24 nov 30, 05:20:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310380 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #1410 Dátum: 10 okt 02, 13:25:04 »

Viszont test nélküli identitás nem létezik.
A gondolataid pedig kihatnak a saját cselekedeteidre tehát rád is.
Ezen két dolog miatt nem csak a gondolataid vagy a tested, de az identitásod is változik.
Mindazonáltal valóban az vagy aki és valóban ahogyan te is írtad, hogy ez jó vagy rossz csak rajtad áll.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Mizuki
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1411 Dátum: 10 okt 02, 22:03:39 »

és ebben a vidiben hol a trük? :http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ

ha valaki megtalálja minden tiszteletem az övé.

Gondolkozik
A trükk abban rejlik, hogy felmelegítette az üveget egy hajszárítóval, illetve, hogy az üveg és az asztal között kell hogy legyen egy kis rés...Elég csak annyi ami a kamerán nem látszik. Ahogy a meleg üvegburok felmelegíti a körülötte levő levegőt egy szép kis légáramlást hoz létre a burkon belül. A meleg levegő felszáll, és hideg kerül a helyére..ez mozgatja a papírt. Arra, hogy hogyan változtatja a forgás irányát nem tudom a pontos magyarázatot. Ezt a trükköt üveg nélkül is meg lehet csinálni, csak rakd a kezed a papír köré. Ha üveg nélkül csinálod, egy apró mozdulat is elég hogy megváltoztasd a forgás irányát (lehet hogy ha üveggel csinálod akkor is, úgy még nem próbáltam). Üveggel de hajszárító nélkül pedig csak tedd a kezed az üvegre, és várd amíg átmelegszik. Mindnképp érdemes kipróbálni. Nevet
Ki gondolta volna, hogy ilyen hatással van a testhőmérsékletünk a környezetünkre?  bow
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1412 Dátum: 10 okt 28, 19:05:00 »

http://www.youtube.com/watch?v=z5PjLF7L2o0
Én is ezt érzem amit mond. Annyira robotok tudunk lenni, hogy az hihetetlen. Röhögünk Pavlov kutyáján, de pont olyanok vagyunk.
Naplózva
Szaszkekisocseem
Újonc
*

« Válasz #1413 Dátum: 10 nov 07, 01:22:15 »

Józsi filozófus lett!
-Mire jött rá Józsi 5év börtön után??
-??
-Arra, hogy nem is ő van bezárva, hanem az ajtó Nevet

Lehet, hogy ezt a viccekhez kellett vna írnom,de ez ide is tartozik valamennyire nem???
Nah mindegy..késő van már. vagyis...öömmm
 1:21 - ez nagyon későn van, vagy nagyon korán?? Nevet na erre válaszoljatok!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1414 Dátum: 10 nov 07, 11:29:26 »

Barátom ez viszonyulás kérdése! Ha akkor fekszel le, akkor késő, ha akkor kelsz fel korán!  kacsint
Naplózva
szaea1994
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1415 Dátum: 10 nov 10, 20:45:41 »

Erről eszembe jutott egy igazán lényeges dolog, ami mindig is kérdés volt a számomra!
Helyzet:
Leülsz gépezni péntek este 10-kor, teszel veszel. Aztán elmúlik éjfél is, vagyis már szombat van! Olyan illetővel beszélgetsz éppen, akivel szombaton találkozni fogsz. Éppen búcsúzkodtok, mert aludni készülsz (hajnali 3:23 van).
Kérdés:
Most akkor, úgy helyes, ha azt mondom, hogy "Szia. Találkozunk ma." vagy úgy hogy "Szia. Találkozunk holnap."

Végül is az ember számára egy napnak a felkeléstől a lefekvésig tartó időtartam számít. Ezért zavarba ejtő számomra egy-egy ilyen helyzet. Hmm?

Nos ki mit gondol? Hümm-hümm
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1416 Dátum: 10 nov 10, 21:24:12 »

Erre a kérdésre roppant egyszerű a válasz:
Mindkét elköszönési forma teljes mértékben HELYES.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1417 Dátum: 10 nov 10, 21:24:50 »

Azt hittem valami "komolyabb" kérdés lesz.
Szerintem a "Szia. Találkozunk ma." De nem hiszem, hogy bárki ezen fog fenn akadni  Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1418 Dátum: 10 nov 10, 22:36:10 »

Én úgy szoktam elköszönni, hogy: Szia! Találkozunk délelőtt!  Mosolyog
Elkerülhető az msn partner beszólása, hogy: "H*lye már hajnali 3 van! xD "
Naplózva
TheMonstrum
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1419 Dátum: 10 nov 10, 22:54:41 »

mivek ilyen többször is történt velem én azt mondom hogy a legjobb válasz erre: szia, majd találkozunk  Mosolyog
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1420 Dátum: 10 nov 16, 22:42:47 »

elmenni ---- "környezetünk - a Mars"ra

omg: http://index.hu/tudomany/urkutatas/2010/11/16/80_szazalekkal_csokkentettek_a_mars-utazas_koltsegeit/
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1421 Dátum: 10 dec 04, 21:54:01 »

am a tanárom mesélte, hogy a McDonalds látta hogy mennyit pocsékolódnak a sült krumpli zacskók és környezettudatosak akartak lenni. ezért ehető zacskót akartak csinálni, igen ám, de rájöttek hogy így még jobban szennyeznék a környezetet (Gyárak)
Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #1422 Dátum: 10 dec 04, 22:43:43 »

2*108 évet kell időugrani mindenkinek és kész... smirksweat
Amúgy egy kis Matematika, és biólógia, pszichológiával vegyítve:

Ha valaki a horogkeresztet nem képes a vöröscsillagtól megkülönböztetni, vagy a dávid csillagot egy keresztel keveri ott már én is kérdem magamban hogy egy átlagos kavics IQ-ja hányszorosa az egyénéhez egyedéhez képest.
[(legutóbb n*1024 értéket kaptam, és n az egyén IQ-ja, tehát ha az egyén IQ-ja tegyük fel 2 akkor a kavics IQ-ja 2*1024 = 1 quadrillió. és fontos hogy az egyén IQ-ja 1-nél nagyobb természetes szám legyen) ez a Manfréd-tétel, és bocs a sok matekozásért] ja és a kavics IQ-ja mindig 1, tehát 1/(2*1024).
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1423 Dátum: 10 dec 05, 01:26:15 »

Köszönjük Emese. A másik topicban nem volt elég ez a bosszantó, értelmetlen, fontoskodó, szokásos, minden értelmes ok nélkül a hsz-odba erőltetett fárasztó fárasztásokkal teli retek, ide is be kellett szúrni.
Ha már modoskodni akarsz, írd már be magadnak kékkel ez így miért is volt cuna dolog.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1424 Dátum: 10 dec 05, 02:50:44 »

http://index.hu/tudomany/2010/12/02/uj_tipusu_letformat_talalt_a_nasa/
Nagyon érdekes cikk... És még azt mondják nincs új a nap alattXD
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins