24 dec 02, 13:56:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 311045 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #180 Dátum: 08 aug 31, 21:10:52 »

huh ide írtam egy iszonyat hosszú ember állat elemzést de bannt kaptam volna az tuti... ha el is küldöm.
a lényeg:
Morimoto-kun nak igaza van.
az embert önös célok vezérlik és pusztít mindent ami az útjába kerül (persze vannak kivételek)
az állatvilágban ilyenre nincs példa. az ember intelligens? hát ha a fajtársaink és más életformák folyamatos irtása intelligenciát jelent akkor igen azok vagyunk. Mert az ember csak azt csinálja. burkolva mindenféle kibúvókkal.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 21:11:37 írta Dave90 » Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #181 Dátum: 08 szep 01, 12:38:03 »

Igen, az ember intelligens. Sokkal magasabb szinten tud gondolkodni mint az állatok. Ezen ne nyissunk vitát, te is tudod, hogy így van. Az, hogy az állatok "erkölcsösebbek", megint egy más dolog.
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #182 Dátum: 08 szep 01, 15:31:12 »

Ma mint első töri órám az új tanárommal,na szla ő mondta,hogy egyetlen állatfaj ami a saját fajtársai pusztítja,asszem vmi dél-ameriaki vörös hanyga,mert  az emeberek róől szól most a töri Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #183 Dátum: 08 szep 01, 16:30:06 »

A lét értelmetlen és a cselekvés hiábavaló Ördögi
Ezért mindenki érezze jól magát e rövid élet keretein belül, ne másokért hanem önmagáért küzdjön az ember mert kurva hamar eltelik az idő Kúl
Szóval :
Yesterday has gone , tomorrow never exists...so live TODAY!!!
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #184 Dátum: 08 szep 02, 15:16:01 »

Az ember inteligens. Tudod ezért van az hogy mi állunk az evolúció csúcsán. Az evolúció mennél tökéletesebb és életképesebb egyedet próbált látrehozni. És így alkotott meg minket is. És mivel kiderült a törzsefjlődéssorán hogy a fizikai erő felett gyakorta dominál az inteligencia az embert minél inteligesebbnek hozta létre...
Ha szidod az embert szidod a természetes is mert az ő művei vagyunk
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #185 Dátum: 08 szep 03, 09:24:23 »

Állítólag, ha a delfinek nem a vízben élnének, hanem kijöttek volna anno a szárazföldre, nem biztos, hogy mi lennénk az ún. evolúció csúcsán Pojén (mondjuk őszintén szólva kétlem, hogy néhány ember az evolúció csúcsán lenne, elnézve a mai viszonyokat^^""")
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #186 Dátum: 08 szep 04, 06:41:28 »

Viszont ha így nézzük akkor elgondolkodhatunk azon is, hogy az emberiség következő evolúciós lépcsőfoka mennyire fog primitívnek tartani minket. Főként azután, hogy mi is primitívnek nézzük az ősembereket, pedig ha belegondoltok nem sok különbség van, csupán ők egy másik környezethez alkalmazkodtak.
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #187 Dátum: 08 szep 04, 07:43:24 »

Gabor-sama: erről a véleményem csak annyi,hogy sztem az evolúciónak ebben az életben nem lesz következő lépcsőfoka,mert mire eljutna oda a világ az emberiség már rég kipusztította önmagát...
Ha így halad a világ akkor tényleg feléljük a Föld össze energiaforrását, az ózon-réteg más lassan darabokban, minden évben egyre nagyobb a meleg, tavasz-ősz lassal eltűnik és a télből rögtön a nyárba megyünk hirtelen...
Én alapjában véve egy optimista ember vagyok,de ha ez így megy tovább akkor nem igen lesz idő,hogy az evolúció egy következő szakaszába lépjen a világ...Szomorú
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #188 Dátum: 08 szep 04, 17:47:46 »

Hát a tél se nagyon tél inkább esős évszak.... lassan télleg szavannát csinálunk jó hosszú forró nyár aztán pár hétig eső aztán megint nyár csodás lesz így a föld....
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #189 Dátum: 08 szep 04, 17:50:35 »

Csak nekünk lesz szar a föld, az életnek tökmindegy mert úgyis teremt olyan fajt ami képes megélni ilyen ínséges, ingadozó világban.
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #190 Dátum: 08 okt 22, 22:56:34 »

Ücsörögtem a gép előtt és bevillant valami. Egy tök jó kép. Kéne guglin keresni egy ilyet, ha van. Vagy meg kellene festeni...

Helyszín a Naprendszerünk. Föld bolygóra közelít a kamera. Minden békés.
A Föld egyszer csak moccan egyet, meghasad és mint egy száj kinyílik és sok-sok-sok-sok-sok ( >_< ) ember belecsusszan. Becsukja és közben megnyalja a száját.
Kéne egy ilyen jelenet. Totál igénylem:D

És végre felemeltem a témát magasabbra: )
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
TrickSha))e
Újonc
*

Tricky

« Válasz #191 Dátum: 08 nov 01, 00:27:06 »

ha az ember így folytatja, szemebe kell nézni a természet bosszújával (nevezhetjük akár Istennek is), ugyanis, van egy felsőbb erő ami mindent irányít, és ezt minden logikusan gondolkodó ember elfogadja, ezt akár vallásnak is mondhatjuk, hiszen annak is az a lényege hogy van egy felsőbb hatalom... stb.. csak mindegyikben a körítés más pl: kereszténység: Biblia-->nem kell magyarázni, mindenki ismeri, Iszlám: Korán-->dettó Biblia és még folytathatnám, ha egy kicsit megnézzük mindegyik ugyan arra alapul. Én speciel nem tartom magam vallásosnak, mert nekem nincs vallásom, csak hitem, ami egy kicsit ebből egy kicsit abból áll össze (főleg Buddhizmus), és ez az ami minden embernek kell hogy legyen, nem a vallás hanem a hit. ha mindenki észrevenné a jót, és nem arra törekedne hogyan tudna pusztítani, akkor nem kéne olyan problémákkal szembe néznünk mint napjainkban... én így gondolkodom
Naplózva

...I Only Fight For myself...\'n\'...I Only Love Myself...

Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #192 Dátum: 08 nov 01, 09:45:18 »

Olyan sok kérdést fel tud az ember rakni,amikre nem biztos,hogy lehet válaszolni.Van élet más bolygókon?Hol az Univerzum vége?És még rengeteg megválaszolatlan kérdést írhatnék,de az túl sok lenne.ikszdé
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 08 nov 01, 11:06:36 »

Ebben van vmi,mármint ebben a hit-es dologban,igazándiból az irodalom tanárom fogalmazt ezt meg jól, "Minden vallás egyforma,mindegyik csak egy út,egy feljeb való dologhoz/lényhez". Ezzel én teljesen egyet tudok érteni,hisz az meber bármyle vallást vallja ugynaoda jukad ki cska ezt az Isten-t mindnehol máshogy nevezik.
Azonban elgondolkoztam,hogy ugye anno az őskorban vagy akár az ókorban is cska azért "hozták" létre a különféle népcsoportok az isteneket,hogy legyen mibe belemagyarázniuk mindne bajukat,hisz mondjuk egy királynak sokkal könnyeb ráfognia egy megfoghatatlan istenre a bajukat,mint mondjuk egy emberre.
Félreértés ne essék és egy viszonylag hivő mebernek gondolom magam,bár nem járkálok templomba,de szeritnem nem azzla lehet bemutatni a hitünket,hogy állandóan templomba járkálunk,hanem úgy ha úgy cselekszünk,ami viszont a legnehezebb dolog a világban.
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #194 Dátum: 08 nov 02, 08:35:00 »

Tetszik az elképzelés, nálam egy jelenettel továbbcsúszott a kép...
Szájnyalogatás, elégedett böfi+mosoly... , de pár perc múlva vmi bizonytalan rosszullét kezdi ellepni a Földet és kész itt a legrosszabb gyomorfájás... :/ Már csak az a kérdés, h elmúlik-e.... Gondolkozik
De az tuti, h egy életre megjegyezte ezt az ízt és érzést! Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 02, 08:36:11 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins