Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 júl 25, 21:49:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 25, 21:54:12 írta Kageko »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 szep 05, 20:12:47 » |
|
A homok faluban arabok laknak! A levélfalu a legjobb mert ott lehet éjszaka mászkálni, mindenki ninja, satöbbi tök szivesen laknék ott
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 szep 05, 23:14:44 » |
|
Takigakure sztem a leg szebb leg hangulatosabb és passzol a neve az elrejtés modszerhez... képzeljük el Konhát amint hatalmas fák levelei közt van elrejtve... Am Takigakure kb olyan 80-90 éves falu lehet nem...??? detto detto A vízesés falu pöpec olyan igazi rejtet falu. Vagy ott lennék shinobi alapból vagy oda lógnék shinobinak ha megtehetném. A kakuzus féle tíltot jutsu és a hétfarkú bijuu szerintem mutatja a tudásuk szintjét és az erejüket.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 dec 31, 11:12:05 » |
|
Most nem jut eszembe a falu neve, de az a helyszín mikor Jiraiya Narutonak a rasengant tanította. nekem az naon bejött.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 dec 31, 12:14:58 » |
|
Tanzaku asszem az a bazáros, vásáros helyre gondolsz nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 dec 31, 12:38:52 » |
|
Azaz...amikor most elkezdtem olvasni a topicot, pont arra gondoltam... Sztem is az olyan barátságos xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 jan 04, 19:48:18 » |
|
Szerintem a leghangulatosabb hely Neji és Hinata háza.Gyönyörű,hagyományos,japános...Hyugáék tudnak valamit...(látom ebben nem sokan értenek velem egyet,googlen "hyuga place" és "neji hinata house" címszavakra első 15 oldalon semmi....?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 jan 05, 14:35:07 » |
|
Én meg pont Amegakure-ban laknék mert imádom az esőt és meg homok falu tetszik de haat nem vagyok oda nagyon a melegért.
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 jan 05, 18:16:04 » |
|
XXXROLIXXX: Nah, az jó. Engem se zavar különösebben az eső, csak fel kell készülni erre az árvíz ill. a belvíz miatt És ott nincs olyan nagyon meleg ahhoz, hogy a nap a szemembe süssön; emberek panaszait hallgatni. Nem is beszélve a feltűnő öltözékükről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudujca
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 ápr 16, 15:44:43 » |
|
Hohóó én Kumogakuréban laknék szívesen! Főleg a Raikage "kuckója", az nagyon pöpec
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 16, 17:55:31 írta Dudujca »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 ápr 20, 19:39:48 » |
|
Jaja Kumogakure nagyon feelinges Milyen király lehet már szinte a levegőben lakni Meg ha ott laknék elrappelném Killer Bee -nek a Zsolti a békát xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vancha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 aug 26, 07:37:53 » |
|
Én is nagyon szivesen laknék Konohában csak az a gond hogy mindenki el akarja pusztítani Mondjuk most hogy itt van naruto aki mindenkit megvéd bármikor beköltöznék oda. SPOILER én még a vas országába is szivesen laknék mivel békés én szeretem a havat és nem is lehet olyan hideg hisz narutoék egy szál poncsóban mentek oda
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 07:38:53 írta vancha »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 aug 26, 08:19:19 » |
|
én a felhő faluban laknék ahol a raikage van bee-vel lespanolnék azt rappelnénk na meg szeretem a magasat
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
zozo112
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 szep 05, 20:46:39 » |
|
én vagy a vízesés falu, illetve esetleg a köd faluban. nekem az is bejön, mégha egyszer sem láttam róla teljes képet, akkor is bejön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsuki no aruji
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #149 Dátum: 11 jan 09, 11:03:12 » |
|
én getsugakurét bírom az a kár hogy csak igen kevés szerepet kapott pedig azis olyan hangulatos mint konoha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|