24 nov 23, 08:12:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 94114 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sora
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #135 Dátum: 08 máj 12, 11:03:21 »

Íme előző életed
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Közép-Anglia területén születtél Krisztus után 1150 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tanár, matematikus, geológus lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az ilyen emberek mindenben benne vannak, ami új. Szeretted a változásokat, küldönösen a művészetben zenében, konyhaművészetben.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A világ tele van beteg és magányos emberekkel. Segíts azokon, akiknek kevesebb jutott mint neked.

érdekes...  még most is illik rám Mosolyog
Naplózva

/"Az egyetlen dolog, ami megmentheti a tüzet a kialvástól, hogy erőt adunk neki széllel.\"
Adj enni Szandinak!
Sütis blogunk^^
1713
Gennin
*

« Válasz #136 Dátum: 08 máj 13, 15:44:20 »

Ez de rossz... Nevet
Nő voltam 1000 körül Spanyolhonban, ami akkor arab megszállás alatt volt, ráadásul tengerész voltam. Elég irreális, nem? Nevet
Naplózva
SasuSaku255
Újonc
*

« Válasz #137 Dátum: 08 jún 04, 11:43:56 »

Nekem volt 1 bnőm akinek van 1 ismerőse, aki egy fényképről is  meg tudja állapítani h mi voltál előző életedben.
Nekem gőzöm sincs mi lehettem és azt sem tom h mi leszek. Mosolyog Csoportos duma
Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #138 Dátum: 08 jún 04, 11:59:04 »

Nekem ez jött ki...

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Fülöp-szigetek területén születtél Krisztus után 1550 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, farmer, takács, szabó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy kedves legyél az emberekhez, és megszerezd a megértés és az együttérzés képességét.

Hát igyekszem kedves lenni, és együttérző is vagyok. Szóval akkor feladatomat vszínűleg jól végzem... ^^
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Kakasi Sharingan
Chuunin
*

« Válasz #139 Dátum: 08 jún 04, 21:22:52 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Alaszka területén születtél Krisztus után 1225 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tervező, mérnök, iparos lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az igazság és a bölcsesség keresője. Talán megláttad a következő életeidet. Mások idealistának tartottak.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Akkor teljesíted a feladatod, ha segítesz öregeknek és gyerekeknek. Azért jöttél erre a világra, hogy gondozd a gyengéket és az elesetteket.

Na ezt rakd össze ez nekem egykapafára készülősnek tűnik,de ez van
Naplózva
Lolo
Újonc
*

« Válasz #140 Dátum: 08 jún 05, 18:59:06 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Kelet-Ausztrália területén születtél Krisztus után   900 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, szerzetes, méhész, magányos harcos lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Kíváncsi, találékony, mindennek a végére jártál, könyvmoly. Drámai tehetség, született színész.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Egy láthatatlan kapcsolat van a materiális és a spirituális világ között. A feladatod, hogy megkeresd, és használd ezt a hidat.

Naplózva
flarela
Újonc
*

« Válasz #141 Dátum: 08 jún 18, 10:52:47 »

"legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Törökország területén születtél Krisztus után 625 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, farmer, takács, szabó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy fejlesztd és terjesztd szellemi öntudatosságod. Találj magadnak egy jó tanárt, és tedd magadévá bölcsességét."
 :/ :hmm?:Valahogy nem tudom magamat elképzelni férfiiként :/hehh én láány vagyok! >.<#
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 11:27:44 írta flarela » Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #142 Dátum: 08 jún 18, 11:45:16 »

HÁt én előző életemben talán láma lehettem  Pojén nemtom honnan de érzem  Nevet halálom után meg vagy halott leszek...... de esetleg a narutoban is újjászülethetnék Gondolkozik Hmm?
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #143 Dátum: 08 jún 18, 22:58:23 »

hm láma...erre a következtetésre h jutottál?hihi,eszembe nem jutott még ilyenen gondolkodni Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #144 Dátum: 08 jún 18, 23:10:18 »

hogy hogy? hát az most hosszú lenne Nevet
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #145 Dátum: 08 jún 18, 23:10:38 »

nekem ez jött ki:

nem toom mien érzés, de előző életedben giliszta voltál. A kavics alatt születtél krisztus előtt 666-ban. Foglalkozásod földben kúszás volt. Személyiséged: nem szerettél gondolkodni, mivel nem volt agyad. Csak arra voltál képes, hogy kirágd a búza gyökerét, ezért egy egyiptomi földműves taposott szét születésed után két hónappal.
Halálod után pondró leszel.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 19:49:48 írta Saphira » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #146 Dátum: 08 jún 18, 23:11:51 »

Én? Előző életemben? Egy angyal! De bűneim miatt száműztek a földre...  Johhny Depi Hogy következő életemben mi leszek?  Gondolkozik Hát földi tevékenységem miatt valszeg 1 szinttel lejjebb leszek valami... Lehet hogy én leszek a pokol következő ura?  Pojén (Jól érzem magam...  Izé José...)

Saphi ez asztán a fényes lélekvándorlás!  Nevet
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #147 Dátum: 08 jún 18, 23:14:29 »

Hát hallod én sem irigyellek... Nevet hát ez jó,giliszta Nevet köszönöm,röhögtem 1 jót Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
cseryy
Újonc
*

« Válasz #148 Dátum: 08 jún 22, 18:54:29 »

dejo neked hogy giliszta lehettél, nagy élmény lehetett  Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #149 Dátum: 08 jún 23, 06:39:18 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-India területén születtél Krisztus után 1750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, matróz, cipész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Az ilyen emberek mindenben benne vannak, ami új. Szeretted a változásokat, küldönösen a művészetben zenében, konyhaművészetben.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy diszkréciód és racionalitásod fejleszd, majd ezt másoknak is megtanítsd. Az életed boldogabb lesz, ha segítesz másoknak, akik eme racionalitásnak híján vannak.

Érdekes ember voltam mit ne mondjak...De saphi...hát rád nem mondom de ember voltál...minden esetre fényes következő élet vár rád...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins