25 jún 01, 07:18:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bábok, Báb-használók, Báb-jutsuk  (Megtekintve 86624 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #225 Dátum: 11 ápr 03, 14:45:17 »

Vagy odamegy Kankurohoz és Sasorit újjáéleszti Nevet

Amúgy ezt a témát már én is felhoztam a sharingannal kapcsolatban... Annyi a véleményem, hogy sharinganos báb csak az animeben volt, a mangaban nem, szóval, ha a nem volt a mangaban az azt jelenti hogy Kisihnek nem hiszen hogy lett volna ötlete, hogy ezt hogyan lehetne  kivitelezni...

Amúgy nincs sok értelme vitázni, hiszen, ha lett volna egyáltalán ilyen bábja, akkor nem hiszem, hogy ne használta volna sakuraék ellen.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 15:51:45 írta Domynyk » Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #226 Dátum: 11 ápr 03, 18:18:03 »

A bábjainak 2/3-át nem használta mert gyorsan végezni akart és ez lett a veszte. Ha tovább idézgeti egyenként a bábokat nyert volna arról nem beszélve hogy pont teljes mértékben
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #227 Dátum: 11 ápr 03, 19:06:27 »

Persze, ha a többi bábját is használta volna, akkor elfogyott volna az ellenszer így sakura és chiyo meghalt volna.
Naplózva
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #228 Dátum: 11 ápr 05, 19:21:27 »

De igazából szerintem nem is akarta megölni őket chiyo a végén mondott valamit hogy nagyobb ereje volt mint amit mutatott és hogy nem vetett be mindent meg talán hogy nem is akarta megölni őket vagy valami ilyesmi... nem emléxek rá:S
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #229 Dátum: 11 ápr 05, 19:23:23 »

Igen, valóban. Szerintem Chiyo talán arra célzott, hogy a szülei közt akart meghalni, hiszen mondta, hogy kivédhette volna az utolsó támadást. Amúgy utána Sakuraval összenéztek, szóval érzelmi okai voltak, annak, hogy Sasori meghalt, nem az, hogy gyengébb lenne, mint chiyoék.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #230 Dátum: 11 ápr 06, 04:27:46 »

Újranéztem a sasori arcot, és már úgy gondolom, hogy sharinganja se lenne a bábnak, mert az emberi báb az eredeti csakráját másolja. A sharingan nem csakra alapú technika. Pl egy nara árnyéktrükkjei viszont másolhatóak lennének. Vagy az elemi manipulációk. (Talán a kekkei touta is  Ördögi )
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #231 Dátum: 11 ápr 24, 20:19:35 »

Ezért kéne az összes kageból bábot csinálni  Ördögi Minden elemi manipulációra kéne egy báb  Ördögi

Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sasorinak is megvolt a tízujjas technikája nem? Végül is csinálhatott olyat, hogy 10 bábot úgy alkot meg, hogy azok kéességei kiegészítsék egymást.

Remélem érdemes volt végignézned a sasori arcot. Szerintem megéri, én kedvelem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 24, 20:21:33 írta Domynyk » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #232 Dátum: 11 ápr 27, 20:07:58 »

És amúgy nem igaz szerintem, hogy Chiyo 10 bábja képes volt annyi bábot megölni Sasori 100akárhány bábjából. Sasori rosszul csinálta, egyenként kellett volna elintézni a 10 bábot, mert így rengeteg bábja odaveszett hiába. Körbevehette volna magát vagy 20 bábbal, míg a többivel nem egyöntetűen támad, hanem kis csoportokat uszít egy-egy ellenséges bábra. Az mondjuk igaz, meg jogos, hogy a 100-ak előadásának lényege, hogy elborítsa vele az ellenfelet.

Amúgy szerintem Sasorinak voltak még jó emberi bábjai, és nem értem, hogy miért gondolta, hogy felesleges más emberi bábot felhasználnia, mikor Ő nem fáradt volna el, Chiyo már amúgy is öreg és fáradékony volt, és Sasukra is csak az akaratereje miatt harcolt tovább.

Amúgy Kankurot utálom, mert mint már mondtam lopkod, és épp, hogy ő mondta, hogy ha egy bábmestert irányítanak, akkor az már semmit sem ér, és ő lenézi őket. Akkor meg minek használja Sasorit? Kis szemét( bocs, a Kankuro fanokól)
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 20:11:16 írta Domynyk » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #233 Dátum: 11 máj 27, 23:54:23 »

Amit Kankuro hazsnál az nem Sasori, hanem Sasori (a harmadik Kazakage utáni) legjobb bábja. És mellesleg praktikusan a teste is volt egy darabig, de ez mellékes.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #234 Dátum: 11 máj 28, 11:01:05 »

Domynyk, szerintem egy kicsit elfogult vagy Kankurot illetően, ezért félreértelmezted a mondatát:
Idézet
Amúgy Kankurot utálom, mert mint már mondtam lopkod, és épp, hogy ő mondta, hogy ha egy bábmestert irányítanak, akkor az már semmit sem ér, és ő lenézi őket. Akkor meg minek használja Sasorit? Kis szemét( bocs, a Kankuro fanokól)
Nekem ez annyit tesz, hogy akkor nem jó a mester ha már őt is úgy irányítják a sötétből, mint most Kabuto, ergo nem szabad akaratból.... Véleményem szerint, bár nem vagyok Kankuro fan ezt szeretném leszögezni.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #235 Dátum: 11 máj 28, 16:05:20 »

Amit Kankuro hsznál az Sasori "skorpió" (=sasori) nevű bábja. Am mindenesetre, nekem sem tetszik az, hogy Kankuro nem virít saját bábot, hanem sasori munkájával menőzik.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #236 Dátum: 11 máj 28, 16:21:01 »

Miért ne?
Ez kb. olyan, mintha azt mondanátok, hogy Tenten ne dobáljon shurikeneket, ha nem ő kovácsolta őket.
A báb csak egy fegyver, ha megtalálod, a tiéd.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #237 Dátum: 11 máj 28, 17:34:40 »

De azért egy báb és egy shuriken között van különbség. Egy bábot a mestere saját használatára csinálja, benne van a lelke is, minden báb egyedi.
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #238 Dátum: 11 máj 28, 18:00:24 »

egy báb is csak egy továbbfejlesztett complexebb fegyver. aki tudja használni jó vele, aki nem az meg nem. ennyi erővel mindeki csak a saját maga által megalkotott jutsut használja, mert abban van bent a "lelke".
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #239 Dátum: 11 máj 28, 18:24:41 »

Amúgy Sasori most már hivatalosan is Kankuronak adta a bábjait, szóval azok már az övéi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins