24 nov 30, 07:40:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310510 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #165 Dátum: 08 aug 31, 11:09:37 »

Az ember csak pusztítani tud...borzalmas hozzáállás...igazából csak azok tudnak igazán pusztítani akik így állnak a dolgokhoz...
Azzal hogy kiírtanátok az emberiséget mert"pusztít" szerintetek ti mit csinálnátok? Ahelyett hogy azon filóztok milyen jó volna ha nem is lett voplna ember inkább azon kéne filózni hogy hogyan lehetne megoldani hogy a földnek jobb legyen...
A természet nem hülye...nem véletlen hozta létre az embert...lehet hogy pusztítunk de építünk is...minden élőlény pusztít valamennyire...de pont annyira tud építeni is...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #166 Dátum: 08 aug 31, 11:12:31 »

Úgy ha elpusztítod a legnagyobb parazítátxDD és az az emberxDD. Hiába probálod szépíteni ha a földnek akarsz segíteni akkor ölj meg pár embert de valamivel civilizáltabb mód ültess sok sok fát.

Ohhh hozz törvényt ha kivágnak egy fát ültetni kell helyette egy csemetét és gonzni... evvel is tudod segíteni csak ezt nem tartja be senkixDD.
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #167 Dátum: 08 aug 31, 11:18:10 »

Morita:érdekes,akkro én marhára cska pusztítnai tok,a természet valóba nenm hülye,de ha van egy felttünk álló szeméyl az se hülye,vagyis lehet mivle nem változtat ezen,az emberek (ha a törzsfejlődéses cuccot vesszük) ugyebár a majombó llettek,a majdmok verekednek meg minden az alfa állat szerepéért,azonan értlemetlenül nem ölnek,cska ha a lét fent  tartásához kell,azonabn nézd meg az embereket, ők néhányan azért ölnek mert az előrébb viszi az akaratukat,és kapzsi mint az állat,lehet,sőt biztos,hogy az ilyne emberek betegek,de az állatok között ilyne nincs kivéve talál az alfa állatok rivalizálása,de ez elfogadott,nem azt mondm,hogy nem tud építeni az ember hisz csomó csodás építméyn csináta,azonabn az igazán gyönyörű dolgokat a természet csinálta magának.......
Ha pedig egy Isten-t tekintünk teremtőnek,akkro viszon akárhogy is filózok rajta,en mértem miért nem avatkozik bele ebbe,és miért ilyenre teremtette az embert......
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #168 Dátum: 08 aug 31, 11:22:28 »

Fa ültetés...nah nézzem csak...tegnap este nagyon beálltál...tehát ittál alkohol, aminek elkészítéséhez és szállításához ugyebár energia kell...amit elég valószínűleg fosszilis tüzelőanyagok elégetésekor nyertek ki, és ugyebár ezekt bányászni kell, de a bányászáshoz fákat kell kivágni...
magyarán minden pohár pia után illene ültetned egy fát hogy azt a pusztítást amit csináltál helyretedd...de nem csinálod. Miért?

Isten...nos itt lép életbe az én hitem, a deizmus...isten megterem a világot aztán hagyta had boldoguljon egyedül...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #169 Dátum: 08 aug 31, 11:30:19 »

Én mondtam elfogattam ezt a tudatotxDD. Ám  mivel kertész vagyok ültettem elég sok fátxDD tehát nincs bűn tudatomxDD. Mikor egy nap 70 kis sövényt kell elraknixDD nem is olyan sok az a 11 sörxDD.

Ám mostanában nem iszom ennyitxDD mert szét szakad a fejemxDD.

Számomra örök kérdés marad miért kék az ég? annyit gondolkoztam ezen csak azt nem tudom minekxDD.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 13:48:23 írta Hiei » Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #170 Dátum: 08 aug 31, 14:20:59 »

Én meg azon gondolkoztam,hogy az emberek miért hiszik magukat a legmesteribb teremtménynek az univerzumban hisz, egy büdös szemét az ember mert szinte semmiben nem más mint az állatok,ja de annyiban igen,hogy az állatok azért ölnek,mert az a létfennttartásukhoz kell,az emberek meg "szórakozásból" (most én ezt nem a tehénre csirkére meg egyéb ételekre értettem,hanem a sjaát embertársaikra)

hjajj, manapság olyan nagy divat az embereket szidni, h hihetetlen -.-. attól még hogy olyan dolgokat csinál amiért kiérdemli nálad a "büdös szemét" címet, attól még többet ér akármelyik állatnál. Pont.

"az ember mert szinte semmiben nem más mint az állatok"

ez egy rohadtnagy hülyeség. gondolkozz. az ember intelligensebb sokkal mint az állatok. tud gondolkozni. énnemtom honnan találtok ti ki ieneket de már felb*sz :/

"az emberek meg "szórakozásból" "

namost vannak ugye azok a gyilkosok akiknek haszna származik belőle. ők nem szórakozásból ölnek.
vannak az olyan gyilkosok akik bosszúból teszik, vagy mert utálják az embereket. erről sem ők tehetnek hanem a dolgok amik történtek velük..
a kéjgyilkosok vannak még, akik perverz szexuális örömöt éreznek ha megölnek valakit. ez az amire ráfogható hogy szórakozás. de errl sem ő tehet, veleszületett tulajdonság, mint a homoszexualitás, pedofilság, stb. persze nem védem, de mindennek oka van...

Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #171 Dátum: 08 aug 31, 15:35:16 »

Szerintem ha megismernénk a világegyetem civilizációit nemigen találnánk sokkal jobbat az embernél.Azért jutottunk idáig mert pusztítanunk kellet,máshogy nem megy vagy minket pusztítottak volna ki a vadállatok és ahogy fejlődött az értelem bolygónkon egyre több fát kellet kivágni építés céljábol és szántóföldnek,egyre többet kellet halászni és vadászni valamint más embereket ölni egyes célokért amelyek elég értelmetlenek dehát ez is a fejlődés része volt és lesz.Így megy a kiválasztódás és sok tudós állítja hogy minden bolygón ahol van élet és evolúció,ott kialakul a rivalizáslás és az a faj lesz egyre értelmesebb amely túléli és legyőzi vagy kihasználja a többit és ez ténleg valószinű.Biztos vannak már teljesen kopár bolygók mert úgy lepusztították az ott élők tehát ez embert nemkell szemétnek nevezni,oda eljutottunk manapság hogy vezetőink próbálják a környezetszenyezés gátolni és csökkenteni hogy szebbé és élhetőbbé tegyünk bolygónkat a következő generációk számára is.Persze lehetséges hogy vannak olyan lények akik soha nem ártottak semmit a bolygólyuk természetének és mégis magas értelmi szintet értek el de hogy minden civilizáció így tett volna igen valószínűtlen,mondjuk ezek csak feltételezések de amíg ezeket nem tudjuk nemkell az embereket a világegyetem szemétjének nevezni Mosolyog.
Naplózva

DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #172 Dátum: 08 aug 31, 15:43:40 »

sztem meg az élet 1 szarjáték ,de a Crysisnak jobb a grafikája. akit mi isteneknek hívunk azok akik megírták, és a különleges képességű emberek a cheaterek...
és felteszek 1 másik kérdést... mitörténik, ha mutáns macska születik, aminek a hátán vajaskenyér van? OMG
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #173 Dátum: 08 aug 31, 16:31:37 »

Én értme,hogy mindennek oka van és ezt el is könyveelm sőt én is így gondolom,de ne mondd már,hogy bosszúból embert ölni az egy feledtébb jó dolog,bár tudom amiben te hiszel az nagybból a Szemet szemért-en alapszik(olvastam a a blogodban)
Akkor msot én útálom az emebereket,megvan rá az okom most lekezdek öldökölni akkor azt mondod,hogy helyes?Szerintem nem
Valóban elég sok ember halt meg azért,hogy technikailag idáig jussunk vagy orvos tudományilag,de akárhogys nézem ez azért nem ugyanaz.
Ja és az megint más,hoy önvédelemből öl egy ember,azt meg tom érteni,vagy közvédelemből,azt is,pl ha egy sorozat gyilkost megöl egy ember egy bicskával,azt nem tudom sajnálni,vagy ha vannak a pedofilok akik valójában szexuálisan bántalmazzák a gyerekület vagy cska egy gyereket,azt én is megölném,mert undorító dolgott tett......
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #174 Dátum: 08 aug 31, 16:36:08 »

nem mondom hogy jó dolog, csak azt, hogy nagyjából az összes embernek megfordulna a fejében...

vegyünk egy gyakorlati példát... egy ismerősöd akit utálsz amúgy is, megölne valakit aki közel áll hozzád... vagy megerőszakolna, stb.... ne mondd, hogy te nem akarnád alaposan átrendezni az ábrázatát egy konyhakéssel (let's put a smile on that faceee xD)
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #175 Dátum: 08 aug 31, 16:39:24 »

De az bizony  100%,hogy megölném,de nem azért mert amúgyis utálom,hanem azért amit tett.
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #176 Dátum: 08 aug 31, 19:48:25 »

Én meg azon gondolkoztam,hogy az emberek miért hiszik magukat a legmesteribb teremtménynek az univerzumban hisz, egy büdös szemét az ember mert szinte semmiben nem más mint az állatok,ja de annyiban igen,hogy az állatok azért ölnek,mert az a létfennttartásukhoz kell,az emberek meg "szórakozásból" (most én ezt nem a tehénre csirkére meg egyéb ételekre értettem,hanem a sjaát embertársaikra)

hjajj, manapság olyan nagy divat az embereket szidni, h hihetetlen -.-. attól még hogy olyan dolgokat csinál amiért kiérdemli nálad a "büdös szemét" címet, attól még többet ér akármelyik állatnál. Pont.

"az ember mert szinte semmiben nem más mint az állatok"

ez egy rohadtnagy hülyeség. gondolkozz. az ember intelligensebb sokkal mint az állatok. tud gondolkozni. énnemtom honnan találtok ti ki ieneket de már felb*sz :/

"az emberek meg "szórakozásból" "

namost vannak ugye azok a gyilkosok akiknek haszna származik belőle. ők nem szórakozásból ölnek.
vannak az olyan gyilkosok akik bosszúból teszik, vagy mert utálják az embereket. erről sem ők tehetnek hanem a dolgok amik történtek velük..
a kéjgyilkosok vannak még, akik perverz szexuális örömöt éreznek ha megölnek valakit. ez az amire ráfogható hogy szórakozás. de errl sem ő tehet, veleszületett tulajdonság, mint a homoszexualitás, pedofilság, stb. persze nem védem, de mindennek oka van...

Már jó régóta divat. Sok filozófus tevékenykedett így xD Pl volt egy francia aki azt mondta, hogy, jobb lenne ha mindenki visszatérne az anyatermészetbe mert ott nem voltak határok, földek, urak. Ez is mekkora baromság xD Az állatok is mind megjelölik a területeket, és az erősebbek elveszik a kaját a gyengébbektől.
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #177 Dátum: 08 aug 31, 20:05:24 »

Számomra örök kérdés marad miért kék az ég? annyit gondolkoztam ezen csak azt nem tudom minekxDD.

az ég azért kék, mert a légkör felső rétegei, olyan hullámhosszú fényt enged át, amit te kéknek látsz...
vagy valami hasonlót magyaráztak fizikán ikszdé nemtom pontosan, nézz utánna  guglin, de mondom valami hasonló
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Hiei
Vendég
« Válasz #178 Dátum: 08 aug 31, 20:09:41 »

Nem hiszek a tanároknak mind kontárxDD lehet nekik is hazudtakxDD. Ohhh és fizika egyike azon óráimnak amire nem járok bexDD.

Ezek szerint örök titok maradxDD.

Hmm bf2 vagy wow mit jáccam nekem most ez nagykérdésxDD jahh és 21' monitor vagyek vagy 23"-at?xDD jelen pillanatban ezek a legfontosabb dolgaimxDD.
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #179 Dátum: 08 aug 31, 20:48:20 »

Már jó régóta divat. Sok filozófus tevékenykedett így xD Pl volt egy francia aki azt mondta, hogy, jobb lenne ha mindenki visszatérne az anyatermészetbe mert ott nem voltak határok, földek, urak. Ez is mekkora baromság xD Az állatok is mind megjelölik a területeket, és az erősebbek elveszik a kaját a gyengébbektől.

már az ősemberek korában voltak harcok... mondjuk egy olyat megnéznék... egy csomó vadember bunkóval püföli egymást xDD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins