24 nov 22, 09:21:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Gantz  (Megtekintve 49322 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #60 Dátum: 11 dec 19, 22:29:40 »

Ha jól tudom, akkor a Weekly Shounen Magazine közli, és asszem minden hónap végén, bár ez nem biztos...
Én éppen ellenkezőleg gondolom, már kezdik megalázni Kurono-t ezzel az egésszel...
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #61 Dátum: 11 dec 20, 04:18:19 »

A manga kéthetente jelenik meg. Már kellett volna jönnie a múlt héten, de gondolom hasonló a helyzet mint a Fairy Tail-el, de az is lehet hogy a fordítók lassúak. Sajnos inkább az előbbi a valószínűbb.

A legutóbbi 10 fejezet pedig egy kalap sz*r szerintem. Már a manga rajzolása is mert pár percig nézni kell az oldalakat hogy rájöjj mi is van a képen. Semmi értelme az egésznek. Visszasírom a "korábbi idegenek" elleni harcokat, főleg azért mert ott test test ellen ment a harc. Öröm volt nézni ahogy nedvesedett a lányok bugyija Kei-chan-tól Nevet . Most ez a robotos vmi sem hoz lázba. Még anno a másik városiaknál tök jó ötlet volt az a bonyolult ruha, de ezek már nevetségesek. Na mindegy, én kitartok mert úgy néz ki legalább már ennek az idióta öldöklésnek vége.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #62 Dátum: 11 dec 23, 18:11:03 »

Végre egy olyan fejezet, amiben nem rinyál Kurono Tae után.. bár ez is csak azért van, mert Kurono2 szerepel  smirksweat
Viszont most van esély rá, hogy egy tipikus régi "Kurono pillanatot" láthassunk. Ha fele olyan jó lesz ez a harc, mint amit a templomos küldetés alatt levágott a 2 nagy kolosszussal, akkor már megérte elolvasni.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #63 Dátum: 11 dec 24, 11:18:23 »

Renato : énis ebben reménykedek =D Egy igazi epic Kurono moment amikor olyan mint régen és darál mint az állat =D

Remélem nem valami olyasmit hoznak ki belőle hogy Reika visszamegy és meghal Kurono2-vel együtt. Annak nem örülnék.

Egyébként úgy látszik "muscle lovag" is talál magának végre 1 csajt =D Sejtettem hogy ö se marad ki a sorból.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #64 Dátum: 11 dec 24, 11:29:44 »

Én Nishit féltem.. ha feláldozza magát Takeshiért valamikor, akkor nem tudom mit csinálok... oké, hogy Nishi eddig csak magára gondolt, a többieket hagyta volna meghalni, de azért ilyen pálfordulást nem akarok látni a mangában..

Ha mindenféle képpen meg akarja ölni Kurono2-t a mangaka, akkor inkább valami kamikaze módon tegye.. bár valószínűleg az lesz, hogy visszamegy mindenki, mikor Kei a legnagyobb szarba van és ismét a barátság ereje felülkerekedik a gonoszon, kinyírják az űrlényt, majd együtt kimennek (természetesen könnyezve).
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #65 Dátum: 11 dec 24, 11:40:15 »

Én is remélem hogy Nishit nem akarja megöletni a mangaka ilyen hülye indokkal. Teljesen elütne Nishi személyiségétől, aki amikor vissza hozhatott volna egy embert a halálból ,inkább egy erősebb fegyvert kért "^^^( Belegondolva hülyeség volt =D , a fél gárda olyannal rohangál mostanra, Kurono is beszerzett egyet =D )

Szerintem Kurono2 valamilyen úton módon tuti meghal. Az ilyen klón, másolat stb karikat ki szokták nyírni a végére. Bár ez a manga nem a klisékről híres szóval nem biztos.

Egyébként az a bajom a mangával hogy szép a rajzolás meg minden, csak nagyon lassan halad előre a story mert egy ellenfelet ugye be kell mutatni 80 különböző pózban ráadásul dupla oldalakon ...
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 24, 11:40:49 írta Lew » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #66 Dátum: 11 dec 24, 11:56:57 »

Tiszta szívből remélem, hogy a klónos dolgot az "eredeti" Kurono megölésével fogja megoldani a mangaka.
A következők az érveim ezen ötletem mellett:
1) Kurono (ha nem számozom, akkor az eredetiről beszélek) most az űrlények tornyát végső küldetés képpen kapta, ahogy látom senkit sem teleportáltak oda (a főbb szereplők közül) rajta kívül, így egyedül megy a toronyba. Valami emberiséget megmentő akció során szerintem még jól is jönne ki a főszereplő végső halála.
2) Kurono2-nek MÉRFÖLDEKKEL jobb az ízlése, mint félresikerült eredetiének.

Hát igen, nem tud nagyon haladni, mivel a Naruto-val, Bleach-csel, stb...-vel ellentétben nem hetente jelenik meg. A baj csak az, hogy ezt sokáig nem is bántam, mivel nagyon nem foglalkoztat (legalábbis engem), hogy égen-földön keresi azt a szerencsétlen Tae-t Kurono.

Amit még nagyon bánok, hogy a vámpírokat így kiírták. Régebben, mikor még a Oni Alien-es arc volt már-már idegbajt kaptam, hogy mikor kezdődik a Kurono Kei vs Kurono Akira harc. Hát... soha... aztán az olasz küldetés alatt még a maradékot is kiiktatták... vagy legalábbis azóta nem szerepelnek...
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 11 dec 30, 07:11:55 »

Hát az új fejezet sem volt egy nagy durranás.

spoiler

Kurono2 nem volt annyira király mint korábban az igazi. A szívás az lesz ha együtt halnak meg Reikával és nekünk marad a gyönyörű, erős, igazi harcos Tae-chan Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #68 Dátum: 11 dec 30, 12:03:31 »

Ez a környezet is szánalmas. Az ellenfél is sötét, a háttér is, pár képet, ahol semmi szöveg se volt tovább néztem, mint egy teleírtat. Most amúgy jól láttam, hogy Reika totál fegyvertelenül ment vissza Kei-ért?
TALÁN egy jó kardos jelenetbe még reménykedhetünk... hátha talál egyet a földön Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #69 Dátum: 11 dec 30, 12:25:45 »

Azért szkennelésnél sokat romlik egy kép minősége. Gondolom eredetiben egy mangaoldalon azért jobban kivehető.

Egyébként szerintem is meghal Reika és Kurono2. Ne becsüld alá Bear Tae Gryllst xD Állítólag az új Túlélés törvényeiben övé lesz a főszerep xD

Most amúgy jól láttam, hogy Reika totál fegyvertelenül ment vissza Kei-ért?

Logika =D Mondjuk pont ez tetszik Reika karakterébe. Önzetlen és a végsőkig harcol a szerelméért.
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #70 Dátum: 11 dec 30, 15:14:34 »

Nekem olyannak tűnik mintha a mangaka be akarta volna fejezni a mangát, de aztán meggondolta magát és most ezt a nem is tudom milyen arc-ot nyújtja. Anno az animét is elég gyorsan ledaráltam és utána a mangát is, de most nagyon nem tetszik. így lehet egy 10/10-es mangát elrontani.

Reika döntése azért is furcsa mert eddig a Gantz világában inkább az eszükre hallgattak a szereplők. Na mindegy, azért remélem egy bicska csak lesz nála. Mosolyog

A scanneléssel ennyit nem romlik a kép. Az elég sokat elmond egy szövegmentes oldalról, hogy kb 5 percig kell nézni és akkor sem azért lapozol tovább mert rájöttél hogy mi van lerajzolva, hanem azért mert már tele a t.köd az egésszel. Pl: http://www.mangareader.net/gantz/355/8 és http://www.mangareader.net/gantz/355/9

Még annyit hogy ilyen jelenet eddig biztos nem volt: http://www.mangareader.net/gantz/355/11
Kurono inkább puszta kézzel is harcolt (néha meg is bolondult), de soha nem adta fel.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 15:16:43 írta CsukiIce » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #71 Dátum: 11 dec 30, 15:57:50 »

Egy kérdés: mi az édesanyja akar az lenni Kurono körül? Kis űrlények? A nagy űrlény darabjai?
Viszont sajnálattal látom, hogy nem én vagyok túl kényes, hanem tényleg ilyen szar a minősége a mangának...

Amúgy Lew:
Remélem nem valami olyasmit hoznak ki belőle hogy Reika visszamegy és meghal Kurono2-vel együtt. Annak nem örülnék.
Ezt hogy sikerült kitalálnod? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 16:01:51 írta renato » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #72 Dátum: 11 dec 30, 20:02:30 »

Renato: Ráhibáztam =D És véletlenül sem azért mert rohadtul kiszámítható mostanában a manga =D

CsukiIce: Igen. Ez a Kurono teljesen más mint akit eddig ismertünk. Mintha már nem is akarna életben maradni. Lehet azért mert csak egy másolat. Ördög tudja.
Naplózva

kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #73 Dátum: 12 jan 06, 16:03:50 »

1. a klón Kei meg akar halni
2. nem volt Oszakában, így nem nagyon tud mit kezdeni az ilyen képességű ufók ellen
3. a) ezért lesz jó, hogy Reika visszamegy, mert kilövi messziről (nem egyszer volt olyan, hogy csak úgy lett fegyverük valahonnan... szal neki is lehet)
3. b) vagy a klón meghal de láthatunk egy Inabás elmebeteg mészárlást Reikától
3. c) arra is látok lehetőséget, hogy csak úgy betöltik valahova máshova és csak Reika marad ott  Ördögi

Németországi szálat nagyon hanyagolja a mangaka pedig ott vannak/lennének még válaszok.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #74 Dátum: 12 jan 07, 13:08:57 »

1, Azt azért nemhinném hogy meg akar halni. Inkább nincs olyan akaratereje mint az eredeti Kurononak. Pl amikor azt mondta hogy: " Megmentünk annyi embert amennyit tudunk, és mi is túléljük " nem azt mutatja hogy úgy sietne meghalni.

2, Az hogy nem volt Osakában egy dolog, de sokszor ruha nélkül harcolt és nem egy küldetésen vett részt. Inkább az lehet  a probléma hogy a fegyvere elavult. Szép és jó hogy a fegyverrel testrészeket lehet felrobbantani, de ez csak addig hatásos amig tudjuk hogy az adott célpont testfelépítése hasonlít a gerincesek testfelépítésére ( vannak belső létfontosságú szerveik, van vérük, vérkeringésük stb ) attól fogva hogy feltételezzük hogy a vérveszteség nem probléma és nem tudjuk hogy van-e központi feladatot ellátó szervük a robbantós ( asszem Z fegyvernek hívták ) hatástalan. Ellenben a másik asszem X fegyver, úgy ahogy van összezúz mindent ami az útjába kerül. Minden sejtet, belsőszervet, csontokat, semmi sem marad abból akire tüzeltek csak egy kb 1mm vastag lap "^^ És nagy területen pusztít. Ebből a szempontból a kard se jó sajnos. Szóval Reika jogosan aggódik Kei-ért.

3, a, ha találod egy X fegyvert akkor lehet, amúgy nem hiszem hogy nagy segítség lenne.

3, b, az tetszene =D Bár Reika azért nem olyan erős mint a többiek, olyan átlagos ^^

3, c, Na az poén lenne =D Csóri Reika =D

Valóban. Németország érdekes lenne.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins