24 nov 28, 04:49:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 2. mozi - Kötelékek  (Megtekintve 105630 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 08 júl 19, 21:17:05 »

Az nem levélfalu jel, nézd meg jobban ...

Hasonlít, de nem az.. Legalábbis szerintem Nevet
Az sztem z akar lenni, csak mivel kicsi, nem fordítottak akkora erőt a rendes megrajzolásra...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #166 Dátum: 08 júl 19, 21:24:48 »

Ritka: Nézd tovább mikor shikát lövi egy ilyen izé akkor is látszik, hogy az nemaz Nevet
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #167 Dátum: 08 júl 19, 21:30:39 »

De akkor mi a szösz? Mert semmi másra nem hsonlít és ha nem akarják meghaudolni magukat, akkor nem lehet más, scak konohai fejpánt...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #168 Dátum: 08 júl 19, 21:39:52 »

Hát, lehet most én értettem félre, de nekem valami oylan jött le, hogy ez a sasu csapata XDD Lehet sasu alakított valami új falut, mint pl oro a hangot XDD Najó, ez szinte lehetetlen  :'X
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #169 Dátum: 08 júl 19, 22:35:38 »

OFF: Ja a Sasu alapította Emo falu Nevet

ON: Lehet, hogy Danzo meg a ROOT kiskacsák ügyködtek valamit, végülis ki tudja? De engem az a fejpánt inkább a Felhő nindzsákéra emlékeztetett, az alak legalábbis hasonlít.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #170 Dátum: 08 júl 20, 12:01:59 »

Hát... azért az öt nagy shinobi gakure no satón kívül azért van pár nemzet. ^^
A Rejtett Csillag Falunak is volt saját homlokvédője.
Lehet, ez is valami hasonló kicsi, de annál erőteljesebb nemzet, akinek az útjában van Konoha vagy csak simán világuralomra tör...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
matyi-senpai
Gennin
*

semiconductor alchemist

« Válasz #171 Dátum: 08 júl 20, 23:53:39 »

Mivel repülnek, a jel lehet egy toll is. Először nekem is levélnek tűnt, de biztos, hogy nem bakiról van szó. Egy movie-ban elképzelhetetlen egy ilyen baki, az ilyesmikre azért odafigyelnek. (A vetítő vásznon egy ilyen "apróság" elég nagy tud lenni)  szerintem

100.hsz.Mosolyog
Naplózva

"Tévedni emberi dolog."
Hiei
Vendég
« Válasz #172 Dátum: 08 júl 21, 18:13:01 »

Én valahogy nem igazán várom a moviet annyira egyértelmű ez az egész de remélem nem lesz igazam.
Szöszke Naruto talizik egymásnak esnek jön egy enemy aki túl erőós egynek neki esnek ketten a végén jön a rashi feat chidorixDD (mert fő a változatosságxDD) és the and....

Körübelül ennyit várok tőle... remélem rám cáfolnak de az eddigi filmekből kiindulva erre lehet számítani.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #173 Dátum: 08 júl 22, 12:57:08 »

A movie olyan mint 1 filler.. semmi köze nincs a mangához... akár lehet egy rejtett lábujjpöcök falu is, ami a mangában nincs, szóval nézzétek úgy a movie-t hogy oda frankón bármit betehetnek. Akár azt is, hogy Yondaime támadja meg a falut xDD
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #174 Dátum: 08 júl 25, 20:17:33 »

hát az újj rész végén levő előzetesből egyértelműen látszik hog semmi köze a Konoha fejpánthoz az tényleg inkább madártoll. Mosolyog vagy valami hasonló..
Naplózva
Natsu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #175 Dátum: 08 júl 26, 14:06:28 »

Hi Nép!

Igen, valóban, az 1000%, hogy nem levélfalu jelképe... mint ahogy már mondtátok, a Moviek/Ovák nem nagyon kapcsolódnak a történethez...  kacsint

De mindenesetre, én nagyon, nagyon várom már a filmet! Így az előzetes máris megfogott... A No rain no Rainbow-t is igencsak kedvelem, emellett, Sasuke is feltűnik... + akció, összefogás... *whiiw* Igazán kíváncsivá tett! Szerintem, ez is nagy siker lesz...  Pirul Pontosan

Jó lenne, ha itt Mo-n is leadnának egy két moviet a mozikban... csakhát, ez nem nagyon lehetséges...  :/

Amúgy, azt valaki tudja, hogy pontosan mikor adják majd le Japánban? 
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #176 Dátum: 08 júl 27, 16:47:00 »

azt hiszem augusztus 2.-án. . . de nem hiszem el hogy nincs japánban egy olyan bátor jellem aki felvenné a moziból és felrakná a natre!XD
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #177 Dátum: 08 júl 27, 19:34:21 »

előző filmet is láttam 2 hétrte rá hogy leadták a moziban vagyis csak 10 percet belőle nem akartam úgy végignézni van nem si kevés Camos verzió abból is csak oylan rossz hogy valami hihetetlen. ebből is lessz amit tuti nem tölktök mert nem akarom azzal elszarni Mo-n bemész moziba elkezded felvenni nem érdekel senkit ott meg figyelik ahogy itt is kéne. meg ott az emberek is valmivel Morálisabban gondolkodnak és nem veszik fel. ami dicséretre méltó sztem. Én már köptem be moziba embert mert felvette és sztem ennek alapnak kéne lennie szar felvéttelel traktálni a népet... bár ez nem tartozik ide.
Én is várom már ezt a Movie-t a többi is nagyon tetszett ez meg az eddigi legjobbnak indúl.
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #178 Dátum: 08 júl 27, 22:52:02 »

én sem a mozis felvételekből élek elhiheted ikszdé
sőt, még nem is láttam hogy a szemem előtt űznék az ipart ikszdé
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #179 Dátum: 08 júl 30, 19:26:34 »

Hajjaj, én is félek tőle, hogy kicsit sablonos lesz a sztori, jó lenne, ha valami kevésbé Naruto-filmekre jellemzővel zárnák le, és nem szokás szerint egy Rasengannal. Arra leszek kíváncsi, ezt az összefogás dolgot hogy fogják megoldani a végkifejlet után...? Annak ellenére, hogy a mangának semmi köze a mozifilmhez, nem hiszem, hogy Sasuke visszatérne Konohába. Akkor meg még is mit fog csinálni? "Segítettem megmenteni Konohát, de azért utállak, nincsenek veled kötelékeim szóval ejtve vagy...?"

Na mindegy, leszek aranyos, és nem feltételezem a happy endet (avagy japánosan: happi endót). Most izgulok, Konoha, vajon elpuszul-e vagy sem.... jááááj csak ne legyen halott mindenkiiii...*próbál aggódni* Csak azt nem tudom, a rajongók odaát vajon tényleg ezt igénylik?

Egyéb iránt így is nagyon várom ezt a Movie-t is. Meg kell felelnie az eddigi emelkedő minőségi tendenciának, és túlszárnyalnia az eddigieket. Szurkoljunk neki együtt:D
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins