24 nov 26, 15:29:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 309254 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1455 Dátum: 11 jan 11, 17:02:05 »

Ha a komcsi barátaink bombáznak, akkor mindenki más is akinek van atomja, erről szól az ENSZ.
A forgatókönyv kész, a műsoridő bizonytalan.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1456 Dátum: 11 jan 11, 17:07:44 »

Ha lesz is ilyen remélem olyan lesz, mint a Ghost in the shell stand alone complexben (Hosszú cím), hogy lesznek valamilyen nano robotok vagy valamik amik gyorsan feltakarítanak.

Ha már önpusztítás, akkor valószínűbbnek tartom a kísérleti áramforrások felrobbanásából származó gondokat.
Gondolok itt például esetleges fúziós reaktorok robbanására vagy esetleges fekete lyukak képződése a CERN-be.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1457 Dátum: 11 jan 11, 17:42:32 »

Heo ne keverd a realitást a sci-fi-vel! Teljesen más világ...
Kommcsi barátaink... Kezdünk politikai vonalra terelődni, kanyarodjunk vissza a tudományokhoz,  a hidegháborúnak meg vége!
Amúgy ENSZ... Ha egy ország konfliktust akar kezdeményezni, az az első dolga hogy kivonul az ülésről... A többi ország meg testvéri egyetértésben megbünteti a kivonuló országot... Atommal, megszállással, embargóval, blokáddal stb...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 17:46:33 írta Gabesz » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1458 Dátum: 11 jan 11, 18:08:52 »

Nem sci-fi, fúzios reaktor már van csak nem tudják 1 másodpercnél tovább fenntartani és fekete lyukat is csináltak már csak összeomlott.
Igazából nano robotok is léteznek már csak azt nem tudják még megoldani, hogy önmagukat replikálják.
Nemsemmi. BTW Kínában van Időjárásszabályzási Minisztérium is. xD

Az emberek szeretnek Istent játszani. Csak be ne szívjuk egyszer ezzel. Lesütöttszemek

Én úgy tudom, hogy az olimpiai játékok előtt is használtak különböző időjárás befolyásoló töltetekkel rendelkező rakétákat, szóval ez nem akkora újdonság.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 18:45:43 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1459 Dátum: 11 jan 11, 18:17:41 »

Ha a komcsi barátaink bombáznak, akkor mindenki más is akinek van atomja, erről szól az ENSZ.
A forgatókönyv kész, a műsoridő bizonytalan.

Oroszországnak kint a tengeren nem egy, nem kettő hajója van, miken több száz atombomba található. Mosolyog Úgy nyilatkoztak, ha a memóriám nem csal: ,,Amíg Oroszország létezik, addig itt nem lesz béke."
Tehát ha egyetlen egy ország is katonai akcióba kezd el másik ország ellen, tehát világháborút akar uszítani, akkor egy teljes nap se kell ahhoz, hogy az egész Föld lakossága kipusztuljon.
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #1460 Dátum: 11 jan 11, 18:22:57 »

Én úgy tudom, hogy az olimpiai játékok előtt is használtak különböző időjárás befolyásoló töltetekkel rendelkező rakétákat, szóval ez nem akkora újdonság.
Az  én tudtommal az olimpián való időjárásbomba teljesen más kategóriába sorolhat. Ilyeneket már nagyobb zsebbel rendelkező farmerek is megengedhetnek maguknak, elkerülvén hogy jégeső miatt tönkremenjen a termés. Azok a bombák felrobbannak a légkörben és az általuk kibocsátott lökéshullámok úgy mondván eltaszítják a felhőket. Ennyi az egész. Nem valami szupertitkos világvégét hozó fegyver.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1461 Dátum: 11 jan 11, 18:46:39 »

Aha és ez miben is mond ellent annak amit én írtam?
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1462 Dátum: 11 jan 11, 22:16:36 »

Időjárásbomba: Nem vagyok tájékozott a témában, de ha jól tudom, akkor nem lökéshulám löki szét a felhőket, hanem valami fizikai, kémiat folyamat játszódik le a felhőben, és nem áll össze jéggé a csapadék, hanem eső formájában hullik a földre...

Atomháború... Túlságosan félnek még az atomnagyhatalmak is az atombombák használatától... Lásd Kubai rakétaválság... Az SZU akkor is inkább visszakozott, minthogy kialakuljon egy atomháború, annak ellenére, hogy Panamától Izraelig, Venezuleától Chiléig ott voltak a szovjet "megfigyelők", tanácsadók, specnaz alakulatok, szovjet harci szerkentyűk... Akik irányították, segítették a nyugatellenes megmozdulásokat... A sok megatonnás atomfegyverek jelenleg másra nem használatosak, csak erőfitogtatásra, megfélelítésre... A gombot még a Észak-koreaiak sem merik megnyomni, hiába kakaskodnak...

Amúgy ha már a haditechnikáról is szó esik, láttátok már a Kínaiak új lopakodóját? Olyan az egész, mint az amerikai F-22, és a a Szu-24 keresztezése volna... Kíváncsi vagyok mit fog tudni...
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1463 Dátum: 11 jan 12, 02:33:06 »

Haditechnikában Az USA a vezető még mindig.. már amikről tudunk azok is félelmetes cuccok...  De amikről nemtudunk azoktól még a hideg is kiráz...   és ez az összes nagyhatalomra igaz...  Elhiszitek hogy majdnem 50-60 éve 1 szuperfegyver típus van...   én nem...  Ám érdekes a kínai csoda...   jó lehet egy ilyen vassal repülni Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1464 Dátum: 11 jan 12, 10:08:32 »

Gabesz, láttam az új gépet. Engem inkább az orosz 5. generációs gépre (PAK-FA/T-50) emlékeztet. Mosolyog Gondolom nem véletlen, sok kínai kém munkája lehet benne, hogy sikerült összehozni egy 5. generációs lopakodót, miközben a kínai hadiipar még mindig hátrányban van az oroszhoz és az amerikaihoz képes. (Bár ez a hátrány folyamatosan csökken.)
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1465 Dátum: 11 jan 12, 11:11:22 »

Azóta utána néztem, és valóban... Jobban hasonlít a Szuhoj gyár által gyártott T-50-re... Amúgy gondolom az 5. generációs vadászgépek már mind így fognak kinézni... Lásd X-35, F-22, T-50... Azért nem tagadhatjuk, folyik a fegyverkezési verseny!

Hm ha már T-50:
http://www.oroszhirek.hu/index.php/tudomany/44-orosz/1340-joen-az-orosz-szuhoj-t-50-a-qraptor-gyilkosq-v-generacios-szuper-vadaszgep.html
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1466 Dátum: 11 jan 12, 11:20:35 »

Vadászgépben a pilóta nélkülieké a jövő... legalábbis addig amíg bár tudom hogy mindenki sci-fi ellenes....  nincs valamiféle tehetetlenségi csillapítás a gépeken....   Mert egy gép 9G nél nagyobb terhelést is kibír.. a pilóta meg nem...
Ám az amerikaiak kisérleteztek időjárásfegyverekkel....   Valamit fellövöldöztek az ionoszszférába... de azt hogy sikerült e  nekik bármi gondolom 7 pecsétes a pentagon vagy valamelyik szuperbunker mélyén őrzött titok..
Ám valamelyik nap hallottam hogy az emerikaiaknak tényleg volt egy stargate projektjükXD nem vicc így hívták...   
Tudományosan akarták megvizsgálni emberek paranormális képességeit... távolba látás telekinézis ilyesmik... és hogy ezeket fel lehet-e használni katonai célokra....  Hivatalosan nem volt siker..   lehet tényleg nem is volt.. mindenesetre ez azért tükrözi hogy a hidegháborúban az amcsik mindenre rá akarták tenni a kezüket.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1467 Dátum: 11 jan 12, 11:50:52 »

A ruszkiknál is megvoltak a hasonló projektek... De nem lepődök meg semmin se... Abban a fegyverkezési hajszában mindent be akartak vetni az állatoktól, a paranormális cuccokig... Pl az amcsik törpe robot tengeralattjárókat gyártottak, a ruszkik betanítottak egy delfint... Olyan eszement dolgora képesek voltak pénzt ölni, hogy az ember az agyát eldobja...
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1468 Dátum: 11 jan 12, 12:09:10 »

Az oroszok anno a 2.VH-ban kutyákat tanítottak be... DE akkor is a legleleményesebb fegyver az emerikaiak denevérbombája amit a japán nagyvárosok ellen terveztek de sosem vetették be.....  ' bombázó éjszaka kidob egy bombát tele denevérekkel és a bomba ha kinyílik a levegőben kienged olyan 5000 denevért mindegyikben van egy kicsi időzített napalm. ami úgy van beállítva hogy akkor gyulladjanak be ha már süt a nap...   mert akkor a denevérek elbújnak a japán házak tetőszerkezeteiben.. és hát ott akkoriban minden fából és papírból volt...   
De aztán az atomot bevetették és a denevéreket elvetették...
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1469 Dátum: 11 jan 12, 16:29:25 »

Igen a ruszki tankelhárító kutyák! Bettanították a kutyát hogy (német) tankok alatt talál kaját, pár napig éheztették, kivitték a csatatérre, érintőantennás bombát a hátára, és davaj keresd a kaját! Vagyis a német tankot... Elég őrült ötlet volt... Nem hiszem hogy olyan nagy hatékonyságot értek el ezzel a fegyverrel... Miért is? Okos állat a kutya, de azért azt senki ne várja el tőle hogy megkülömböztesse a Panzer 4-et a T-34-től.. A másik érv... Kiengednek egyszerre 10 kutyát, abból legalább 4 óhatatlanul befut ugyanazon tank alá... Tömegben tehát nem alkalmazható sikerrel...
1:1 elleni harcban viszont sikert lehet elérni velük... Kb mint a német páncélököl...
Mondjuk ezzel csak azt érték el az oroszok, hogy a németek a ruszki falvakban leölték a kutyákat... Nagyobb sikereket értek el vele pszichológiai téren, mint a gyakorlatban...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins