25 júl 16, 21:42:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 110428 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 08 feb 03, 17:34:37 »

Már nem működik a link. Máshol is meg lehet nézni?
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #91 Dátum: 08 feb 04, 15:43:15 »

Hű, ezt nem tudom :S

Másik témához: voltak már olyan esetek, mikor mindenféle "logikus magyarázat" csődöt mondott, mert az illetőnek ebben az életében köze nem volt a dologhoz, mégis arról kezdett el dumálni, vagy azon a nyelven meg olyasmiket mesélt, amik ebben az életében nem történhettek meg.
És itt most nem a regényírókra gondoltam meg a színészekre, mielőtt még valaki belekötne Hümm-hümm

Na, elméletben, a lélekben megvannak az emlékek az előző életekről is. (meg mégis hogyan fejlődhetne, ha semmi emléke sem lenne a tapasztalatairól? Hümm-hümm ) De ez egyrészt bekavarhatna erősen a mostaniba, másrészt meg pont ezért a tudatnak olyan mély szintjén van, amihez normális esetben nem tudunk hozzáférni... szóval így nem kavar be meg ilyenek Mosolyog
De vannak módszerek, amikkel állítólag elő lehet csalogtani - én ezekről nem nyiltakoznék, mert még nem próbáltam egyiket se xD

Viszont szerintem akkor is létezik reinkarnáció, uff Nevet
Ha már szerint nem, akkor más szerint nem, de azzal nem tudok mit kezdeni, mindenkinek szíve-joga, hogy azt higgye, amit akar xD
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #92 Dátum: 08 feb 04, 16:38:07 »

Én talán kutya voltam , de lehet , hogy madár , mert I belive I can fly . Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

kun
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #93 Dátum: 08 feb 07, 18:34:03 »

én alkoholista voltam tuti.Meg fogorvos, sebész, gyógyszerész, samsung kamera.
Naplózva

KI OLYAN KICSI HOGY MÉG A HANYGYÁK IS NAGYÍTÓVAL NÉZIK!!!!
én egy nyugott ember vagyok.
tatatomi
Gennin
*

Mangekyou Sharingan

« Válasz #94 Dátum: 08 feb 08, 18:19:01 »

Nem tom mi leszek halálom után remélem vmi jó pppff
Naplózva

Gondolkodom tehát..... .vagyok??
anbu
Újonc
*

« Válasz #95 Dátum: 08 feb 17, 10:46:10 »

Én tuti hogy az voltam előző életemben kígyó voltam. Onnan tudom hoyg a viselkedésem még mindig olyan mint 1 kígyóé persze nem csúszok mászok hanem nem lehet bennem megbízni meg minden amit a kígyókról mondanak.
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #96 Dátum: 08 feb 17, 13:08:30 »

Én meg csiga voltam. Ez biztos, mert csigatempóban élem az életem. ikszdé Másképp: nagyon kényelmes életmódot folytatok.   Nevet
Naplózva
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #97 Dátum: 08 feb 20, 21:34:57 »

Én a következő életemben nagy harcos leszek mit Lee Nyelvesít
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Naruto-kun 14
Chuunin
*

« Válasz #98 Dátum: 08 feb 24, 19:21:36 »

ennyi erővel én leszek naruto a következőben meg egy mit tudom én mi  Lehánylak na jó azért hányás nem akarok lenni
Naplózva
Sparky
Chuunin
*

Disco Bear

« Válasz #99 Dátum: 08 feb 26, 07:18:30 »

Én szűz oltó voltam
Leszek.
És vagyok!  Ördögi  Nevet
Naplózva

ipirike
Osztag Vezető
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #100 Dátum: 08 márc 01, 17:21:38 »

Hat en bisztos ember voltam semmi alati tulajdonsagom nincs , azt remelem valami sikeres ember talan Binladen Ördögi.Jo az csak egy vicc nem lehetem Biladen eltem amikor kinyirtak Nevet , de biztos valaki.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #101 Dátum: 08 márc 01, 18:45:26 »

De Bin Ladent nem nyírták ki.
Naplózva
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #102 Dátum: 08 márc 05, 16:28:10 »

ikszdé én ez lettem ikszdé: Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Románia területén születtél Krisztus után 950 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, prédikátor, kiadó, ősi írások ismerője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezdet, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben.
Naplózva
Kriszti203
Gennin
*

« Válasz #103 Dátum: 08 márc 07, 15:47:20 »

Én egér....ikszdé Nekem mindig ezt mondják. Kövi életemben meg hülye leszek...jah nem az most vagyok. Kétszer egymás után nem lehetek ugyanaz ikszdé
Naplózva

Határtalan az én Hülyeségem
Ez az egyetlen jó Képességem!
Hiei
Vendég
« Válasz #104 Dátum: 08 márc 08, 14:32:40 »

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Közép-Oroszország területén születtél Krisztus után 1250 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak.

Jó nő lehettem? Nevet És vigyázzatok mert ha meghívok valakit egy sörre lehet cián lesz benne Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins