Haruhy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 nov 04, 14:37:58 » |
|
Ezt az osztálytársam mondta:"Minek egyek reggelit, ha lesz ebéd?Minek ebédeljek, ha lesz vacsora?minek vacsorázzak, ha lesz reggeli?,, Eleinte azt gondoltam ennek nincs értelme aztán belegondoltam, tulajdon képen ez igaz valamilyen szinten!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 nov 04, 14:42:01 » |
|
hát igen ha valaki éhen akar halni ez egy tökéletes felfogás ^^ nem is nagyon értem mi értelme a dolognak....
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 nov 04, 20:01:40 » |
|
hát ez nekem is magas semmi értelme ha így fogod fel, akk éhenhalsz... meg alapból ez hogy jutott eszébe?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 nov 06, 11:22:49 » |
|
Ó, de jó! Nem csalódtam benned nővérke-chan:D Végre valaki értékelte eme művészi elképzelést x) A többiek nem érezték ebben a fanyarságot és muhahafeelingetxD Szegény Földecske... jól elronthatja ezzel az akcióval a gyomrát. Mondjuk nekem inkább a másik szemszög volt a lényeg, ill. hogy így végre vmicske bosszút állhat:) Na és hoztam egy rövidke olvasnivalót. Csakúgy.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 nov 06, 13:19:23 » |
|
Nos nemrossz ötlet,sőt,ötletem is van a megvalósítására: - Photoshoppal az alapképeket megcsinálni - Animációkészítő progit letölteni - Animációt megcsinálni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 nov 06, 16:11:17 » |
|
Hű ez de durva xD fagyasztott egérből élő egér? xD és akkor csinálunk mamut Gyárat x'D Bár a klónozáshoz kell egy élő egyed is nem? vagy rosszul tudom? és minek egyáltalkán a már kihalt fajokat visszahozni mert a kihalóban lévőket még mentsük meg meg minden de azok nem véletlen haltak ki x'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 nov 06, 16:30:43 » |
|
Szerintem a mamutos szöveg csak azért van hogy még nagyobb súllyal tüntesse fel az egészet, bár mondjuke gy elefánt képes lehetne kihordani egy mamutot, bár az még nekem se tuisztázott, hogy az egér génjét egér petesejtbe ültették, de mamut petesejtet honnan szednek. Mindegy.
Am kérdéses menynire életképes az ilyen egyed. Volt már klónózott bárány ami 2 hétig élt példának okáért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 nov 06, 16:34:39 » |
|
Hát igen ezek a klónos Dolgok elég Furák szerencse hogy az ember klónozást tiltja a törvény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 nov 06, 21:11:42 » |
|
Ha azért nem reggelizel mert ebédelni fogsz akk az ebédet nem szabad kihagyni vagy reggelizni kéne mivel a reggeli kihagyásának feltétele az ebéd tehát itt a hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 nov 07, 08:10:50 » |
|
Az egy dolog, hogy tiltja, az viszont, hogy biztos meg fogják szegni már egy másik téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 nov 07, 18:56:09 » |
|
A klónozásról nagyon megoszlik a véleményem,ha lehet így fogalmazni...egyrészről szerintem a kihalt állatokat érdekes és esetleg tanulságos lenne újra látni teszem azt egy számukra kialakított kifutón/parkban.Másrészről amit xeni mondott...mindennek van oka,és valószínűleg okkal haltak ki azok az állatok,amik kihaltak...persze itt most nem az emberi tevékenység miatt eltörölt fajokról beszélek...viszont az emberklónozásról mindenképp tudom h nem helyes...az élet rendjét ennyire nem szabad megbolygatni...ráadásul ugyebár úgyis lennének félresikerült kísérletek,ami iszonyat kegyetlen lenne(mint pl Alien IV-a félig alien ripley is elég jó példája a szenvedésnek)
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 nov 08, 23:35:22 » |
|
Hmf... én szeretném megszülni egyszer a tökéletes másomat... bírom a fejem. Jól meglennék egy második magammal... (olvastam vmikor rég,h ez elvileg lehetséges) amúgy az egerek egészen úgy néztek ki, mint valami mirelit kaja xD gomen, demo komolyan:D Lehet,h volnának dolgok, amiket elcseszerintenének a klónozással, de éljenek a kutakodások, próbálgatások... Most épp ilyen éljenek az emberek mocskosságai hangulatom van xP Látszik, gondolom. xD Igazából ezzel a bolygónak talán nem árt. Sőt, lehet,h inkább magának árt vele. Ami nem prob:D Sőt-sőt:D Én így vélem xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 08, 23:37:16 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 nov 08, 23:43:10 » |
|
Csókolom,vennék egy zacskó mirelit egeret :'D Klónozásról: minden vágyam,hogy megalkossam saját magam női mását! x'D hiszen olyan tökéletes mint én,csak én lehetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 nov 08, 23:44:33 » |
|
Nővéredként kijelentem, h te megismételhetetlen vagy... Nem tudom én valahogy nem támogatom, ezt a teremtősdit, lássuk mit hozunk ki belőle tipusú próbálkozásokat, egészséges félelemérzetem van az ilyen dolgokkal kapcsolatban..... Belőlem még többet...kész katasztrófa (nem találom a hosszú i betűt... Gomen!!!)
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|