24 nov 27, 03:32:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 94440 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #285 Dátum: 10 ápr 18, 19:23:32 »

Hát, ennek semmi köze a topichoz, de azért merő nagyzolásból: megfejtettem a titkát, egy elég egyszerű kis trükk a dolog magja. De nem mondom el, mert bunkó vagyok. Nevet
Viszont átraktam nektek ide, itt jobban elfér.
Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #286 Dátum: 10 ápr 20, 20:54:32 »

Biztos, hogy ez az előzőre mutat?  Nevet Mert jópár most igaz rám... Viccet félretéve ezt max regresszív hipnózissal lehet előhozni, de a nagyobb kérdés, hogy érdemes-e. Ismerek olyat, akinek egy brutális jellmetorzulással járt, hogy megtudta.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #287 Dátum: 10 ápr 20, 21:06:50 »

Érdekes téma

Én behalok, nagyon durva dolog. De hogy nő voltam? És hogy ráadás képen eszkimó is, meghogy még cirkuszi mutatványos. Nem tudom melyik a rosszabb.  (de legalább pár dolgot megmagyaráz a dolog Pojén)

Naplózva
Karasu
VIP

« Válasz #288 Dátum: 10 ápr 30, 13:01:11 »

Nekem ez jött ki...

"Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-Anglia területén születtél Krisztus után 1850 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, bányász, temetkezési vállalkozó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy keresd a megoldást a környezetszennyezés, az újrahasznosítás, az energiapazarlás és az atomerőművek megszűntetésének problémájára."

Nevet Nevet Nevet Nevet LOL?
Kukásbrigádvezető. Ezen kifeküdtem. Ez egy akkora kamu... Nevet
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #289 Dátum: 10 máj 29, 09:51:28 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Ukrajna területén születtél Krisztus után 1175 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, vezető, polgármester, kapitány lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezdet, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben.

Mit szólsz hozzá? Kezd már derengeni?

lool xD
Naplózva

shikamaru
Újonc
*

« Válasz #290 Dátum: 10 jún 01, 12:26:29 »

mi ez az előző élet hülyeség?!
shinigami voltam, vagyok és leszek Ördögi
Naplózva
Masika
Újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Igirisu love

« Válasz #291 Dátum: 10 júl 19, 23:44:26 »

"Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Ontario (Canada dayo! x3) területén születtél Krisztus után 950 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd a szeretetre, a boldogságra és a lelkesedésre való képességedet, majd add át ezeket az érzéseket minden embernek."

Na ettől most egy kicsit leesett az állam. Ezek szerint azóta nem változtam sokat. Kivéve annyit, hogy saaajnos nő vagyok xD De ezt olvasva, nekem arany életem lehetett Nevet
Naplózva
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Plüsscica karbantartó

« Válasz #292 Dátum: 10 júl 20, 00:30:32 »

"Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Quebeck területén születtél Krisztus után 1000 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy keresd a megoldást a környezetszennyezés, az újrahasznosítás, az energiapazarlás és az atomerőművek megszűntetésének problémájára."

Kukás 1000 környékén?
Na meg miért kéne megszüntetni az atomerőműveket?

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 00:32:05 írta CsiziDani » Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #293 Dátum: 10 júl 20, 10:02:21 »

sokat változtam: Hümm-hümm
"Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Thaiföld területén születtél Krisztus után 1825 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, művész, varázsló, jövendőmondó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaroton."
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Nikol
VIP

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #294 Dátum: 10 júl 21, 18:10:19 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Wales területén születtél Krisztus után 1550 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irigységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak.

Ácsi, ez jobb, mint most... nem lehet visszamenni?  Hmm?
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #295 Dátum: 10 júl 22, 19:36:54 »

Próbálj meg kifejleszteni egy két új technikát mint Orcsimarcsi és talán menni fog. Az enyém itt van:

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-Japán területén születtél Krisztus után 1475 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, katona, vadász, halász, áldozatok bemutatója lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd az önszeretetet és a képességedet, hogy reményt önts mások szívébe. Az ambíció nem minden. Az igazi gazdagság a lelkedben van.

Ui.: A Katonáskodás maradt, önszeretet fejlődött.Most olyan vagyok /leszek/ mint PEIN! (lövetek egy pár piercinget)

bow ÉN bow ÉN bow
Naplózva

Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #296 Dátum: 10 aug 07, 23:43:55 »

Sziasztok!

Nekem ez jött ki:

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-Anglia területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy keresd a megoldást a környezetszennyezés, az újrahasznosítás, az energiapazarlás és az atomerőművek megszűntetésének problémájára.

Persze egy nő, az 1600-as években utakat, hidakat, kikötőket épített. Na, jól van. Jó volt rá, esély, de rendkívül minimális. Az a kukás-os megszólalás nagyon tetszik, az előtte lévő, pedig az ismerőseim szerint, még igaz is(a mostani életemre ikszdé). Szeretem, az ilyen teszteket, jót röhögök rajtuk és hál istennek ezt még komolyan se veszik. Oda van írva, hogy csak a szórakozásért. Nyelvesít Jeeeh!

Üdv.: Kankuro Gaara
Naplózva

,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!"
,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #297 Dátum: 10 aug 21, 15:59:04 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Dél-India területén születtél Krisztus után 1300 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, prédikátor, kiadó, ősi írások ismerője lehettél.

nő voltam? hmm... ha férfit ad ki legalább tudnám miért vagyok fiús  Pojén

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Ez kicsit összekeverte a jelent a múlttal. most pont ilyen vok  >.<#

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy szebbé tedd a világot. Szellemi és lelki sivatagok várják, hogy megöntözd őket. Mindig mosolyogj!

wtf?  hát... maradjunk annyiban hogy inkább élek úgy ahogy élek oszt jóccakát!  Pojén
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #298 Dátum: 10 aug 21, 19:59:41 »

LoL! >.<#

Én nő voltam(mint ahogy most is).Dél-közép Amerikában éltem. Foglalkozásom: kémikus, alkemista és méregkeverő.
Szerettem utazni detektív vagy kém voltam.

Elég durván hangzik de minden érdekel a kémián kívül(eddig de lehet h meg fogom szeretni). smirksweat
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #299 Dátum: 10 aug 21, 23:35:26 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Törökország területén születtél Krisztus után 625 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, farmer, takács, szabó lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy fejleszd és terjeszd szellemi öntudatosságod. Találj magadnak egy jó tanárt, és tedd magadévá bölcsességét.

Ez vicces Nevet török paraszt voltam, ráadásul férfi Nevet és milyen régen éltem.. smirksweat
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins