiszen gyirsabb mint az arrancar es elgge szetverne Grimmet. A shunko csak dob rajta. Grimmjow karomlovis technikaja sztem vedheto.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #295 Dátum: 12 feb 03, 21:38:01 »

Soifon vs. Tousen

Simán nyer Soifon. Sokkal gyorsabb a másik kapitánynál, és a kardja is használhatóbb. Attól független hogy folyton elmagyarázza az ellenfélnek hogy mire figyeljen, valahogy mindig sikerült kétszer bökdösnie (like facebook). Tousen bankai-a kellemetlen, de ha használja a Shunko-t szerintem x véletlenszerű ütés után eltalálhatná. 75-25 legalább.

Yoruichi vs. Grimmjow

Nagyon meg se erőltetné magát Yoru. Elég kemény kidoukat tud, sebességben is hatalmas különbségek vannak, Grimmjow legerősebb támadását Ichigo egy lendítéssel szétvágta, Yoruichi shunkoja is bőven elég lenne. De mivel Grimmjow badass, nem teljesen esélytelen, 65-35.

Yoruichi vs. Byakuya

Elvileg az ex-tájcsónak kéne nyernie, de az eddig látottak alapján behúzná a harcot Byakuya. Nem hinném hogy túl nagy sebességkülönbség lenne köztük, kidoukat mindketten elég keményen nyomják, de Byakuyának van egy praktikus bicskája, sz'al nyerne. 30-70 az eddigiek alapján, de ha Yoruichi megkapja azokat a cuccokat Uraharától, akkor csak 45-55

Kenpachi vs. Kensei

Na ez kemény harc lenne, Kenpachi szerintem elélvezne örömében. Nevet Kensei-nek elég nagy fizikai ereje van, és a Zanpakutojának van egy praktikus képessége ami megszívathatja Zarakit. Ha azokkal a Hollowdaraboló pengeféleségekkel letudná kapni gyorsan Kenpachi valamelyik testrészét kellemetlen harc lenne. Kérdés ezek ellen mennyire tud védekezni a 11. osztag kapitánya. Ha a Zanpakutojával tudná hárítani őket, akkor szinte biztos hogy elverné a Vaizardot, de ha nem akkor szinte esélye sincs...
Vannak még azok a robbantgatásai, amik egy Kenpachi féle vadállaton annyit érne mintha fejbedobnák egy papírgalacsinnal. Nevet A bankai képességét még nem ismerjük, szóval erre nem nagyon lehet alapozni. Végeredményt nem nagyon tudok mondani, kéne tudni hogy mennyit fejlődött Zaraki, illetve a hollowvágó cuccost hogy védené ki...

Komamura vs. Grimmjow

Mintha csak egy kivégzésen lennénk. Nevet Komamurának arra nem lenne ideje, hogy előkapja a kardját, nem hogy harcolgasson. :'D Úgy végezné nagyjából mint anno Rukia, csak őt kétszer kéne átlyukasztani. A kérdés itt igazából az, hogy Grimmjownak kell-e használnia a zanpakutoját... Epic win.

Kensei vs. Tousen

Pedig simán nyerne Kensei. A kábító hang nyilván nem hat egy kapitányon, különben Komamurát is azzal intézte volna el. Egy Vaizardnak jóval nagyobb reiatsuja van egy Quincy-nél, és legalább annyi mint Tousennek. A sok kard szúrását eddig egyszer használta, és annyit ért el vele hogy Kenpachi körberöhögte mindkettejüket. Nevet Mondjuk nem mindenki akkora állat mint Zaraki, de azért Kensei is elég kemény. A Bankai-t meg Kensei egyszerűen kettévágja a szélpengékkel. Tousen szerintem elég gyenge volt a kapitányok között, nem is értem minek vitte magával Aizen.

Pár harc:

Byakuya (mostani) vs. Harribel
---------//----------- vs. Ulqiorra
Shinji vs. Kyoraku (mindketten az eddig látottak alapján)
"Vasto Lorde" Ichigo vs. Aizen elleni Ichigo (Saigo no Getsuga nélkül)
Barragan vs. Ukitake
Nnoitra vs. Grimmjow (most tekintsünk el a számozástól, abban úgyis vannak elég nagy hülyeségek)
Meg akkor már legyen egy Első 3 Espada vs. Yama-jii
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 21:47:56 írta Mistich » Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #296 Dátum: 12 feb 03, 23:08:38 »

Mistich

Mindennel egyetértek, kivéve a Komamura vs Grimmjow harcnál. Mint tudjuk, Tousen erősebb és gyorsabb volt Grimmjow-nál. Őt meg ki győzte le? Komamura. Igaz, hogy a bankai-ja egy hatalmas céltábla, de Grimmjow-t még akkor is simán le tudná győzni. A filler részekben, amikor a másolat Soi Fong ellen harcolt, döntetlent csinált. Soi Fong meg sokkal gyorabb, mint Grimm.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #297 Dátum: 12 feb 04, 00:08:02 »

Tousent nem Komamura, hanem Hisagi olte meg. Komamurat azzal a hang tamadassal elintezte, es amikor ki akarta vegezni, akki hatulrol Hisagi leszurta. De elvileg ki tudta volna vedeni Tousen, ha nem a latasara hagyatkozott volna.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #298 Dátum: 12 feb 04, 01:54:02 »

Hogy pontosítsunk Tousent Aizen ölte meg és nem Hisagi. Az igaz, hogy brutális és valószínűleg halálos találatot vitt be neki, de nem ettől halt meg. Ha lehetett volna gyógyítani akkor valószínűleg megmentették volna.

Ezt nem azért írom mert vitatkozni akarok valakivel is. Én így látom és így gondolom ezeket a párharcokat.

Soifon vs. Tousen - Soifonta szavaznék de a mérkőzés kétértelmű. Ha Tousen bankai előkerül akkor nem egyértelmű az eredmény. Soi nem annyira erős és kitartó mint Kenpachi. Ha beszedne egy két vágást akkor könnyebben kifeküdne. Viszont a bankait használva lelassul de azzal megtörheti az Enma Korogit. Ennek van viszont más problémája. Használat után teljesen kimerül és magát is veszélyezteti, hiszen nem tudná hova lőjön. Lehet, hogy többet kapna belőle mint Tousen. Én nagyon döntetlen szagot érzek ebben a mérkőzésben. Másrészt Tousen az érzékeire hallgat és nem a szemére. Így nem biztos, hogy hátrányba kerülne Soi Fong sebessége miatt.

Yoruichi vs. Grimmjow - Nálam egyértelműen Grimjoww a győztes. Erősebb és majdnem olyan gyors mint Yoruichi. Ha azt nézem, hogy alig kapott ki  Ichigotól, végig pariban volt vele sebességben és erőben, kitartásban aki ráadásul olyan bankait használt ami növeli a sbességét és a maszkját is, akkor nálam egyértelmű Grimjoww győzelem. Yoruichi mellett van a sebessége és a villámai. Viszont maga is bevallotta, hogy mennyit gyengült. Nincs bankai erőnövelése. Amikor megrúgta a 10. espada Yammit majdnem eltörte a lábát. Ezek nekem azt mutatják, hogy a kapitányok vagy azon a szinten lévő shinigamik körülbelül egy az egybe az 5.-6.-tól felfelé lévő espadákkal vannak valamilyen szinten partiban.

Yoruichi vs. Byakuya - Alapvetően döntetlennek tartom az ő párosukat. Yoruichit egy kicsit gyorsabbnak gondolom hiszen a hátán Ichigoval is lehagyta Byakuyát. Erőben viszont gyengébbnek látom illetve Byakuya kardtechnikája szerintem hasznosabb Yoruichi villámainál. Ezért egy picivel Byakuyát tartom esélyesebbnek.

Kenpachi vs. Kensei - Mindketten közelharcosok alapvetően viszont Kensei erőteljesen támaszkodik a a képességeire, mágiájára is. Ha nem lenne Kenseinek hollow ereje akkor Kenpachinak adnám a győzelmet, de így inkább Kenseire szavaznék amiatt a plusz erőnövekedés miatt. Mozgékonyabb, gyorsabb és szintén baromi erős.

Komamura vs. Grimmjow - Azt hinném, hogy ez tényleg a legegyszerűbb párosítás, de azért mégis azt mondom keserves győzelem lenne. Nagyon kitartó Komamura és sokat bír. Nem lenne könnyű leverni  Grimjowwnak, de azért megtenné. Komamura nem fekszik ki olyan könnyen néhány pofontól mint láthattuk.

Kensei vs. Tousen - Ha van bankai Tousennél és mivel nem ismerjük Kenseiét így Tousen mellett döntök. Az ok pedig, hogy ezt a csatát nem az erő hanem a technika döntené el. Ebben pedig az eddigi ismereteim szerint Enma Korogi hatalmas előnyt ad Tousennek. Persze ellentmondásosnak tűnhet, hogy Kenseit jobbnak tartom mint Kenpachit de mint mondtam, ezt a küzdelmet a technika döntené el mivel a csatateret egy illúziókard képessége uralná. Ráadásul egyszer már megtörtént.

Byakuya (mostani) vs. Harribel - Sajnos szinte semmit nem tudunk még a mostani Byakuyáról. A réginél viszont egyértelmű Harribel győzelemre számítanék. Az első négy espada egészen más szinten mozgott mint az alattuk lévők. Harribelhez és a többiekhez is 3 kellett.

Byakuya & Ulquiorra - 1%-ot kap szegény Byakuya de csak azért, hogy kapjon is valamit. Sima Ulquiorra győzelem.

Shinji vs. Kyoraku - Mindkettőnek elég szemét képessége van a másikkal szemben. Kyourakut erősebbnek és tapasztaltabbnak tartom, de neki mindig van egy problémája a kardjával. Nem mindig teszi azt amit akar. Amíg nem indul be a játék addig Shinjit tartom esélyesebbnek, ha viszont már megszokja Kyouraku akkor ő válik az esélyesebbé. Másrészt ki tudja milyen játékot választ a kardja, mivel tudható, hogy több közül is válogathat. Az viszont még itt is kérdéses, hogy ettől még a játékban működik e Shinji kardjának képessége mert ez okozhat kellemetlen pillanatokat Kyourakunak. Összességében nem tudok dönteni mert túl sok az összetevő amit figyelembe kellene venni.

"Vasto Lorde" Ichigo vs. Aizen elleni Ichigo - Ez hülye felvetés. Az Aizen elleni Ichigo birtokolja azt is ami a Vasto Lord forma tud.

Barragan vs. Ukitake - Nálam alapvetően Barragan győzelem. Nemigazán tud mit tenni  kardja a Respirával. Ha eléri akkor megsemmisül Ukitake kardja. Annyiban kérdéses, hogy esetleg az elsőt képes lenne Ukitake visszairányítani és azzal mi történik. ha nem tud kitérni Barragan akkor Ukitake is győzhet. Ha viszont képes kivédeni, kikerülni akkor Ukutake veszít.

Nnoitra vs. Grimmjow - Érdekes párosítás de szerintem Nnoitra ha nagyon nehezzen is de behúzná Grimjowwot. Azért az a 6 kaszadolog elég kemény. Grimjoww alapvetően a sebességében és a távoli támadásaiban bízhatna ha nem lenne olyan marha kemény Nnoitora bőre.

Első 3 Espada vs. Yama-jii - Azt hiszem az öreg megtanítaná őket kesztyűbe dudálni. Persze az öregnek is nagyon rá kellene kapcsolni és minimum egy bankait elvárnék tőle de őt hoznám ki győztesnek. Ahogy Starrk is látta mindjárt az elején az öreg erejét.

Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #299 Dátum: 12 feb 04, 09:06:18 »

Soifon vs Tousen:
Mivel kapitányok, ezért gondolom ismerik egymás képességeit. Tehát Soifon tudja, hogy ha Tousen el akarja kapni valami nagy fekete labda szerű cuccal, akkor onnan el kell menni. Ezt a sebességének köszönhetően kivitelezheti elég könnyen véleményem szerint. Igazából szinte semmi esélye Tousennek.

Yoruichi vs Grimmjow:
Ha a Kisuke által készített boxereket is nézzük, szinte semmi esélye sincs Grimmjow-nak. Viszont ha azokat kivesszük a játékból, már más a helyzet.
Grimmjow birtokolja a többi Espada-hoz hasonlóan a Hierro-t, így nem hiszem, hogy könnyen átverekedné a bőrén magát Yoruichi. Ellenben Grimmjow egyetlen támadása is halálos lehet az ex-kapitány számára.
A Desgarrón-t valóban átvitte Ichigo KARDJA, persze csak miután Orihime 8x odaordított neki, mindenki elsírta magát, és a szokásos "minnyá meghalok, de nem" cucc lement. Mikor először használta a Sexta Espada a végső támadását, Ichigo-t egy véletlen kilökődés mentette meg a totális megsemmisüléstől.
Összességében Grimmjow-t egy hangyafasznyival esélyesebbnek látom. 55-45, mert a Shunko elég szép sebeket okozna neki.

Komamura vs Grimmjow:
Komamura nyerhetne, ha mondjuk reinkarnálódna egy sokkal erősebb formában. Viszont ezzel a képességarzenállal, amit jelenleg birtokol, nem húzná sokáig.

Shinji vs Kyoraku:
Bushogoma-val nem sokat érne el, viszont rájöhetne, hogy most minden fordítva működik, mint eddig. Játékai közül egyedül az Irooni-hoz nem kellenek irányérzékek, azzal valószínűleg nyerne. A Takaoni és a Kageoni érdekes lenne, ha Kyoraku még nem tapasztalta ki az irányításukat, akkor neki annyi, bár szerintem hamarabb rájönne a titok nyitjára.
Összességében Kyorakut esélyesebbnek látom, de csak egy kicsivel.

Nnoitra vs Grimmjow: alapvetően erősebbnek gondolom a párducot, mint a sáskát. A Hierro-ja valóban kemény, de Kenpachi sima vágásokkal feldarabolta, gondolom a Desgarrón is hasonlóan tenne. Nagy sebességet nem láttunk Nnoitrától, így a Garra de la Pantera is eltalálhatja. Összességében Grimmjow-nak adnám a harcot olyan 70-30 arányban.

Yamamoto vs első 3 Espada: itt konkrétan az a kérdés, hogy képes-e elnyomni az öreg a Respirát. Ha meg tudja tenni, akkor nyert, ha nem, akkor nem. A másik 2 nem nagyon tudna beleszólni a harcba.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins