heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1410 Dátum: 10 okt 02, 13:25:04 » |
|
Viszont test nélküli identitás nem létezik. A gondolataid pedig kihatnak a saját cselekedeteidre tehát rád is. Ezen két dolog miatt nem csak a gondolataid vagy a tested, de az identitásod is változik. Mindazonáltal valóban az vagy aki és valóban ahogyan te is írtad, hogy ez jó vagy rossz csak rajtad áll.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Mizuki
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1411 Dátum: 10 okt 02, 22:03:39 » |
|
és ebben a vidiben hol a trük? :http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
ha valaki megtalálja minden tiszteletem az övé.
A trükk abban rejlik, hogy felmelegítette az üveget egy hajszárítóval, illetve, hogy az üveg és az asztal között kell hogy legyen egy kis rés...Elég csak annyi ami a kamerán nem látszik. Ahogy a meleg üvegburok felmelegíti a körülötte levő levegőt egy szép kis légáramlást hoz létre a burkon belül. A meleg levegő felszáll, és hideg kerül a helyére..ez mozgatja a papírt. Arra, hogy hogyan változtatja a forgás irányát nem tudom a pontos magyarázatot. Ezt a trükköt üveg nélkül is meg lehet csinálni, csak rakd a kezed a papír köré. Ha üveg nélkül csinálod, egy apró mozdulat is elég hogy megváltoztasd a forgás irányát (lehet hogy ha üveggel csinálod akkor is, úgy még nem próbáltam). Üveggel de hajszárító nélkül pedig csak tedd a kezed az üvegre, és várd amíg átmelegszik. Mindnképp érdemes kipróbálni. Ki gondolta volna, hogy ilyen hatással van a testhőmérsékletünk a környezetünkre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1412 Dátum: 10 okt 28, 19:05:00 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=z5PjLF7L2o0Én is ezt érzem amit mond. Annyira robotok tudunk lenni, hogy az hihetetlen. Röhögünk Pavlov kutyáján, de pont olyanok vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szaszkekisocseem
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1413 Dátum: 10 nov 07, 01:22:15 » |
|
Józsi filozófus lett! -Mire jött rá Józsi 5év börtön után?? -?? -Arra, hogy nem is ő van bezárva, hanem az ajtó Lehet, hogy ezt a viccekhez kellett vna írnom,de ez ide is tartozik valamennyire nem??? Nah mindegy..késő van már. vagyis...öömmm 1:21 - ez nagyon későn van, vagy nagyon korán?? na erre válaszoljatok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1414 Dátum: 10 nov 07, 11:29:26 » |
|
Barátom ez viszonyulás kérdése! Ha akkor fekszel le, akkor késő, ha akkor kelsz fel korán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1415 Dátum: 10 nov 10, 20:45:41 » |
|
Erről eszembe jutott egy igazán lényeges dolog, ami mindig is kérdés volt a számomra! Helyzet:Leülsz gépezni péntek este 10-kor, teszel veszel. Aztán elmúlik éjfél is, vagyis már szombat van! Olyan illetővel beszélgetsz éppen, akivel szombaton találkozni fogsz. Éppen búcsúzkodtok, mert aludni készülsz (hajnali 3:23 van). Kérdés:Most akkor, úgy helyes, ha azt mondom, hogy "Szia. Találkozunk ma." vagy úgy hogy "Szia. Találkozunk holnap." Végül is az ember számára egy napnak a felkeléstől a lefekvésig tartó időtartam számít. Ezért zavarba ejtő számomra egy-egy ilyen helyzet. Nos ki mit gondol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1416 Dátum: 10 nov 10, 21:24:12 » |
|
Erre a kérdésre roppant egyszerű a válasz: Mindkét elköszönési forma teljes mértékben HELYES.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1417 Dátum: 10 nov 10, 21:24:50 » |
|
Azt hittem valami "komolyabb" kérdés lesz. Szerintem a "Szia. Találkozunk ma." De nem hiszem, hogy bárki ezen fog fenn akadni
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1418 Dátum: 10 nov 10, 22:36:10 » |
|
Én úgy szoktam elköszönni, hogy: Szia! Találkozunk délelőtt! Elkerülhető az msn partner beszólása, hogy: "H*lye már hajnali 3 van! xD "
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1419 Dátum: 10 nov 10, 22:54:41 » |
|
mivek ilyen többször is történt velem én azt mondom hogy a legjobb válasz erre: szia, majd találkozunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1420 Dátum: 10 nov 16, 22:42:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1421 Dátum: 10 dec 04, 21:54:01 » |
|
am a tanárom mesélte, hogy a McDonalds látta hogy mennyit pocsékolódnak a sült krumpli zacskók és környezettudatosak akartak lenni. ezért ehető zacskót akartak csinálni, igen ám, de rájöttek hogy így még jobban szennyeznék a környezetet (Gyárak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1422 Dátum: 10 dec 04, 22:43:43 » |
|
2*10 8 évet kell időugrani mindenkinek és kész... Amúgy egy kis Matematika, és biólógia, pszichológiával vegyítve: Ha valaki a horogkeresztet nem képes a vöröscsillagtól megkülönböztetni, vagy a dávid csillagot egy keresztel keveri ott már én is kérdem magamban hogy egy átlagos kavics IQ-ja hányszorosa az egyénéhez egyedéhez képest. [(legutóbb n*1024 értéket kaptam, és n az egyén IQ-ja, tehát ha az egyén IQ-ja tegyük fel 2 akkor a kavics IQ-ja 2*1024 = 1 quadrillió. és fontos hogy az egyén IQ-ja 1-nél nagyobb természetes szám legyen) ez a Manfréd-tétel, és bocs a sok matekozásért] ja és a kavics IQ-ja mindig 1, tehát 1/(2*1024).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1423 Dátum: 10 dec 05, 01:26:15 » |
|
Köszönjük Emese. A másik topicban nem volt elég ez a bosszantó, értelmetlen, fontoskodó, szokásos, minden értelmes ok nélkül a hsz-odba erőltetett fárasztó fárasztásokkal teli retek, ide is be kellett szúrni. Ha már modoskodni akarsz, írd már be magadnak kékkel ez így miért is volt cuna dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1424 Dátum: 10 dec 05, 02:50:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|