24 nov 30, 08:29:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310543 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1335 Dátum: 10 júl 16, 22:12:26 »

De tényleg vajon ha kilépünk a nagy semmibe ahol még nincs univerzum. Ahol télleg nincs az ég világon semmi. Az vajon hogy nézhet ki? vagy mi lehet az? Vajon ott létezik idő? Vagy milyen színű vagy megfogható? És vajon miből áll? Ezek úgy el tudnak gondolkodtatni. Hogy lehet hogy nincs idő de vajon öregszünk? ááá nem értem Nevet
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1336 Dátum: 10 júl 16, 23:02:15 »

Ha ezt valaki megértené, és tényleg értené, akkor több lenne mint isten, bármit megtehetne. Én ezt úgy tudom elképzelni, mint egy részcskét. Minden egyes részecske egy külön univerzum, és ha az univerzum határain túllépünk, akkor egy nagyobb univerzumba csöpenünk.
Naplózva
adaz
Chuunin
*

Chípős leves^^

« Válasz #1337 Dátum: 10 júl 17, 19:16:45 »

Az univerzum tágulásáról annyit, hogy tényleg egyre gyorsul, ezt 1998-ban tudták meg, és ennek két lehetséges katasztrófális következménye is lehet:
1. Az univerzum tágulása akkora sebességre gyorsulna, hogy az univerzum szétszakadna
2. Az óriási erejű húzóerő miatt, ami a nagy sebesség miatt alakulna ki, a világon minden égitest nem atomjaira, annál is jobban szétesne

Aki nem hiszi nézzen Nat Geo-t Mosolyog
Naplózva

Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #1338 Dátum: 10 júl 17, 19:38:33 »

Jah a Nat. Geo. az a tudományosság és a megbízhatóság fellegvára. Ráadásul annyira up to date, hogy néha találni rajta 2008-as műsorokat is.  Hehe

De tényleg vajon ha kilépünk a nagy semmibe ahol még nincs univerzum. Ahol télleg nincs az ég világon semmi. Az vajon hogy nézhet ki? vagy mi lehet az? Vajon ott létezik idő? Vagy milyen színű vagy megfogható? És vajon miből áll? Ezek úgy el tudnak gondolkodtatni. Hogy lehet hogy nincs idő de vajon öregszünk? ááá nem értem Nevet

A semmi az semmi. Nincs színe, nincs alakja, nincs ideje, nem áll semmiből. Semmi. Nem tudjuk elképzelni, hogy milyen lehet.
Az idő egy fogalom amit az ember a változás mérésére használ. Nyilván ha nincs változás akkor nem is öregszik a test, viszont akkor nem történik semmi sem. Miután egy porcikádat megmozdítod, egy bolygó egy mm-t arrébb megy, onnantól kezdve lehet már mérni, hisz történt változás.
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1339 Dátum: 10 júl 18, 19:33:42 »

én nemrég hallotam olyanról h valamilyen múltbautazás és megtudod ki voltál előző életdben
a folyamat olyasmi h hipnibe esel és akkor olyan minthe álmodnál de valójában ájössz h ki voltál lőző életedben és a "doki" kérdezget
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1340 Dátum: 10 júl 18, 19:58:12 »

Ennek asszem' van saját témája.
Amúgy hipnózissal régestelen régen csinálnak iylesmit. Én inkább nem akarnám tudni jelenleg hogy ki votlam előzp életemben, és min mentem át, rosszul ois elsülhet a dolog, ha működik is, és tegyük fel, van reinkarnáció...
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 19:59:03 írta STM » Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1341 Dátum: 10 júl 19, 13:16:11 »

engem se érdekel igazán hogy ki voltam előző életembe ha van ilyen. én az vagyok aki most vagyok. attól hogy mondjuk pl király vagy koldus voltam az min változtattna a mostani életben?
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1342 Dátum: 10 júl 19, 21:53:38 »

Pl kiderülne hogy egy Uchiha voltál és ki akarnál írtani minket Nevet

Ez szerintem hülyeség. Reinkarnáció nem létezik. Amint meghalunk az agyunk leáll és elvesztjük a tudatunk. Megszününk létezni és kitudja talán épp a nagy semmibe kerülünk mint energia ami segiiti az univerzum tágulását Nevet Na ez kicsit vad bár ebben a témában szinte minden az.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1343 Dátum: 10 júl 19, 23:50:40 »

Ez a fajta naiv ateizmus/materializmus véleményem szerint van olyan értelmetlen, mint a legdúrvább vallási elfogultság.
Általában annyi a magyarázata egyszerűen annyi.. de inkább feldobok egy új témát.

Telekinézis a gyakorlatban...
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1344 Dátum: 10 júl 20, 00:27:50 »

Telekinézs az létező dolog, sőt tibetben már tanítják is a papok.
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1345 Dátum: 10 júl 20, 00:37:49 »

és milyen jólenne alkalmazni. Nem kéne felállni a székből a szoba másik végében levő akármilyen tárgyért...  >.<# Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #1346 Dátum: 10 júl 20, 07:43:16 »

Van/volt egy orosz nő, aki bűra alatt mozgatott tárgyakat, gyufát, meg ilyeneket.  Hihetetlen, de olyan jól csinálta, hogy 10-15 centire elmozdította az üvegpoharat. Amugy vannak a telekinézishez gyakorlatok is, én már ki is próbáltam egyet kettőt, de nem nagyon sikerült.   >.<#
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1347 Dátum: 10 júl 20, 09:25:40 »

Hát ezis olyan dolog hogy hiszem ha látom  Gondolkozik  Iszonyatosan szkeptikus vagyok ilyen dolgokban, aminek nincs logikus magyarázata nehezen tudom elfogadni bár szívesen megnéznék egy ilyen vidit aki ismer 1 jót linkelje pls.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #1348 Dátum: 10 júl 20, 09:41:32 »

Én nekem ez hitelesnek tűnik, főleg hogy nem modern, és talán kevesebbet tudtak csalni akkor ikszdé

itt a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=aa1_EEShWWU&feature=related
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1349 Dátum: 10 júl 20, 14:16:53 »

Szerintem átverés. Nem véletlenül nem mutatták az asztal alját. Valami mágnes féleséggel húzta oda-vissza a cuccot.  Szerintem leglábbis tuti kamu Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins