median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jún 02, 19:10:39 » |
|
freeza sagában az volt egy kicsit idegesítő amikor kb egy részen át nézték egymást és beszélgettek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 jún 14, 18:05:04 » |
|
Itt egy kis képecske.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 12 máj 06, 18:36:46 » |
|
Jó erős karakter volt. Amikor először visszatért a Földre az apjával, azt hittem megint olyan hosszú részekig tartó harc lesz, erre Trunks, milyen pikkpakk sittysutty leverte Azt hittem az apja meg még erősebb tőle vagy valami abszrudság jön, de nem. Mondjuk lehet (nem lehet biztos) unalmas is lett volna, hogy "megint" harcoltak volna több részen keresztül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 12 máj 07, 13:34:44 » |
|
Ja, szentem ez volt a legjobb karakter beléptetés: amikor megjelent a semmiből (pontosabban a jövőből) Trunks Jól elintézte a Freezát és apját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #19 Dátum: 12 máj 07, 18:29:08 » |
|
Egyébként én arra nem emlékszem, hogy amikor Freeza visszatért a Földre és Trunks leverte, Goku miért nem ment oda az azonnali átvitellel? Miért utazott még pár órát az űrhajóval?
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 máj 07, 18:36:32 » |
|
Háát mondott erre vmi magyarázatot igazából, de én már akkor sem értettem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 12 máj 07, 19:48:22 » |
|
Jó beléptetés volt az tuti, csak lestem ki ez a gyerek, sose láttam, erre meg milyen erős. Nagy nehezen meg is értettem, hogy minek jött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 okt 26, 12:30:27 » |
|
freeza sagában az volt egy kicsit idegesítő amikor kb egy részen át nézték egymást és beszélgettek:D
Elmondom annak a jeleneteknek/részeknek igenis sok értékük volt, például amikor Frieza megpróbálta átállítani magához Gokut ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #23 Dátum: 15 dec 30, 13:38:28 » |
|
Hi, azt szeretném megkérdezni hogy freeza, vagy a fajához tartozók közül a legújabb filmen kívül "csak" az 5. és 6. filmben szerepelnek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #24 Dátum: 15 dec 30, 16:55:53 » |
|
Igen, meg talán még szerepel egy keveset a Janenbás movie-ban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #25 Dátum: 15 dec 31, 15:26:43 » |
|
Valamint a Bardock-epizód OVA-jában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #26 Dátum: 16 jan 02, 15:02:16 » |
|
És még a "Plan to Eradicate the Saiyans" című ovában is ( http://dragonball.wikia.com/wiki/Dragon_Ball:_Plan_to_Eradicate_the_Saiyans), habár itt igazából csak egy gázból létrejött utánzat, de eléggé hajaz a jelleme és az ereje a valódi Freeza-samahoz Ja és a tesója, Hűtő (Cooler) is benne van ebben, egy megtekintést mindenképp megér, mert amúgy sem hosszú ova.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
|
|
« Válasz #27 Dátum: 16 jan 02, 15:15:09 » |
|
Hm, erről még nem is nagyon hallottam, hány perces OVA-ról lenne szó amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #28 Dátum: 16 jan 02, 15:55:48 » |
|
|
|
|
Naplózva