Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 aug 07, 15:02:59 » |
|
Hát, még legalább 1 hónap a japán moibemutatóg, azutén meg egy év a angol subolásig... xD Jó sok elfoglaltságodnak kell lennie ^_^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 aug 07, 18:41:20 » |
|
Milyen hónap...? 08.02-n volt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 aug 07, 18:59:47 » |
|
Jaaaah Most az egyszer hallottatok téves infókat... xD Amúgyis... én túl kocka vagyok a naptárhoz xD...... Akkor is nyövő nyárig kell várni a DVD-rippig ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 aug 07, 22:40:08 » |
|
TÉNYLEG elfoglalt leszek... addig meg ott van az anime s a manga. Gyógyír vágyakozásom fel-felszakadó sebeire:P
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 aug 10, 20:12:05 » |
|
hehe ez az openıng.. meg nehany ılyen sasuke zuhanyzık jelenet es shıon-sama megjosolhatna h movıe 5 nezes kozben fogok meghalnı orrverzesben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 aug 11, 10:44:57 » |
|
Tök jó hogy eggyüttműködik sasuke és naruto,ideje volt már hogy vmit eggyütt csináljanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 aug 11, 11:28:13 » |
|
Ezt a moviet énis várom,eddig csak az 1. néztem meg mert a többi ahogy van nemérdekelt de ennek nagyon jó az előzetese .Pláne mikor CS2 Sasuke repül,kíváncsi vagyok mitszólna Sakura ha úgy látná meg .Remélem a Bluebird-t belerakják betétzenének is nemcsakígy openingbe habár tudom ettől még nemlehet következtetni mert semmi köze egymáshoz de nagyon szeretem azt a számot,biztos komoly lenne ha Sasuke harca közbe benyomnák .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 aug 11, 14:08:46 » |
|
Az télleg klassz lenne,én megnéztem az összes moviet,és egész jó volt mindegyik szerintem,főleg az első moviet bírtam,mivel akkor még megvolt a 7es csapat,és erősek voltak az ellenfelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 aug 12, 10:06:33 » |
|
Elmagyarázná nekem valaki hogy miért csak a mozi bemutatás útán 1 évvel lehet csak megszerezni? Addig nem árulják boltokban? vagy nincs egy bátor mozi alkalmazott aki lehúzza a filmet és pénzt csinál magának? Én ezt nem értem nekem annó Heros 4 a játék !kiadása elött! fél évvel megvolt amerikában még csak demoztak viszont egy kedves alkalmazott premiumot akart keresni... Erre a japok miért nem képesek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 aug 12, 10:09:54 » |
|
Lethogy azért mert sz**nak az ottani rendőrségtől, mert azért ott elég kemény.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 aug 12, 10:15:15 » |
|
Igen amit a bátor mozi alkalmazott lehúz, az olyan is! Teli van a net sz*r minőségű kópiákkal, amik ugyanúgy japán nyelvűek! Csakhogy se az angol, se a magyar sub csapatok nem olyan hülyék, hogy neki álljanak egy ilyen hulladék kópiához subot készíteni! + A japók szeretik a minőségi munkát... Szar cuccot nem adnak ki a kezük közül... A japó rendőrségről meg annyit, hogy japánban a nethálózat 70 %-át a illegális fájlmegosztások foglalják le...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 10:17:39 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 aug 12, 10:31:01 » |
|
Én nem a moziból felvett haknira gondoltamxDD ha nem amit vetitenek elég 2 órára lehúzni és felnyomni egy gépre akkor rendes minősége lenne és már dolgozhatnak is az angol subosokxDD.
Ám megértem azt amit mondasz mert én is a minőséget szeretemxDD kerülöm a you tubetxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 aug 12, 14:38:05 » |
|
Én úgy tom h annyi az egészbe a bibi hogy a DVD csak Áprilisban ér Európába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 aug 12, 15:34:27 » |
|
Még Japánban sem adták ki DVD-n! A japok biztos így akarják a mozik bevételét növelni... Amint kiadták DVD-n, gőzerővel készül hozzá a angol, majd a magyar sub....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku