24 nov 28, 05:39:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 2. mozi - Kötelékek  (Megtekintve 105642 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
jennybaba
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szászke-kun fan :D

« Válasz #180 Dátum: 08 aug 02, 23:14:59 »

ezt a moviet biztosan nagyobb érdeklődéssel fogom megnézni mint az előző négyet.. azokat csak kényszerből néztem mivel narutos volt ugye.. de hiányoltam belőlük sóskát nagyon (sasuke nélkül nekem egyik movie sem az igazi[kivéve az elsőt)
viszont nem tudok nyugodtan ülni a fenekemen, és még vár ránk kemény 1 év, h végre megnézhessük.... >.<# Neeem
de mindenesetre tuti sokkal jobb movie lesz mint az előzők, nem érdekel, h sablonos e a sztori Nevet  Pojén

írtózatosan várom már!:P lehet h kiutazok nyaralásként Japánba és véletlen bemegyek egy moziba..Nevet

am ma van a premier japánban...    felrobbanok a méregtől  Technikai KO  Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 23:22:37 írta jennybaba » Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #181 Dátum: 08 aug 03, 08:07:37 »

Hát igen, tegnap vala a premier. Húzós, húzós... az ember kicsit felidegesedik, ha tudja, mennyit kell várnia. Igaz, ha elkezdődik az újabb iskola/munkaszezon, az idő csak úgy repül... s nem is kell egészen egy évet várni. Kitartás, emberek.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Natsu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #182 Dátum: 08 aug 04, 08:30:46 »

Olyan mázlisták a japók! Bárcsak itt is lehetne Narutot nézni a moziban... tökre csúcs lenne! Mármint, én kíváncsian megnéznék egyet... (de nem magyar szinkronnal... ikszdé >.<# )

Am én is már iszonyatosan várom... Olyan jó lenne, ha már láthatnám... Amúgy, szerintetek, mikor lesz majd fenn a youtube-on? Ha lemegy a moziban, vagy esetleg hamarabb? *reménykedő tekintet*

De, szerintem ennek az alapsztorija jó, legalábbis, ahogy az előzetesből láttam, és a zene is csúcs... És lesz benne Sasuke is... Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége... Sasuke visszamegy, vagy Naruto-val marad. De.. a történet kb. milyen időben van? Úgy értem, hogy Oro meghalt-e már, meg ilyenek........
Naplózva

Sapis
Chuunin
*

« Válasz #183 Dátum: 08 aug 04, 13:37:28 »

Amúgy az nem igaz hogy nem kötődik teljesen a sztorihoz, azért nem volt benne Sasuke az előző 3 movieba mert Orochimaruval volt. Lényegében minden mozi egy küldetés, pl. vegyük az előző Shippuuden sztorit, lényegében annyi hogy védjék meg azt a lányt stb. egy "sima" küldetés. Ez a film meg arra az időre tehető amikor megtaláltak Sasukét a shipuban (pontosabban vhol azután). Ezért 0% hogy olyasmi történjen hogy elpusztul konoha stb.
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #184 Dátum: 08 aug 04, 13:47:35 »

Ezt felejtsd el a movieknak, OVA-k-nak, special részeknek semmi köze nincs az anime\mangahoz. Neeem Hogy nézne ki az animeben\mangaban ha Naruto tényleg gyereket csinálna Shionnak.Ja és bocs az offért.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 13:55:42 írta Uchiha Sasuke-sama » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #185 Dátum: 08 aug 04, 14:09:57 »

Hát igen, tegnap vala a premier. Húzós, húzós... az ember kicsit felidegesedik, ha tudja, mennyit kell várnia. Igaz, ha elkezdődik az újabb iskola/munkaszezon, az idő csak úgy repül... s nem is kell egészen egy évet várni. Kitartás, emberek.

Hát nekem pont fordítva ha eljön az iskola idő oltári lassan megy az idő... Szomorú
bár én is naon várom, a kis előzetesből nekem naon megtetszett... Nyelvesít
Naplózva
kaoszzsolt
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #186 Dátum: 08 aug 04, 16:30:21 »

Engem az érdekel hogy milyen lehet az az erős ellenfél akihez 2-en kellenek hogy legyűrjék
Naplózva
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #187 Dátum: 08 aug 04, 18:39:47 »

Ezt felejtsd el a movieknak, OVA-k-nak, special részeknek semmi köze nincs az anime\mangahoz. Neeem Hogy nézne ki az animeben\mangaban ha Naruto tényleg gyereket csinálna Shionnak.Ja és bocs az offért.
Az sztem inkább csak afféla poén volt nem pedig igazi kijelentés. Ill szerinted Naruto felfogta hogy Shion mit mondott neki? Mert ha felfogja akkor azt mondja nem mivel Sakurát szeretixD:D Én továbbra is kitartok az ez is csak egy "küldetés" csak hosszabb:D Ez olyan extra hosszú epizód amit később szúrtak be az animébexD Ha viszont tévedek akkor ajánlom hogy vmi normális dolgot is csináljon Naruto az árnyékklónjain és a Rasenganon kívül-,-"Mert azt már nagyon unom (nem hinném hogy csak én vok így). Illetve sztem nem lesz benne róka átváltozás vagy vmi:D Szerintetek?Nevet:D
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #188 Dátum: 08 aug 04, 18:49:31 »

Az lenne a nagyon kemény ha Naruto és Sasuke is átváltozna és úgy harcolnának az ellenség ellen.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #189 Dátum: 08 aug 05, 09:47:21 »

Hát, az előzetes alapján ez nem csak küldetés lesz, hanem ilyen "mentsük meg a világot"-dolog, mint az előző Shipuu Movie-ban... bár ott eléggé gyatrán jelentették be, hogyha vesztenek, akkor vége lesz a világnak (cöcö...). Mellesleg a movie csupán annyiban kötődik az anime-hez, hogy kiválaszt egy idősíkot, amiben játszódhat, azt a szintet, amin a szereplők vannak és az adott szituációt. Azontúl a sztorihoz egyáltalán semmi köze sincs, ezért lehetséges, hogy összehozzák benne a két főszereplőt valami nagyobb, fenyegető veszély ellenében. A neten, letölthető formában valószínűleg februárra/márciusra lehet megtalálni, legalábbis élvezhető minőségben. Én, azt hiszem, kivárom ikszdé.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #190 Dátum: 08 aug 06, 12:36:07 »

Van itt egy link amivel nem tudom mit kezdjek http://www.naruto-movie.com/ <<--Tele van infókkal a movieról  Hümm-hümm Hümm-hümm
Naplózva

Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #191 Dátum: 08 aug 07, 11:18:01 »

Hát ezzel a linkel én se tudok, sokmindent kezdeni, ugyan is nem tok japánul.xDDD De!
Ha rámentek arra az oldalra amit BuBu linkelt be ide nekünk, akkor ott klikkeljetek rá a 2. sor 2. bannerére amire a Special Selection van írva. Csak néhány kép, a Movie 2 -ről. Szerintem tök jók! =D
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #192 Dátum: 08 aug 07, 11:55:23 »

Nézelődtem, nézelődtem, de csak nem tanultam meg közben japánul...! Hm, pedig megesz a kíváncsiság, a képek után meg pláne.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #193 Dátum: 08 aug 07, 14:43:37 »

Én is arra gondoltam h ti is feltaláljátok magatokat ikszdé. Nah de mivel picinyim ilyen okosak vagytok itt van mégegy link: http://www.videoplayer.hu/videos/play/215964  Pirul Pirul
Naplózva

Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #194 Dátum: 08 aug 07, 14:46:22 »

Jehejj ezt már láttam kétszer is, megnéztem a 70. anime részt ikszdé És ide is beírom, hogy ezek után a szépen kidolgozott képek után majd megesz a mééééreg. Még szerencse, hogy a közeljövőben jó elfoglalt leszek, így észre se veszem majd, és máris megjelenik a Movie angol ill. magyar felirattaaaaaal.... Pirul
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins