Zemori
|
 |
« Válasz #210 Dátum: 08 nov 08, 23:52:18 » |
|
Jajj... shini Ez viszont nem klónozás, hehe:D Az csak símán a lányod lenne... aki hasonlít rád. Vagy ha nincs igazam, valaki magyarázza el nekem. Kenshin  köszke xP De én akarom magamat x'"D A hosszú í, az 'a' alatt van, pöttyints a kisujjaddal le egy kicsit:D Báris nekem ott van xD Sosem elég önmagunkból egyébként egy:D Komolyan, tök jól ellennétek, nem?  Ahh... én támogatom, már csak a pici Orochibaba miatt is  (Erről most bevillant a Legenda vagyok c. film, amihez ma volt szerencsém. Érdekes volt. Nézzétek meg, gondolatébresztő)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #211 Dátum: 08 nov 08, 23:55:41 » |
|
Klónozás,csak a gének megváltoztatása  azért ne ikrek legyünk (legyen nőies arca xD bár állítólag nekem is az van  )  Amúgy poénkodm csak... még csak egy vetélytárs hiányozna 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #212 Dátum: 08 nov 08, 23:59:18 » |
|
Klónozás... csak a gének megváltoztatása?? Nani?oO Pont,h azok megtartása és teljes reprodukálása, tod,h ne változzon semmi. Vagy ez nem magyarázat volt?:p Mert elsőre úgy jött le. Épp az ikerség a lényeg, tájékoztatlak xP Vetélytárs?xP Önmagad ellenfele? Uggggyaaaan xP Na vmi földes is jöjjön, mert folyton félek,h esetleg offszagú a dolog... ez nem természet... hanem...ööö, vaze, természetellenesség, ami azért kapcsolódik hozzá,nem?  Zsíír, no off:D Szal jó ez a hsz-ke így^^ (rem)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #213 Dátum: 08 nov 09, 00:04:54 » |
|
Egy kis modifikálás még elmegy  Ha 90%-ban hasonlít,már az is klónozásnak számít.. nem off,mert erről is kell beszélni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #214 Dátum: 08 nov 09, 02:44:58 » |
|
Hát én mindig is akartam egy ikertesót, mien lenne már ha egy másik kata lenne... vagyis nem lenne kata, namindegy...xD bááár belőlem még 1 is sok, sokan mondták már..xD Klónozáshoz meg csak annyi hg érdekes téma, bár sajnálom azokat a mirelit egereket..  Meg az összes egér egyforma, akk abban mi a klónozás?xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #215 Dátum: 08 nov 09, 13:01:15 » |
|
Tessék eldönteni Melyik a legcsúnyább növény?  Ja és OMG!!!Oh, uramatyám... és már el kellett altatni. Csak erős idegzetűeknek ajánlom EZT a linket, mert van egy kép...ami... ami rettenetes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 09, 13:05:32 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #216 Dátum: 08 nov 09, 13:44:42 » |
|
OMG a világ legrondább kutyája PF ez fááj télleg ronda xD am meg a legrondább növény sztem az a tintahal gomba x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #217 Dátum: 08 nov 09, 21:11:36 » |
|
Neeeem, a kumpiiii  Am meg vajon volt-e kölyke ennek a kutyának?  Mert kéne egy picike dédkutyu leszármazott  vajon lehet-e szerezni?  Orobabám biztos örülne^^  Újabb hír a világból: http://index.hu/tech/hardver/robotok/droid1265/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #218 Dátum: 08 nov 10, 13:55:21 » |
|
te jó ég xD visszamosolyognak a robotok egyre közelebb a mátrix vagy a Terminátor x"D (és ez most komoly x"D bár még jó sok idő van addig x"D vagy honnan tudod hogy ez nem a mátrix?  )
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #219 Dátum: 08 nov 10, 14:26:42 » |
|
Nekem kell otthon egy ien.. Oan ari a mosolya  x'DD „Ha törékeny emberek, például gyerekek és idősek szembesülnek valamivel, amit embernek hihetnek, automatikusan szociális kapcsolat létrehozására bátorítjuk őket. Könnyen megtéveszthetők, és azt gondolják, hogy a robot nemcsak küllemében és viselkedésében hasonlít ránk, hanem képes úgy is érezni. Márpedig ez nem igaz.”
Nah ez az egyetlen bajuk...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haruhy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #220 Dátum: 08 nov 15, 10:03:04 » |
|
Amm... a csaj fogyozott... De nem öngyilkos hajlamú  és nem anorexiás (habár lehet mert 12 éves és 32 kiló  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystyk
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #221 Dátum: 08 nov 15, 10:44:00 » |
|
hehh érdekes téma =) am engem nagyon érdekel hogy meddig tart az űr?? most komolyan, vajon hány bolygó/galaxis...stb. van mgé rajtunk kívül?? egyszerűen nekem nagyon nehéz felfogni, hogy a világűr az hogy lehet végtelen. az is lehet hogy egy dobozkába vagyunk bezárva, vagy lehet hogy egy makettben vagyunk elhelyezve és játékszerek vagyunk, bár ez már kicsit túlzás, hiszen ez olyan mintha olyan emberek vagy nemtom mik irányítanának akik kb. 10.000.000.000.000-szor nagyobbak....  egyszer láttam a tv-ben, hogy vannak olyan emberek akik azért ölnek meg túl magas a tesztaszteron szintjük, és utána nem is fogják fel mit tettek, vagy nem emlékezne, vagy valami ilyesmi...... Eljön egyszer a világvége??Egyáltalán mi lenne az?? Felrobban a bolygónk és megszününk létezni?? Mi lenne ha nem léteznénk?? Mi lenne ha egy bolygó sem lenne csak egy nagy feketeség? Akkor nem is lenne világ...xD (jézusom ezek a kérdések xD) hogy jöttünk létre??? ősi eukariótákból?? csak mert szerintem nem lehet olyan hogy van egy nagy ember aki mindent megteremtett (Biblia) majdnem mindennek van oka (szerintem) nem lehet hogy csettint egyet és mi hopp itt termünk.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #222 Dátum: 08 nov 15, 10:53:19 » |
|
Ha mindennek van oka, akkor a világ létének is kell hogy legyen oka, ez akár lehet Isten is, aki persze jóval több annál, "mint egy nagy ember, aki mindent megteremtett".
"az is lehet hogy egy dobozkába vagyunk bezárva, vagy lehet hogy egy makettben vagyunk elhelyezve és játékszerek vagyunk"
Ez pedig így nem működhet, ezt Immanuel Kant, az egyik legnagyobb filozófus már rég bebizonyította. (Lásd: Kant: A tiszta és kritikája, a 2004es magyar kiadás, 245. oldal, "Tétel" és "Bizonyítás" című bekezdések)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #223 Dátum: 08 nov 15, 10:57:04 » |
|
oké a hogy létezünk hááát Sok Féle elmélet van de leginkább a törzsfejlődés ami elfogadható x"D meg a sok véletlen x"D aztán a világür milyen nagy? hát naagy az biztos van aki szerint egyre nő van aki szerint zsugorodik...dehát ki tudja  am meg a mi galaxisunkban állítólag százmilliiárd csillag van és a legtöbb körül legalább egy vagy több bolgyó van nos akor van százmilliárd Galaxisunk akkor az százmilliárdszor száz milliárd ami qrva sok Bolygó és csillag x"D Aztán a Föld vége? nos a nap benyel minket vagy egy fortyogó bolygó lesz a földből de a kettőből valamelyik x"D aztán mi van az űrön túl? nem tudni lehet a nagy semmi lehet valami más lehet hogy egy Gázfelhő lehet hogy télleg egy Dobozban vagyunk  dehát ki tudja hm bebizonyította? amíg nem mondja megmi van az űrön túl vagy van-e egyáltalán vége  és el is jut oda akkor majd bebizonyította addig amíg csak így meg úgy fltételez semmi sem biztos....meret lehet akármilyen jó érve..... sőt lehet a legjobb is de lehet hogy nincs igaza lehet hogy az evulúció se létezett lehet hogy isten létezik és ő irányítja úgy hogy ezt hidjük vagy ő hiteti el velünk semmi sem biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #224 Dátum: 08 nov 15, 11:07:47 » |
|
A világmindenség mérete, meg hasonlók, ezek nem filozófiai, hanem elsősorban természettudományos kérdések. Ezeket megfelelő műszerekkel meg lehetne válaszolni, csak még nincsenek ilyenek. Az meg egyértelmű, hogy a Földet a Nap el fogja nyelni, ennyit már ma is tudunk a naprendszerek és a csillagok működéséről. Persze ez nem feltétlenűl jelenti az emberiség végét, ha az űrhajózás kellően fejletté válik, el lehet menni máshova. Ha már mindenáron az emberiség teljes kihalását akarod látni, javaslok inkább pár hidrogénbombát, az már most is van, és mellesleg nem ötmilliárd év alatt végzi el a munkát.
Az evolúcióelmélet pedig nem zárja ki Isten létezését. Ez az elmélet ugyanis nem mond semmit az élet keletkezéséről, hanem csak a fajok kialakulásáról. Az élet kialakulása marad Istennek. (vagy bármi másnak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|