Körülelül 3 nap alatt elolvastam az eddig megjelent manga fejezeteket, és nagyon tetszett.
Nos akkor le is írnám a véleményem: Imádom hogy nem lehet megjósolni ki hal meg és ki marad életben. Nem ilyen sablon, hogy a főszereplő és barátai tuti túlélik. Bárki bármikor meghalhat. Ez tetszik, rég nem izgultam ennyire egy mangán.
A rajzolása nagyon szép, mármint úgy szép hogy realisztikus, nem a kifolyt beleket , és szétszabdalt testeket tartom szépnek, bár ahogy Shiro is mondta, itt a hányom kell tőle kifejezés dicséret =D
A karakterek egyediek mind kinézetre mind belső tulajdonságok alapján. Az arcmimika tökéletesen visszaadja a kari érzéseit pl: amikor Cherry-nek ?meghal? a barátnője egyik kedvenc chapterem volt, ahogy legyilkolta az űrlényeket mint a kutyákat. Szenzációs volt.
A kedvenc karaktereim: Kurono, Izumi
Nishi, és Reika ( de csak mert dögös, de valszeg megfog halni Kurono 2-vel együtt )
Egy szó mint száz piszokjó manga.
Egyébként Ishida én Tae X Kurono párti vagyok. Szegény csaj már szenvedett eleget, ha még Kurono is elhagyná akkor az nem lenne igazság ( habár történtek már igazságtalanabb dolgok is a mangában .. )