Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 máj 05, 18:19:39 » |
|
a csapatod kunoichije tudod a kis orvos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 máj 05, 18:25:03 » |
|
Ja igen már emlékszem a bulára Vessünk már fel egy témát mert kezd értelmetlenné válni a csevegés. és kapunk a fejünkre :'X
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 máj 07, 08:17:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 máj 07, 10:14:41 » |
|
az is lehet, h ő shizune csak párszáz plasztikai műtét után (na jó ez képtelenség de poén) a korházas verzió nekem is tetszik lehet, h kakashi azért terheli le magát, h odamenjen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 máj 07, 12:50:54 » |
|
Nos szerintem pedig ö az Ichikaru ramenes bácsi lánya, csak álnevet vet fel és orvosi jutsuval megváltoztatta a kinézetét. És mindezt azért hogy láthassa Kakashi arcát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bayard
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 máj 07, 13:19:51 » |
|
Az a baj most a manga a főoldalon nem letölhető vagyis nekem nem engedi.... remélem csak nálam van ez... avagy lehet volt kiírva hogy nem mükszik és én nem láttam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 máj 07, 13:20:24 » |
|
Na igen, azt azért én is tudni szeretném, hogy mitörtént Rinnel mert az nem derül ki. Drave: ez nem is rossz elmélet. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 07, 13:45:20 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 máj 07, 13:33:29 » |
|
Van az animében egy rész, (A harmadik temetése) amikor jön egy ANBU-s csaj, és azthiszem olyasmi arcfestése van, mint Rinnek. Vagy csak én képzelődöm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 máj 07, 13:39:41 » |
|
ezt már én is felvetettem pár oldallal ez előt de azt mondta valaki hogy az nem ő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 máj 07, 13:40:54 » |
|
Az a halott Chunnin vizsgáztató szerelme, és biztosan nem Rin.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #132 Dátum: 08 máj 12, 20:43:44 » |
|
Jah a nevére már nem emléxem deh az egy másik csaj. Ő is ismeri Kakashit de biztos h nem ő.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 máj 13, 21:09:19 » |
|
a csaj a Hayate szeretője volt... szegény Hayate én nemtudom mi lehet Rinnel de valami biztos...: vagy él, vagy nem XDXD szte vagy már meghalt valamelyik küldetésben, de azt szért nem hiszem, mert Kakashi megesküdött, hogy megvédi és őt valahogy nem úgy ismertük meg, mint aki csak úgy hagyja a búsba az ígéretét... bár balesetek lehettek Lehet felkerekedett a nagyvilágba, hogy segítsen a gyengégnek és az elesetteknek és majd egyszer amikor kell feltűnik... sztem nem ok nélkül van rejtve, hogy mi lett vele, lehet még egyszercsak megjelenik valahol... ki tudja:D
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 máj 20, 21:11:28 » |
|
szerintem nem hagytak ki csak meg nem raktak bele sztem ha Tobi tenyleg Obito akkor majd olyantajt rakjak be a KG-t, mellesleg a javitott mangat olvasta mar barki is? de a mangában ( elvileg ) tobi azt mondja hogy ő Uchiha Madara söt még a gyerekkori sgaringanja is ott van meg a hátra hajlo, tüsi haja is szoval nem értem
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
|