24 nov 28, 07:44:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 2. mozi - Kötelékek  (Megtekintve 105672 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #210 Dátum: 08 aug 15, 15:47:55 »

Hehhe ezt bírom addigra ér ideXD szamáron hozzák? vagy mi? ikszdé
am kiadják ott DVDén és itt késsz lessz.
A mozisok nem hülyék ők ott rengeteg Lóvét kapnak és az ellenőrzés is nagyobb az ottani Mozikban mint pl Amerikában. Szal nem tudják csak úgy lenyúlni és feltenni neten mert egyfelől jobban meg is járnák és lehet meg sme érné nekik. engem mindenesetre ez nem zavar. Kibírom és nagyobb öröm lessz ha elkezdem nézni.

aszzem ilyenre mondta egyszer valaki hogy
"Azért ütöm magam osstorral mert olyan pIIiiszkosul jó amikor befejezem."
Naplózva
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #211 Dátum: 08 aug 15, 19:29:58 »

(Mazohista:D) Fúú, minek kell ennyit várnixD(tudom a választ:P) Remélem Naruto mutat vmi hasznosat:P (odama rasengan:P) Sztetek mi az ellen?Nevet Sztem egy nagy szörny egy nagy térkapun túlról:O Meg még arra vok kiv, hogy vajon csak Naruto vagy a többiek is találkoznak Sasukéval?hmm...
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #212 Dátum: 08 aug 16, 10:24:26 »

Ez jó kérdés.... Sztem Sakura megtudja h Naruto találkozott Szászkéval, és elindul h tataratatataaa! Legalábbis a 71.rész openingjében vannak jelenetek ahol Sakura csak egyedül áll, és nééééz Nevet
Naplózva

Sapis
Chuunin
*

« Válasz #213 Dátum: 08 aug 16, 11:26:33 »

Én sztem meg csak Naruto fog, a többiek csak majd később fognak, sztem vmi olyasmi történik hogy Naruto vhogy eltűnik, elveszik az ellenség hadába és úgy találkozik Sasukéval a többiek meg mennek, hogy megkeressék Narutot, de addigra N.  (unom leírni a nevét egyfolytábaxD) és S. (ezt is:D) mindenkit bedarálnakxD Illetve nem is tudtam hogy az a vörös hajú az lányxD (vhol hallottam a hangjátxD Asszem:D) én azt hittem fiú, mondjuk elég cinkesen nézett volna ha fiú mikor N. ott ölelgeti meg sír a fejére:SMiért kell N. mindig ilyen sírósnak lenni... Ha vmi szerencsétlent lát rögtön fut megmenteni és közbe sír... Ez elég béna:S
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #214 Dátum: 08 aug 16, 11:45:02 »

most mé szólod le? érzelmes a drágaxD am sztem Sakura tuti fog vele találkozni Mosolyog elvégre ő is az egykori 7es csapat tagja
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #215 Dátum: 08 aug 16, 13:07:52 »

jah biztosan fognak találkozni, de nem lesz egy érzelmes társalgás az biztos..... valami ilyesmi lecc ( hülye feltételezés) sakura : sasuke-kun.....   erre sasuke csak néz azt elrepül délre ikszdé
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #216 Dátum: 08 aug 16, 13:09:19 »

Na hála istennek bevált a feltételezésem h Naruto és Sasuke átváltozva harcolnak. HURRÁ  Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #217 Dátum: 08 aug 16, 16:08:45 »

Várjál:D Én még nem látta az átváltozott NarutoxD Vagy csak vak vok megint:S Én még csak a repülő Sasukét láttam, de várjuk nem úgy van hogy nem lehet sokáig abban a "form"(WOW:D)ban?Nevet Mert elborul az agya (már ha még van olyan része az agyának ami világos):Dhmm...
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #218 Dátum: 08 aug 18, 12:58:18 »

Hát én láttam vmi 3 farkúszerűséget a 70. rész végén a trailerben. De lehet csak a szemem káprázott. De mindenesetre nézd meg te is hátha látod.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #219 Dátum: 08 aug 19, 13:48:25 »

Az igaz h Sakura nem fog sokmindent mondani. ikszdé  Sasuke nem hagyja majd. mert eltűnik.
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #220 Dátum: 08 aug 20, 15:00:47 »

Ez jó kérdés.... Sztem Sakura megtudja h Naruto találkozott Szászkéval, és elindul h tataratatataaa! Legalábbis a 71.rész openingjében vannak jelenetek ahol Sakura csak egyedül áll, és nééééz Nevet

ha jól láttam, ott ahol sakura áll egy ugyanolyan réten áll sasuke is az egyik jelenetnél, szal valószínűleg találkoznak
Naplózva
BuBu
Akadémiai tanár
*

« Válasz #221 Dátum: 08 aug 22, 08:21:26 »

Jah, csak éppen az van hogy kimondta azt hogy szászke-kun, és szászke "elszállt délnek" xD
Naplózva

Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #222 Dátum: 08 aug 22, 08:26:36 »

Feltételezés, és nem akarom lelőni a poént, de valószínűnek tartom, hogy ez a repülő valami mindenki számára fenyegetés, esetleg olyasvalami, amit Orochimaru is meg akar szerezni. Ezért elküldi majd szépen Sasuke-t, hogy derítse fel a dolgokat, és szerezze meg a technológia kulcsát, amit ez a körülírhatatlan lebegő fenyegetés használ. Konohát közben megtámadják, és Naruto természetes forrúfejűségével nyomban ebben a bigyóban terem, ahol Sasuke is rejtőzik. Összefutnak, először megpróbálkoznak egyedül, aztán együtt jutnak el a magig (amelynek jellege enyhe Star Wars és Atlantisz hibridülés), aztán Sasuke előbb kijut... vagy valami ilyesmi. Nem tartom valószínűnek, hogy mással találkozna, az már túlzottan komplikálttá tenné a sztorit magát.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #223 Dátum: 08 aug 22, 09:53:49 »

Na most már belefáradtam a találgatásba..!  Itt fogok ülni szép csendben a fenekemen fél évig és minden féle spekuláció nélkül várok  Nevet
Naplózva
Korina
Chuunin
*

« Válasz #224 Dátum: 08 aug 28, 15:05:04 »

Ez nagyon izgalmas movienak ígérkezik! már alig várom...!  bár leginkább arra lennék kívácsi, hogy oldják meg a végét.. az eddigi Moviek ugyanis nem nagyon tettek keresztbe az animének, így ez lenne az első tényleg teljesen különálló movie, főleg ha sasuke konohában marad a végén
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins