CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 jan 13, 13:24:08 » |
|
http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-12-27/gantz-creator-hiroya-oku-wants-to-end-manga-in-2012Érződik rajta hogy a végéhez közeledik, de kb egy évvel ezelőtt kellett volna befejezni, vagy akkor most már fejtse ki rendesen a németországi riporteres cuccot is ha már a vámpíros szálból nem lett semmi. Én legalábbis a Gantz golyók történetét (kiegészítve harcokkal) sokkal szívesebben olvastam volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 13, 14:08:27 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 feb 10, 17:05:07 » |
|
Kérlek mondjátok, hogy csak én hallucináltam ezt az új fejezetet! Ez valami... elképesztően siralmasan szar... 1) Mi történt a harc alatt? Oké, hogy a manapság összetákolt oldalakat már nem nagyon lehet értelmezni, de érdekelt volna, hogy hogy "nyert" Reika. 2) Miért kellett a halott Reikát levetkőztetni? Szívmasszázst anélkül is adhatott volna, elvégre az egész ruha a testhez van készítve. Csak én érzem úgy, hogy nem nagyon volt a helyén ez a fanservice? 3) Csak nekem rémlik úgy, hogy régebben egy ilyen helyzet után Kurono még azt a szörnyet is agyonverte puszta kézzel, akinek semmi köze sem volt a társa halálához? Következő fejezetben gondolom "szívrepedést" kap Kei, mert véletlen eltapos egy bogarat. Legalábbis nagyon ezen a szinten van már...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 09:09:41 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 feb 12, 12:11:57 » |
|
Egyetértek... 1, A mangaka megöleti Reikát ( várható volt ) oké, ölesse meg DE legalább akkor mutassa már meg hogy hogyan halt meg... Rajzol pár oldalt amin harcolnak aztán az a böszme nagy ízé és Reika elindít egy támadást a másik felé és itt legyen egy időugrás arra amikor Kurono felébred. Nem mondom hogy ez hüüü de jó megoldás lett volna de sokkal jobb mint ez a ****** >.< Úgy látszik ebben a mangában nincs helye normális női karaktereknek... csak a retardáltak élik túl...
2, Pont erre gondoltam énis. Ráadásul Reika a vérveszteségbe halt bele, láthattuk hogy az egész háta tele volt lyuggatva, tehát a szívmasszázs értelmetlen volt. De ha ezt kurono még nem is tudta az egész ruha úgy feszül a testre hogy nincs jelentősége ebben az esetben hogy ott van-e vagy nincs. Valószínűleg a mangaka úgy volt vele hogy : " hát meghalt , több fanservice már úgyse lesz.... ööö nesztek itt van még 2 nagy csőcs "
3, Így van. Azok voltak a legjobb részek a mangában már anno is amikor Kurono idegbeteg volt... Erre meg lehet nézni... Rendben van hogy sajnálja Reikát nade kérem... Alapvető emberi reakció hogyha valaki megöli egy szerettünket akkor bosszút állunk. Ez a manga pont azért volt jó mert nem volt ilyen téren sablonos. Pl amikor sakurai kiírtott egy fél várost a halott barátnője miatt. Nem mondom hogy szép dolog volt de emberi...
Eddig az egyik kedvenc mangám volt de rohamosan bukik a színvonal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 feb 13, 08:08:02 » |
|
Ne felejtsétek el ez csak egy másolat... Nem lehet tökéletes... ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 feb 24, 16:57:29 » |
|
Valami nem stimmel... kaptunk egy egészen jó, és élvezhető fejezetet... ráadásul egyik Kurono sem sírt... itt valami baj van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 jún 01, 16:19:57 » |
|
Rég nem írtunk ide =D Mostanában egész jó fejeztek vannak. Mit szólnátok ha szavaznánk? Tae ( ultimate survival ) chan megdöglik végre, vagy valahogy ezt is túléli? =D Ha Tae valahogy túléli miközben Reika akkor meghülyülök...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 jún 01, 17:07:00 » |
|
Két lehetséges elképzelésem van: 1) Kurono beugrott Tae elé, így felfogta a ruha a sugár nagyobbik részét. 2) Tae bőre megkeményedett, majd visszaverte a támadást Nishi-re. 3) Nem is a sugár robbant szét az a bazinagy robot, hanem mert Tae felvette az SSJ5-öt.
Mindenesetre biztosan túlélte, bár tudnám, hogy minek tartja meg az idegesítő karaktereket a mangaka, és öl meg olyan arcokat, mint Sakurai, mikor ez csak a színvonalat rontja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 jún 03, 00:27:32 » |
|
Sakurai nekem is egyik kedvencem volt. Én egyáltalán nem éreztem szánalmat az űrlények iránt. Egy kicsit sem. Lehet én vagyok az önző állat de teljesen meg tudtam érteni Sakurait és a helyében én is ezt tettem volna.
Én a 2-re tippelnék. Tae Grylls átváltozik Istengyilkossá és ö lesz az új főellenség. ( Közben szerez egy Sharingant )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 jún 03, 07:58:04 » |
|
Egy Sharingant? Cöcöcö... egyszerre ötöt! Amúgy amilyen lipántos feje van, simán kinézem belőle, hogy UFO Valahogy én is meg tudtam érteni. Elment pusztítani a megszállókat, nem értem, hogy mi ilyen rossz ebben, csak visszaadta, amit az emberiség elszenvedett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 jún 09, 22:58:09 » |
|
És túlélte >< Ki gondolta volna...
De hogy a végére megy el mindenki esze... A Gantz világában tényleg csak Nishi gondolkodik ép ésszel? >< Kurono te hülye, itt volt a lehetőség hogy bosszút állj Reikáért és Sakuraiért, ( meg pár millió emberért ) erre ezt csinálod.... Nem hiszem el.
Remélem Nishi túléli valahogy, ő az utolsó reményem :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 jún 10, 10:56:18 » |
|
Mentségére szóljon, hogy a barátai haláláról nem szerzett még tudomást.
Most elképzeltem fordított helyzetben mi lett volna. Jönnek az űrlények, Kurono beáll eléjük "Ne csináljátok má' ezt!" dumával, azok meg keresnek másik bolygót. Kei most pár négyszemű dög miatt hagyja a Földet pusztulni? ISTENEM AZ ÉGBE, MI A FRANCÉRT KELL ÍGY ELRONTANI EGY JÓ MANGÁT?
Tényleg már csak Nishi miatt éri meg olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 jún 10, 18:38:56 » |
|
Ha ráküldik Vegitát, Madarát és Chuck Norrist, hogy öljék meg, akkor nem telik bele öt perc és azok hárman idegbajt kapnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 jún 10, 19:44:07 » |
|
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám leszedni az összes részt és hozzá feliratot?? Mert nagyon megszeretném nézni,de sehol se találom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 10, 21:57:41 írta squier »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 okt 08, 22:41:10 » |
|
indavideón fent van az összes rész jó felirattal, ott megtudod nézni Új kedvenc anime... a második évad sokkal-sokkal jobb volt mint az első... igazán ott szerettem meg ezt a sorozatot... kicsit Fűrész feeling az egész... jó lenne a folytatnák az animét (bár ilyen befejezés után ez nem valószínű) ... mindenesetre a mangára már rá is kattantam
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 okt 20, 15:13:51 » |
|
.
|