CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #135 Dátum: 11 ápr 10, 21:08:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #136 Dátum: 11 ápr 10, 21:15:00 » |
|
Ez tök jó! Mennyi van amelyeket még nem is ismerek... O___o Látszik, hogy én a PSX korszakában születtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #137 Dátum: 11 ápr 11, 06:57:24 » |
|
Az elejéből egy nagyon csomó ismerős xDD Leszedtem a Mariot, és az 1-2 pályán nem sikerült kiszednem az életgombát, 1-3-on egy csomószor leestem, 1-4-en meg nem sikerült túljutnom az első sorompón se. pedig anno Nintendon röhögve végigvittem 8-4. 2-1 meg akárhogy próbáltam nem tudom megcsinálni az életszerzős trükköt a két teknőskacsával. <-Ezt a Chrome nem húzza alá. Van ilyen állat, hogy teknőskacsa? Most megpróbálom a Contrát, hogy azzal mire megyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 11 ápr 11, 10:15:10 » |
|
annak, a jószágnak a neve Dévényi Tibi bácsi és az Elektorkalandor óta TEKIKATONA:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #139 Dátum: 11 ápr 11, 10:55:56 » |
|
A tekikatona az nem kalapácsdobálós volt? Leszedtem Nintendora, egy csomó ninjás játékot, eddig a Ninja Gaiden tetszik a legjobban, meg valami kamen no Ninja - Hanamaru névre hallgató kis játék. Contrában sikeresen átvittem az első pályát a de csak golyószóróval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #140 Dátum: 11 ápr 11, 14:38:48 » |
|
De mitől kacsák? A szárnyas változat miatt? Vagy csak az teknőskacsa? Mert emlékszem, hogy anno gyerekként bennem rögzült, hoyg azok a teknős szerű léynke márpedig kacsák, mert azt modnták rájuk, de honann-hogy-miért....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 14:40:06 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #141 Dátum: 11 ápr 11, 15:46:58 » |
|
Szerintem mert hát ugye a feje a régi Nintendo grafikával hát kissé kacsaszerű.
Meg hát a becses neve igazából Koopa ami leírva hasonlít a kappához, ami egy ilyen teknős-kacsa kombó youkai kis trapista beütéssel. Elképzelhető, hogy róluk mintázták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 11 ápr 11, 16:13:43 » |
|
Úristen ennek a fele még mindig megvan a nintendom mellett . Már csak egy joy kéne és mehetne a móka. Gépemen megvan az "összes" nintendo játék (nem tudom, hogy tényleg az összes, mert 13k játékom van de sokból 3-4 példány található, mert szanaszét modoltak is vannak). Azokkal szoktam néha játszogatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 11 ápr 11, 16:32:27 » |
|
A tekikatona az nem kalapácsdobálós volt?
Tibi bácsi mindet tekikatonának hívta... http://www.youtube.com/watch?v=1wF-XbmnVGc4:20 környékén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 11, 16:38:12 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #144 Dátum: 11 ápr 12, 15:29:24 » |
|
Ilyen nintendo játékok közül nem rémlik valakinek egy olyan, amivel valamiféle nindzsákkal kellett lenni, az alap harcosnak volt körbepörgő rúgása, majd a játék előrehaladtával volt 2 boss féleség akit, ha kinyírtunk velük is tudtunk lenni. Az első egy kövér pacák kék ruhában, a legerősebb támadása egy csukafejes volt, a második pedig egy maszkos nindzsa volt. És az utolsó pályán múmiákat kellett leverni. Csak ennyi rémlik. Esetleg valaki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 15:29:55 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 11 ápr 12, 16:57:20 » |
|
Az a Double Dragon, de hogy melyik része... Azzal is mennyit kockultunk bátyámmal . Közbe eszembe jutott (és utána is néztem) a 3 az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 16:58:04 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #146 Dátum: 11 ápr 12, 18:05:34 » |
|
Kössz! Én a nővéremmel toltam végig számtalanszor. Imádom a főcímzenéjét, valami fantasztikus! http://www.youtube.com/watch?v=AuqkFT4u3Jo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 ápr 13, 00:01:22 » |
|
Eszembe jutott még két régi nagy kedvenc játékom. Az első a Get Medieval. Ez volt a legelső játék pc-re, amit megvettem. Egy 2D-s mászkálós, gyilkolászós kalandjáték, felejthetetlen. Végigvittem a barbárral és az Elf ijásszal is. http://www.youtube.com/watch?v=CBn1TKlx0uAhttp://www.youtube.com/watch?v=5xyKMp9f6m4&feature=relatedA másik pedig a Mortyr volt. Számomra az adta az érdekességét, hogy nem csak a második világháború ideje alatt kellett a németek ellen harcolni, hanem a távoli jövőben is. http://www.youtube.com/watch?v=P3O065OAYmYÉs igen a legpoénabb rész a játékban, amikor összefutunk a furcsa bajszú vezetővel, aki annyira bele van melegedve a szónoklásba, hogy észre sem vesz. Ráadásul gyepálhatjuk bárhogy, egyszerűen nem lehet megölni http://www.youtube.com/watch?v=O65Fg2JsK0o&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 ápr 13, 16:02:23 » |
|
Meg itt van másik régi nagy kedvenvem: Tiny Toon Adventures Van egy tök jó emulátorom, tudok menteni is, így végig is tudom majd vinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 ápr 14, 13:35:32 » |
|
Nemtom ki emlékezik a régi jó kis játékra, a Kinect elődjére, ahol kis piros pisztollyal kellett lőni a repülő kacsákat =) az volt ám a jó szórakozás, na meg a tankos, ahol egymás sas építménéyt kellett lerombolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|