24 nov 23, 14:15:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 94181 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
garzooka
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 09 aug 04, 20:50:32 »

Hát nem tudom, Valahogy nem nagyon emlékszem erre a részre:
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-közép Amerika területén születtél Krisztus után 1175 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, vezető, polgármester, kapitány lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Művészlélek, aki a csúnyából szépet varázsolt, a szürkét pedig kiszínezte. Minde helyzetben megtaláltad a lehetőséget az önkifejezésre.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mostani életed legfontosabb feladata, hogy fejleszt a nagylelkűségedet és együttérzésedet. Próbálj meg kevésbé anyagias lenni, és mindig csak annyid legyen, amennyit visszaadnál.

Igaz vagy sem?
Aki nem hiszi járjon utánna.xD
Naplózva
Zurani
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The shadow thief

« Válasz #256 Dátum: 09 szep 14, 12:52:44 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Közép-Anglia területén születtél Krisztus után 1625 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tanár, matematikus, geológus lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az ilyen emberek mindenben benne vannak, ami új. Szeretted a változásokat, különösen a művészetben zenében, konyhaművészetben.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A világ tele van beteg és magányos emberekkel. Segíts azokon, akiknek kevesebb jutott mint neked.
Naplózva

Kakashi87
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #257 Dátum: 09 szep 21, 12:51:17 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Dél-közép Amerika területén születtél Krisztus után 1450 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd az önszeretetedet és a képességedet, hogy reményt önts mások szívébe. Az ambíció nem minden. Az igazi gazdagság a lelkedben van.

Ez azért sántít mert kémiából eléggé ..ar voltam ebben az életemben Nevet na de sebaj lehet h az előzőben meg zseni
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 21, 12:58:09 írta Kakashi87 » Naplózva

UchihaChiisai-San
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #258 Dátum: 09 okt 01, 13:02:57 »

Hát ez komoly  Ördögi  Íme az enyém :

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Fülöp-szigetek területén születtél Krisztus után 825 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kéziműiparos, műszerész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy kedves legyél az emberekhez, és megszerezd a megértés és az együttérzés képességét.

...Én mindig kedves vagyok  Hümm-hümm
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #259 Dátum: 09 okt 05, 21:05:24 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Borneó területén születtél Krisztus után 1350 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, bankár, uzsorás, bíró lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Félénk, magányos, önérzetes emberekkel van tele a világ. Győzd le magadban ezeket, majd segíts másoknak is, hogy nekik is sikerüljön.

Leszámítva a női dolgot, nem hangzik rosszul Nevet kár hogy fake  Gondolkozik

Nem tom volt-e vhova linkelve, de http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/display_all.php ezen az oldalon még rengeteg ehhez hasonló generátor van. Igaz angolul, de némelyikért megéri, mert nagyon jókat lehet nevetni Nevet
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #260 Dátum: 09 okt 06, 14:02:58 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Szumátra területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy megtanulj megérteni másokat, és hogy emelt fővel vedd az élet nehézségeit. Segíts másokon, hogy ők is megtalálják a boldogságot.
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #261 Dátum: 09 okt 16, 16:07:25 »

Azta Ohh My God

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Óceánia területén születtél Krisztus után 1150 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Agyad akár egy zsenié, mindig mindent megmagyaráztál. A környezeted gyakran nem értett meg, de nagyrabecsülte a tudásodat.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Varázslat vesz körül téged a mindennapokban és a szokatlan helyzetekben is. A feladatod, hogy megismerd a varázslatot és segíts az embereknek is tisztán látni. Te egy varázsló vagy!

Na ez.......Rémes Ördögi Ohh My God
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #262 Dátum: 09 okt 16, 16:12:17 »

nekem ezt irta

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Fülöp-szigetek területén születtél Krisztus után 625 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, farmer, takács, szabó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy kedves legyél az emberekhez, és megszerezd a megértés és az együttérzés képességét.

Naplózva

Shiro_Chidori
Gennin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #263 Dátum: 09 okt 17, 12:04:12 »

Érdekes és ijesztő xDD Mi van, ha nem volt előző életem és csak most kezdtem? Nyelvesít

Am  nekem:

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő(De tudtam Mosolyog gyökerestől nő vagyok kacsint) voltál. Valahol a mai Románia területén születtél Krisztus után 875 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, filozófus, gondolkodó lehettél.(Ebben lehet vmi, nagy költő vagyok...xD)

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni.(Na akkor ez gyökeresen megváltozott...vagyis remélem..Nevet) A környezeted néha különösnek tartott.(Most is...xD)

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezted, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben.(Rendben, mostmár bízok a női megérzéseimben)
Naplózva

Lányom: Riel---chan Nevet
Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #264 Dátum: 09 okt 17, 21:11:01 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai  területén születtél Krisztus után 1550 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd a szeretetre, a boldogságra és a lelkesedésre való képességedet, majd add át ezeket az érzéseket minden embernek.

hmm.. érdekes, csak nálam hagyta ki a területet^^
Naplózva

v_v
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #265 Dátum: 09 okt 18, 12:14:52 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Szaud-Arábia területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Lázongó típus. Az élet minden területén újítani akartál: politika, üzlet, vallás, háztartás. Talán vezető voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy megtanulj alázatosnak lenni, és hinni a spirituális dolgokban. Hinned kéne a Magasabb Erőben.

Érdekes, NŐ voltam >.<# Azt hittem h ha valaki reinkarnálódik, a neme megmarad  smirksweat
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #266 Dátum: 09 okt 19, 21:19:31 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Szumátra területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy megtanulj megérteni másokat, és hogy emelt fővel vedd az élet nehézségeit. Segíts másokon, hogy ők is megtalálják a boldogságot.
renningan, azért ez elég ismerős, nem? Nevet
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #267 Dátum: 09 nov 07, 14:09:37 »

Legalsó sor:Ez a program csupán szórakoztató funkciót tölt be. A fenti információknak semmilyen tudományos alapjuk nincs.

Szóval nem tudom mi bajod van vele.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 07, 14:11:19 írta con » Naplózva
Lizy
Újonc
*

« Válasz #268 Dátum: 09 nov 12, 17:06:56 »

Hát én mindenesetre jót szórakoztam  >.<#
Naplózva

Tudni akarod mit hoz a jövő?Tudni mi az élet értelme?Hát én is! ikszdé
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #269 Dátum: 09 nov 12, 22:21:02 »

con: a születési dátumból hoz létre egy random szöveget. ennyi a tudományos alapja Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins