24 nov 30, 08:29:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310541 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Genesis_16
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1365 Dátum: 10 júl 26, 21:57:49 »

Hát a földönkívülieket mindenki valami hiper-szuper-mega-intelligens lényeknek képzelik el,pedig egy egyszerű orgazmus is élőlénynek számít és ha már xy bolygon van akkor ott már élet is van. Ugyebár mi szén alapúak vagyunk? huha most nem tudom de melyikből is van kevesebb a testben c12 vagy c14-ből?
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #1366 Dátum: 10 júl 26, 22:43:38 »

Azért hiszik az IT ket olyan hiper okosnak, mert jönnek a világürbő, igy bÍkÍvel hippi módra oszt aztán meg szét alázzák a fejünköt lézer kaszával, mig mi a holdra és csak sok nyögés árán tudunk kimenni xD

Engem nem nagyon érdekelnek ezek. A nagy számok törvénye alapján a végtelen univerzumban elvileg kéne lennie más létformának, mégha az egyenlőre még csak papucsok is.

Engem csak az irritál és idegesit mint állat, h az ürlényeket UFO nak hivják, pedig nem, nincsenek tisztában a szavak jelentésével és ily ostoba módon dobálóznak vele.
Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1367 Dátum: 10 júl 27, 01:00:40 »

Jaja az UFO az más, egyébként én szeretem a NatGeo-n ezeket a műsorokat, igaz tényleg eléggé utálom amikor a végén bemondják, hogy ez a jövő titka és semmit se tudunk...
Szerintem tuti, hogy vannak földönkívüli lények, azt nem tartom valószínűnek, hogy okosabbak nálunk, de szerintem jobban tudnak alkalmazkodni különböző környezethez mint mi... Vagyis mi az űrben egy pillanat alatt elpusztulunk >.<#
Ami pedig számomra a legnagyobb gondot okoz az az, hogy tényleg békével jönnének-e? Ha olyanok mint az emberek, akkor nem kérdeznek, hanem gyilkolnak az tuti Nyelvesít ( Már ha vannak ilyen fejlettek Mosolyog )
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1368 Dátum: 10 júl 27, 01:07:30 »

az univerzum egyre csak tágul és tágul, több ezer galaxis és naprendszer van, én is hiszek a földönkívüliekben... ha a Marson is volt anno élet, akkor meg még több rá az esély. 2en is írták, hogy mást jelent, de ők se tudják, hogy mit xD unidentified flying object, magyarul azonosítatlan repülő tárgy.
Naplózva

adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1369 Dátum: 10 júl 27, 11:29:25 »

De azt tudtam, hogy minek a rövidítése, csak ugye az UFO az ismeretlen tárgy, az űrlény meg ismeretlen életforma, könnyen összekeverik.. Nevet
Szerintetek ha van földönkívüli élet, az fejlettebb nálunk, vagy olyanok, mint a baktériumok? Hmm?
Naplózva

Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1370 Dátum: 10 júl 27, 11:34:38 »

lehet is-is mert lehet pl valahol most alakul ki az élet máshol emg pusztulnak a lények Nevet
de ha fejlettebbek is akkor sem pusztitanának el minket hanem szerintem segitenánek fejlödni vagy hagynának mint eddig
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
sunyi96
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Rejtőzködő fórumozó

« Válasz #1371 Dátum: 10 júl 27, 14:24:38 »

lehet is-is mert lehet pl valahol most alakul ki az élet máshol emg pusztulnak a lények Nevet
de ha fejlettebbek is akkor sem pusztitanának el minket hanem szerintem segitenánek fejlödni vagy hagynának mint eddig

És erre mi a garancia,hogy a fejlettebb földönkívüli életformák (ha léteznek) ne támadnának meg minket? Mosolyog Jó,lehetnek olyan fejlett intelligenciájú lények,akik nem támadnának meg minket, hanem segítenének. Elképzelhető,hogy pont sikerül egy olyan intelligens életformát felfedezni, ami küld egy üzenetet,hogy "sziasztok,örülünk,hogy találkoztunk,de mi harcban élünk,ezért rátok fogunk támadni".Sokféle variáció elképzelhető... (ezt a részét nem kell magadra venned Mosolyog)

Más:
A nemzetközi kutatók egy új,egyenes pályájú részecskegyorsrítót terveznek,ami 50 km hosszú lenne (szinte duplája az LHC-nek). A helyszín nincs meg,de infó van: 10 mrd euróba kerülne a megépítése, és 2020-2025 körül készülne el.
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #1372 Dátum: 10 júl 27, 19:52:00 »

Hát én földönkívűliekkel úgy vagyok, hogy kb 100%, hogy léteznek, csak bele kell gondolni az Univerzum nagyságába, csillagok,bolygók stb... Viszont a tudósainkat nem értem. Miért hiszi mindenki azt, hogy víz kell az élethez? Oké nállunk kell, de ez akkor se ok, pl vannak olyan baktériumok, egysejtűek akiknek közük nincs a vízhez... A másik sztemm drága földönkívűlieink már jártak a bolygón nem is egyszer, csak a kormányok tusolják, mert az egyház kb összeomlana, bár nemrég nyilatkozta az egyház, hogy nem zárják ki az idegen életet, érdekes ez a hirtelen változás...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1373 Dátum: 10 júl 27, 19:55:36 »

Azért, mert a víz nélkül elképzelhető lenen egy a mi fogalmaink meleltt is életnek minősülő valami. Alapvető biokémiai okok miatt.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1374 Dátum: 10 júl 27, 20:53:31 »

Van élet a földön kívül? sztem van. De az nem olyan mint itt, mert nincs 2    1forma bolygó (mint ahogy 2 egyforma embersem), ha valahol kialakult az élet, nembiztos h vízben (más folyadék is lehet, nem kizárt), és nembizt h oxigén kell nekeik (mivel a kezdetetk kezdetén ittsem volt a levegőben), szal ha idejönnének akk kéne nekik itt űrruha.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1375 Dátum: 10 júl 29, 00:15:05 »

He-he jönnek tömeg pusztítani és amikor kiszállnak az űrhajóból szétdurrannak... >.<#
Ha, mondom HA, azt vesszük, hogy igazak azok az állítások, hogy UFO-kat látnak, fényképeznek stb; akkor az hogy lehet, hogy már több, mint fél évszázada nem csinálnak az idegenek semmit, csak repkednek?
Ez is lehet egy bizonyíték arra, hogy nem léteznek, hiszen ilyen fejlett technológia mellett miért nem csinálnak semmit, csak repkednek? ( Minél tovább tart ez, annál tovább vágják maguk alatt a fát azok, akik hisznek a fényképek valódiságában... )
Egy indokot tudok mondani arra, hogy HA léteznek, akkor miért repkednek fél évszázada fölöttünk: Tanulmányoznak, információt gyűjtenek rólunk... ( Ugyanakkor ezt több kiló méter magasból elég nehéz lehet megoldani. )
Szóval lehet, hogy nem léteznek, ha viszont igen, akkor szinte biztos, hogy infót gyűjtenek rólunk, és vagy megtámadnak, vagy nem...
Szerintetek? Gondolkozik
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1376 Dátum: 10 júl 29, 00:19:07 »

Ha mrá ez a téma jöt tki valamhoyg abból, amit írtam, legalább kezeljük már komolyabban a  földönkívüli élet kérdését..
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1377 Dátum: 10 júl 29, 12:36:12 »

A probléma az, hogy ez a fajta tudomány, ami igencsak megköveteli az ahhoz való értést. Nem egy olyan téma, ami például van vita topicba/filozófia topicba, hogy pl. foglalkozzunk akkor azzal, hogy ki mit gondol a halálbüntetésről.
Most én itt belinkelhetek ezer meg ezer oldalt arról, hogy a tudósok újabban a Titánon dezoxi-einsteiniumot találtak ami oxidálta a klór-mangániumot, és ez egy újabb lépés ahhoz, hogy másik bolygón is legyen élet. Mint mindenki másnak aki nem ért hozzá, ugyanaz jön csak le ebből, hogy húú meg haa, és megint csak ennél a dedónál fogunk tartani, hogy 'szerintetek vannakufok szerintem igen'.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 29, 12:37:08 írta Slane » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1378 Dátum: 10 júl 30, 12:06:56 »

Hát ha földönkívüli élet akkor még nem beszéltünk intelligens életről. Max bacikról vagy fejletlenebb többsejtű létformákról. Az intelligens kérdés az más tészta, 1 tudós (nem jut eszembe a neve) azt mondta hogyha galaxisonként csak 1 intelligens létforma létezik akkor az az egész univerzumban 10milliárd intelligens létformát jelent. Viszont ha nem vagyunk ennyire óvatosak és azt mondjuk hogy galaxisonként mondjuk átlagban 10 intelligens létforma van akkor az már 100milliárd.
Ami a filmezett fényképezett és bármilyen egyébb módon észlelt Azonosítatlan repülő tárgyakat és humanoid lényeket illeti. Ha tényleg ide tudtak jönni és figyelnek bennünket akkor kb olyanok vagyunk nekik mint nekünk egy csapat majom. Tudják hogy intelligensek vagyunk de még kezdetlegesek és ezért csak messziről figyelnek minket ahogy a mi tudósaink is teszik ezt az állatokkal. Néha begyűjtenek pár példányt megjelölik stbstbstb.
De az is lehet hogy az egész tömeghisztéria meg egy csomó titkos katonai repülőgépXD
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Alexa
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1379 Dátum: 10 júl 30, 13:40:11 »

Nah én is írok ide mert ez engem nagyon érdekel. Nevet
Ha csak belegondolunk abba, hogy a Plútóra mennyi fény jut a Napról, és a Nap-Plútó közötti távolságot meghúszszorozzuk, vagy százszorozzuk, akkor akár lehet annyi millió fényévre is egy másik Nap, hiszen azt mi nem látjuk.
A víz-levegő szükségletre pedig nem is biztos, hogy azoknak a lényeknek, amik léteznek szükségük van, lehet, hogy egy teljesen más testfelépítéssel, teljesen más szükségletekkel rendelkeznek. Lehet, hogy egy teljesen más anyagra van szükségük az életbenmaradáshoz, amiről mi nem is tudunk.
A galaxis végtelen méretű, én 100%ra állítom, hogy léteznek még intelligens létformák, lehetetlen, hogy csak mi létezzünk.
A támadásról meg annyit, hogy a kis falukban megfotóboltozzák a képeket és "jéé földönkívüli!", gyorsan megy a tvbe és reméli hogy híres lesz... Nincs gyorsabb sebesség mint a fény sebessége, az már jövőutazás. (Bár...  Gondolkozik akár a földönkívüliek ki is találhattak valamit. De ezt kétlem.)

Egyébként gondoltam már arra is, hogy ha felnövök, akkor a jövendőbeli férjemmel (meg valami ismerőssel, hogy legyen kivel szaporodnia a gyerekeimnek) elindulok egy vílágűrtúrára, amit továbbvisz a gyerekem, unokám, dédunokám stb és felfedezik a világűr titkait. Csak egy idő után már lenne kivel szaporodni és elég csonk gyerekek születnének, és mire visszaérne a déd déd déd déd déd ... unokám, addigra mindenki elfelejtené, hogy valamikor elindultam. ikszdé

Lehet, hogy hülyeségeket írtam, én így gondolom, szerintem logikus, véleményekre kíváncsi lennék.  Nevet
Naplózva

Everybody chicken!!
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins