Sevanna
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 14 jan 06, 12:17:45 » |
|
Mini: Hát azért ennyire nem vagyok fanatikus. Daniéknál mindent mikrózunk, szóval szoktam is enni mikrós kaját. De otthon nekünk nincsen és nem is vágyok rá. Saphi:Tényleg? Miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 14 jan 06, 14:27:06 » |
|
Ti tudtátok hogy a bibliából ismert béka eső már a valóságban is megtörtént? Oo Most néztem egy műsort a Spektrumom és abba volt benne =D Tök durva =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 14 jan 06, 14:32:06 » |
|
Én ezt már 15 évesen is tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 14 jan 06, 15:01:44 » |
|
Seva, gondoltam. Csak bemutattam, hogy van aki kicsit komolyabban veszi. Az nem tesz jót például, ha műanyagban mikrózol ételt, bár erről mindig az jut eszembe, hogy valaki egy macskát mikrózott meg. Nem tudom ilyen, minek jut valaki eszébe. -.- Anno ezt olvastam, hogy miért ne tároljunk élelmiszert alufóliában: " - A savas vagy sós élelmiszerek az alufóliával való érintkezés során a fólia felületén oxidációs folyamatokat indítanak be, melyek során a fémből egyes ötvözők kiválnak és az élelmiszerre kerülhetnek. - A fólia nem zárja el teljesen az élelmiszert a levegőtől, ha időközben a hajtás mentén kiszakad. - Mintegy négyszer drágább a polietilén fólia alkalmazásánál. - Nehezen újrahasznosítható, és az újrahasznosítás keretében energianyerésre nem alkalmazható. - Szelektív gyűjtés esetén a fémek közé tegyük."Viszont, nem hinném, hogy Saphi erre gondolt. Így figyelünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 14 jan 09, 22:09:06 » |
|
Zseniális észrevétel, hogy ha valami kiszakad, az tovább nem zár légmentesen. (Az első amúgy hülyeség.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 14 jan 09, 22:46:50 » |
|
Van egy tanárom aki viccek gyanánt az előadásokon a nőklapja és a kiskegyed életmód tanácsait idézi. Persze mindig magyarázattal hozzáteszi, hogy mind hatalmas marhaság. xD (csak úgy mondtam)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 14 jan 10, 14:38:15 » |
|
Zseniális észrevétel, hogy ha valami kiszakad, az tovább nem zár légmentesen. (Az első amúgy hülyeség.) Tudom, én is azon nevettem fel, hogy ez a legrosszabb benne és oda írták... >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 14 feb 09, 11:14:42 » |
|
Mindenből lehet viccet csinálni főleg úgy, ha hülyeségeket állítanak róla, mint a képregényben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1825 Dátum: 14 feb 09, 11:32:27 » |
|
Nyilván nem a képregény az elsődleges szempont, hanem a videó. A képregényt kiragadni a kontextusból nem látom értelmét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 14 feb 09, 11:43:44 » |
|
Mert még nem néztem meg a videót. És nyilván nem ragadnék ki semmit csak úgy a kontextusból, ha leírnád, hogy miért fáj a kreacionizmus. Így csak egy három órás videó, amit a büdös életben nem fogok végignézni. Nem, mielőtt megijedsz, nem hiszek abban, hogy Isten gyurmából gyúrt minden élőlényt egyedire és különbözőre, és az élővilág koronájaként elkészítette az embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 14 feb 09, 15:37:07 » |
|
Vicces, hogy tulajdonképpen mindkét fél ugyanabban hisz - hogy a semmiből lett valami -, csak az egyik szerint egy intelligens felsőbbrendű erő hozta ezt létre tudatosan, a másik szerint meg a véletlen keze volt a dologban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 14 feb 09, 15:53:44 » |
|
Amúgy ezt nem értem, hogy ha feltételezzük hogy valaki/valami létrehozta ezt az egészet, akkor miért elválaszthatatlan ez a tény attól, hogy annak a valakinek/valaminek tökéletesnek kell lennie? Miért kell megszemélyesíteni és moralitással felruházni? Valaki abszolút közömbös a kimenetelt illetőleg elindított egy folyamatot, génmanipulált, aztán továbbállt vagy meghalt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 09, 15:58:02 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1829 Dátum: 14 feb 09, 15:58:02 » |
|
Vagy maga a létrehozó a "festővászon" vagy "TV képernyő", amelyen minden esemény lezajlik. De jó kérdés, ilyen az emberi természet, hogy mindent emberi vonásokkal ruház fel. Lásd az ókorban a villámlás és Zeusz. No, de nem akarom bannoltatni magam vallási téma miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|