Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 dec 18, 19:11:30 » |
|
Aha a nőket sűrűn felengedték a hajókra akkoriban! ;D Megasztán a nők csak ácsmesterséget űznek! ;D Érdekes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 dec 20, 17:14:03 » |
|
Én nem is tudom, hogy mi leszek, de mondom, hogy szívesen elfogadnám mondjuk a... áh igen, vihar ura szerepet. Őselemem is az(vagyis természeti őselem vagy enmtom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 dec 25, 05:12:20 » |
|
hát...én Seed-del és R4zor-ral egyetemben kukás brigádvezető voltam nagyon lol és küzdenem kell a természetért...hát ez még rendben is volna de szerintem én kutya voltam anno az hogy mi leszek??remélem valami többsejtű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 dec 25, 14:36:17 » |
|
ez voltam én: Íme előző életed
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Skócia területén születtél Krisztus után 425 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tengerész, szakács, ács lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaroton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 dec 26, 17:12:20 » |
|
Olyan szupi lenne ha valahogy tudnánk emlékezni rá h mik történtek velünk ^^annyira kíváncsi vagyok h igazából mi lehettem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 dec 26, 18:38:35 » |
|
lehet hogy az emlékeid tönkretennék ezt az életedet.sosem tudhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 dec 26, 21:58:46 » |
|
ez voltam én:Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Új-Guinea területén születtél Krisztus után 1150 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél. Előző éned valami ilyesmi lehetett: Könyörtelen személy, nagyon megfontolt, hatalmas önuralom és akaraterő. Tiszteltek, de nem mindig szerettek. Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A te feladatod, hogy küzdj az erőszak és a diszharmónia ellen ebben a világban, és megértsd minden probléma gyökerét. Arisa a kegyetlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 dec 27, 00:14:11 » |
|
Trixie, szerintem nem feltétlenül... minden azon múlik, mennyire tudod elkülöníteni a dolgokat... az egy másik élet... no meg persze, hogy Te mennyire vagy hajlandó magadba tekinteni. Én részemről mindent megteszek, hogy minél jobban megismerjem önmagamat, s egyik ilyen alkalommal (nem, nem reinkarnációs, hanem más témában) mondta is a hölgy, hogy sokan félve jönnek el és nem tudják elfogadni, amit mond róluk, pedig mind igaz. Valaki nem képes saját magával szembenézni... de ezt a gondolatot nem folytatom, mert átmegyek OFF-ba x'D A lényeg, hogy ha nem félsz szembenézni a legbelsőbb éneddel (fel kell természetesen készülni rá, hogy nem csak olyasmit találsz, ami tetszeni fog) és mindenfélével, ami hozzád tartozik (itt jön képbe pl. az előző életek témája is), valamint a helyére tudod rakni az egyes információkat, akkor szerintem nincs mitől félned. És itt az akaraterő a legfontosabb, hogy megpróbáld, nem szabad rágörcsölni, vajon sikerül-e vagy sem... Szóval szerintem nem feltétlenül Uff, szóltam x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 dec 27, 18:51:49 » |
|
igen ez tényleg igaz csak tudod nem minden ember lenne képes erre.azt h én hogy reagálnék azt nem tudom.de érdekes lenne az egyszer fix
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 dec 27, 19:05:32 » |
|
Arvael, azt hogyan kell?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 dec 27, 19:08:57 » |
|
Én nagyon szívesen megismerném magam! És minden eddigi életem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 dec 27, 20:01:48 » |
|
nameg persze az sem utolsó kérdés,hogy vajon az előző életedbeni személyiséged mennyiben van jelen a mostaniban?vajon teljesen megújult,és ezzel együtt az előző alakította e?vagy azért valamiben hasonlít rá?talán így lenne logikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 dec 27, 20:12:35 » |
|
Várjunk csak! Akkor az én rossz gondolataim is lehet megtörténtek előző életünkben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|