Kensei
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #210 Dátum: 11 ápr 02, 14:49:17 » |
|
Engem az érdekelne nagyon, hogy tegyük fel, Sasori csinál egy uchihából emberi bábot, akkor az a báb rendelkezne a sharinganal? Mert szerintem nem, hacsak nem tudja valahogy beépíteni a bábba annak az uchihának a szemeit.  Szerintem az emberi báboknak csak azokat a képességeit képes használni, amiknek közvetlenül a chakrához van köze. Ugye a sandaime kazekage képes volt a fémeket irányítani csupán a chakrájával és mivel Sasori arra képes, hogy az emberekből készült bábok chakráját elraktározza, így mondjuk szemhez kötött jutsukat nem lenne képes használni vagy más különleges képességet, amihez többre van szükség mint a chakrára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 11 ápr 02, 15:40:53 » |
|
Az emberbábok az illető ember testéből készülnek, valahogy tartósítva, átalakítva. A mechanizmust nem ismerjük pontosan, szóvgal nem tudni, hogy lenne például ez a sharingan dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 15:41:44 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 11 ápr 02, 16:41:40 » |
|
az emberi bábokat képzeljétek el úgy mint egy testet, agy nélkül. ugye az agy kapcsolódik bizonyos idegekhez, és úgy irányítja a testet. na most ha egy bábmester képes ezekhez az idegekhez/chakrapontokhoz kapcsolódni chakrafonalakkal, akkor átvéve az agy helyét ő iránytja a testet.
ha egy uchiha meghall, akkor a lelke elhagyja a testet, de minden sejtje megmarad. ha tudja őket tartósítani, és elég profi ahoz hogy ilyen bonyolult rendszert irányítson, akkor akár a sharingan is megmaradhat a bábnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 11 ápr 02, 16:44:35 » |
|
Csak kérdés, hogy Sasori "látna-e" azzal a Sharingannal. Mert ha nem, akkor nem érne vele semmit, mert ugye a báb csak egy báb lenne, tudat nélkül. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rewiag
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #214 Dátum: 11 ápr 02, 17:32:47 » |
|
hát kabutó is lát(?) valahogy, pedig még közvetlen kapcsolata sincs az idegekkel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 11 ápr 02, 19:03:22 » |
|
De azért az egy jóval komolyabb technika, mint a standard bábozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 11 ápr 02, 19:44:36 » |
|
Ez időnként fel-fel jön. Mindig is az volt az ötletem, hogy sztem azt csinálná, hogy az uchiha testből tárolót készíthetne, amibe a szívét teszi, akkor talán működne. De ha már azt eléri, hogy csináljon egy sharingannal rendelkező bábot, nyert ügye van, mert: "kérdés, hogy Sasori "látna-e" azzal a Sharingannal" Elvileg igen, mert Hirukoból is kilátott, meg Kankuro is abból a gubóból. Meg alapból miért ne láthatna, mikor gaara még a homokból is képes szemet csinálni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 11 ápr 03, 08:29:45 » |
|
Sasori képes lenne két MS bábból egy FMS bábot csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 11 ápr 03, 12:55:51 » |
|
Kizárt. Már csak azért is, mert egy dolgo tartósítani valamit, és egy másik egy oylan fgolyatmatot végrehajtani, amiben nyilván nagy szerepe van bizonyos életműködéseknek, a gyógyulásnak, meg egyebeknek. És amúgy is honann értene hozzá. És igen, muszáj volt komolyan válazsolnom rá, habár nem vagyok benne biztos, hogy komoyl krédés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 11 ápr 03, 13:09:12 » |
|
Most sztem is STMnek van igaza (akármennyire is irritál Mr. Burns)... Végülis alapból hogy csinálni tudjon, kell MS báb, mert ugye Sharinganos bábból már nem tud MS-t csinálni. Ha ez megvan, annak a tesókája is kell, mert eddigi infók szerint testvér szeme szükséges. Szóval kétlem, hogy képes lenne ilyesmire, bár ha csak simán lenne egy 1-2 pöttyös Sharinganja, már az rendesen megdobná az erejét. De pl ha madarából vagy az új Sasukéből csinálna bábot, akkor talán meglenne az FMS is, de ez már csak találgatás. Ó miért halt meg mindig korán Sasori? :'( Szívesebben néztem vna mint Hidant... Kétlem, hogy Kankuro-tól sok bravúrt látunk már. Amúgy a mangában, mikor elkapja Sasorit meg Deidarát, honnan van annyi bábja? Vagy azt ott nem vágtam. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/518/18 itt van 2 Fekete hangya... de hogy? Nem hiszem hogy Sasori többet készített vna belőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #220 Dátum: 11 ápr 03, 13:11:08 » |
|
Talán Kankuro csinált még egyet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 11 ápr 03, 13:14:01 » |
|
Jah, mert ő ennyire pro? Eddig csak a Sasoritól származó bábjait láthattuk, nem gondoltam hogy ilyen könnyű lemásolni egy "zseni munkáját". Bár mikor szétesett Sasori ellen, lehet megvizsgálta h mi hogy működik benne, és akkor csinálhatott egy újat, bár nekem ez nem tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 11 ápr 03, 13:16:59 » |
|
Lemásolni valamit könnyű. Lásd a Mona Lisa paintben (ami egyesek szeritn hamis, msáok szerint nem). De amúgy sme hiszem, hogy a hangya akkora remekmű... gyakorlatialg egy nyitható zárhaó-hordó, Sasori első munkái közül, amit még csak magával sem vitt. De egyébként is, Sasori "zsenialitása" nem abban volt, hoyg oylwasmit csinált, amit msá bábkészítő ne tudott volna.. hanem valamiféle mániákus köveztkezetességben, logikában,, amivel meg is valósította midnezt, amivel összerakhatta a sandaime báb "karjait", de még inkább az emberbábjaiban, száz báb technikájában, a sjaát átalakításában, és ezekben a "nem klaszsikus", de még mániákusabb dolgokban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 13:20:51 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 11 ápr 03, 13:19:53 » |
|
Off: Azt a vidit én is láttam youtuben, nem semmi  On: A most felélesztett Chiyo vajon képes a renkarnációs technikájára? Azzal bábokat is fel tud éleszteni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 11 ápr 03, 13:20:33 » |
|
Tényleg, Chiyo a technikájával akár ki is lóghat talán az edo tensei hatása alól... hmm... szeritnem képes lehet rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|