24 nov 27, 06:46:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 94508 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
naruto931
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 10 jan 13, 17:37:46 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Dél-Kína területén születtél Krisztus után 1325 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, ékszerész, órás lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Kíváncsi, találékony, mindennek a végére jártál, könyvmoly. Drámai tehetség, született színész.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Egy láthatatlan kapcsolat van a materiális és a spirituális világ között. A feladatod, hogy megkeresd, és használd ezt a hidat                                                                                                                                                                                     Hát ez nem semmi Nevet                 
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #271 Dátum: 10 jan 13, 18:03:38 »

Én vagyok az alfa és az ómega, a kezdet és a vég. Nevet
Naplózva
RikuCute95
Újonc
*

Kage:D

« Válasz #272 Dátum: 10 jan 16, 10:36:31 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Nyugat-Oroszország területén születtél Krisztus után 975 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tervező, mérnök, iparos lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Akkor teljesíted a feladatod, ha segítesz öregeknek és gyerekeknek. Azért jöttél erre a világra, hogy gondozd a gyengéket és az elesetteket.

Ezt tök komoly:D Bár nem emlékszem semmire  Nevet
Naplózva
Ravengoth
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #273 Dátum: 10 ápr 17, 12:44:17 »

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Ontario területén születtél Krisztus után 1525 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd a szeretetre, a boldogságra és a lelkesedésre való képességedet, majd add át ezeket az érzéseket minden embernek.

Nha bakker ez nem nagyon illik rám Nevet az utolsó mondat nagyon nem tetszik ikszdé
Naplózva

Fear of the dark!
MiniFru
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

london.

« Válasz #274 Dátum: 10 ápr 17, 12:52:09 »

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Nyugat-Oroszország területén születtél Krisztus után 975 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tervező, mérnök, iparos lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Akkor teljesíted a feladatod, ha segítesz öregeknek és gyerekeknek. Azért jöttél erre a világra, hogy gondozd a gyengéket és az elesetteket.

Riku te akkor születtél amikor én? o_o
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 17, 13:18:26 írta MiniFru » Naplózva
Konno Akira
Újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #275 Dátum: 10 ápr 17, 13:45:09 »

Ez olyan, ha megadod, hogy pl: 1990 máj. 5. akkor ugyanazt dobja ki, mintha azt írnád be, hogy 1934 máj 5... Mosolyog
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #276 Dátum: 10 ápr 17, 15:05:31 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Dél-India területén születtél Krisztus után 1875 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, térképész, aztrológus, csillagász lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy szebbé tedd a világot. Szellemi és lelki sivatagok várják, hogy megöntözd őket. Mindig mosolyogj!

hát ez tökre nem illik rám, de nem baj Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #277 Dátum: 10 ápr 17, 15:20:12 »

Hehe ez nagyon vicces.  Nevet Kiröhög

"Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Korea területén születtél Krisztus után 1225 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, juhász, lovász, erdész  lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Lázongó típus. Az élet minden területén újítani akartál: politika, üzlet, vallás, háztartás. Talán vezető voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy megtanulj megérteni másokat, és hogy emelt fővel vedd az élet nehézségeit. Segíts másokon, hogy ők is megtalálják a boldogságot."
Naplózva

Misa
Újonc
*

« Válasz #278 Dátum: 10 ápr 18, 11:45:12 »

Na én vajon mi lehettem és mi leszek? Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #279 Dátum: 10 ápr 18, 13:24:18 »

Hátrébb van egy oldal Misa (http://www.jegyzetek.hu/pastlife.php) ha oda beírod, hogy mikor születtél, kapsz ilyen kis szöveget mint mi.  Nevet
Naplózva

Misa
Újonc
*

« Válasz #280 Dátum: 10 ápr 18, 14:41:33 »

Köszi Minagi-chan ^^

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Szibéria területén születtél Krisztus után 525 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, könyvtáros, pap, törzsi ereklyék örzője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Nevet
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #281 Dátum: 10 ápr 18, 17:20:54 »

Bár ennek semmilyen tudományos alapja nincsen, egészen igaz rám.

,,Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Spanyolország területén születtél Krisztus után 1675 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tengerész, szakács, ács lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaroton."

Szakácsnak tanulok, és a tulajdonságok is 100%-ban egyeznek xD (azon eltekintve, hogy csávó vagyok x))
Naplózva

UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #282 Dátum: 10 ápr 18, 18:08:50 »

Hát nekem is előhozakodott is egy "nő voltál, bármennyire is fáj" dologgal, de én nem tudok hinni az ilyesmiben.Abszolút reális szemmel nézem a világot, és szkeptikus vagyok mindenféle csodával szemben.

Ja egyébként én is találtam ehhez hasonlót, érdemes megnézni, bár ez egy kicsit off: http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #283 Dátum: 10 ápr 18, 18:25:27 »

Hmm, ez valamilyenféle vizuális trükk van benne, nem tudományos. Mosolyog
Hagyd ki a negyedik lépést, (ne keresd meg a szimbólumot a szemeddel) majd kattints a gombra. Egyeztesd a gombon látható szimbólumot a kapott szám szimbólumával. Nini, FAIL! De ha most nem hagysz ki egy lépést se, akkor megint ugyanaz a szimbólum lesz, nincs fail.

Szerk:
Na... most nézem, h mindig frissülnek a szimbólumok... xD akkor nem tudom mi a rejtély, feladom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 18, 18:28:08 írta Stance » Naplózva

UchihaSharingan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #284 Dátum: 10 ápr 18, 18:33:46 »

Én 3 órán át ültem egyszer előtte, és a megoldást kerestem....vajon mi lehet a hátérben?Ha ugyanazt a számot kétszer nyomod meg, másodszorra már nem az fog kijönni.Fura.Egyébként először azt hittem azért van mert ráviszem az egeret a szimbólumra, de mégse.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins