Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 10 júl 13, 13:16:13 » |
|
Not this shit again. Már annyiszor volt különböző topicokban téma a 2012. A tudósok is foglalkoznának inkább valós, tapintható problémákkal ahelyett, hogy két évvel előre próbálnak megjósolni valamit. Még a saját rohadt időjárásunkat sem tudjuk megjósolni 1-2 napnál tovább, nemhogy olyan dolgokat, hogy a Nappal mi fog történni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 13:16:59 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 10 júl 13, 13:25:31 » |
|
a tudosok most az egyik legnagyobb fejtörövel foglalkoznak méghozzá a sötét erővel ha jol tudom, a lényeg hogyha megfejtik akkor a fizika ujra értelmeződik, mivel az univerzum folyton nő ezt tudtuk is de a gravitáció hatására a sebességének csökkenie kéne.. de nem igy van hanem egyre gyorsabban nő a galaxis és ez komoly porblémát okoz, ugyanis igy a csillagrendszerek egyre távolabb kerülnek egymástol és a végén a széthuzo erő fog elpusztitani mindet
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 10 júl 13, 13:41:22 » |
|
Not this shit again. ÉN is épp kérdezni akartam, hogy miért kell újra ugyanazt a témát újra és újra elővenni, immár a harmadik topicban. Miközben nyilvánvaló babonaság az egész amúgy. És iszonyúan fárasztóóóóó.:F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 10 júl 13, 13:46:49 » |
|
mert sok embert megmozgat és azért gondolkodoba esik az ermber a mi lenne ha... kérdésen azt meg azért hozzák fel sok témában mert nem tudják szerintem hova sorolni
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 10 júl 13, 14:34:56 » |
|
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, viszont akkor hol az a sok gondolkodás a témáról? Utánaolvasás? Ezeket kéne akkor látni ebben a topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 10 júl 13, 14:38:20 » |
|
Ez csak egy kérdés volt .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 14:39:41 írta Zergi0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 10 júl 14, 16:17:56 » |
|
AZ alkoholosba most fél literrel benne vagyok:) Összesen kb 20:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 10 júl 14, 22:37:03 » |
|
Hát én az a fajta ember vagyok aki nemhisz az ilyen természet feletti dolgokban. Mindennek van logikus magyarázata.Vegyük pl a vallást. A tudomány mindig leggyőzi. vegyük pl Ádám és Éva történetét. Ma már az egyház is elfogadja hogy az ember a majom és az ember közös ösétől származik és nem csak úgy ...lett.. De nem akarok én senki hívő nézeteibe gázolni. Nem az a célom csak leírtam az álláspontom. Ez van túl szkeptikus vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 10 júl 14, 23:57:17 » |
|
Engem se izgat semmilyen vallás... Miért is izgatna? Nem az érdekel, hogy lett az ember, hanem, hogy mondjuk hogy kezdődött el minden? De tényleg szinte belefájdul a fejem, ha abba gondolok, milyen régóta, talán az ősrobbanás előtt év billiárdokkal is volt valami...Legalábbis idő... Vajon hogy kezdődött az idő telni? Mikortól kezdődött? Meg hogyan, minek a hatására?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 10 júl 15, 10:42:34 » |
|
az ősrobbanás előtt nem votl se idő se tér azt mind az ősrobbanás okozta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 10 júl 15, 13:16:01 » |
|
Dehát az ami felrobbant annak is kellett valahol lennie...nem? Annak is létrekellett jönnie... Meg az ősnapnak... Az hogy jött létre?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 10 júl 15, 13:36:29 » |
|
Pedig arra kárhoztat, mert marhára nincs semmi értelme neki
Az ős robbanás nem egy hatalmas csillag miatt volt. Legalábbis az én által ismert verzió szerint. Ha két atomot ütköztetnek fénysebesség mellett, akkor hatalmas energia szabadul fel, elméletileg fekete lyukak is létre jöhetnek. Elég mindössze egy tökéletes egynsulyban lévő rendszerben egy apró megbomlás, ami láncreakcióhoz vezet és hatalmas boom lesz tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 10 júl 15, 15:02:06 » |
|
Az ősrobbanást két párhuzamos valóság "ütközése" okozta. A felszabadult energiamennyiség nemcsak egy teljesen új anyagi valóságot hozott létre, de akkora volt hogy egy pillanatra a tér gyorsabban tágult mint a fény sebessége. Forrás: NatGeo TV
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 10 júl 15, 15:44:47 » |
|
Ez csak egyike a modern teremtésmítoszoknak, az ősrobbanás megtörténte szinte bizonyos, de hogy hogyan és miképp jött létre, arról csak különböző nagyjából alaptalan elméletek szólnak.
Az úgynevezett ősnap viszont bárhogy nézzük baromság, szinte biztososan orbitális hülyeség, és részemről nem támogatnám azokat az elméleteket sem, amik más általánosan nem elfogadott elméleteket felhasználva hoznak össze valami irracionális halandzsát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 10 júl 16, 19:30:36 » |
|
Nem tudom, hogy lehetséges, de azt mondják, hogy az univervum tágul, és a tágulás gyorsul. Mivel ez így van, az állandó energia, ami létezik a világunkban egyre nagyobb területen oszlik szét. Ez egy idő után az univerzum teljes széteséséhez fog vezetni.Amikor szétesik, megszűnik minden, az idő, a tér, az anyag. Az is lihet, hogy ezek után egyszerűen magábaroskad és kialakul a következő ősrobanás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|