Chakra
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 aug 09, 03:09:41 » |
|
Igen, az adatkönyvekből vannak a képek. Loah: Ja, nem arra fel mondtam, csak valami különbség csak leledzik a kettő között, ha az egyik A, a másik meg S szintű... Nem 'tom... elvileg ugyanaz a jutsu, de akkor miért van két neve és különböző szintje...? ^^" Az is lehet, hogy Kishimoto M. sensei direkt különbséget akart tenni Kakashi és Sasuke jutsuja között. Mert a Gaara vs Sasuke meccsig nem ismertük a Chidorit, csak a Raikirit. És a meccs alatt magyarázza el Gai a dolgokat. Persze a Kakashi Gaiden "korábban" játszódik, ott még Kakashi is Chidorit mond. De hol volt még a Kakashi Gaiden a Chuunin-vizsga idején?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 aug 09, 10:44:08 » |
|
hát szerintem van különbség ugyanolyan jutsu és jutsu között. szóval lehet, hogy alapból C szintű a goukakyuu no jutsu, de amikor sasuke először megcsinálta, akkor lehetett egy D, míg amikor itachi használja, akkor lehet már B.
szerintem ilyen különbség van a kettő között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZIBBI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 aug 10, 22:42:54 » |
|
lehet hogy Kakashi Sasuke-nek is a raikiri-t tanította meg csak aztán Sasuke egy kicsit finomított rajta és a testre szabta és ezután kezdte el hívni chidorinak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 aug 10, 23:54:58 » |
|
Szerintem meg olvass vissza, mert elég sok tényt leírtunk már. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 aug 11, 18:55:50 » |
|
szentem RAIKIRI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 aug 11, 19:05:46 » |
|
lehet hogy Kakashi Sasuke-nek is a raikiri-t tanította meg csak aztán Sasuke egy kicsit finomított rajta és a testre szabta és ezután kezdte el hívni chidorinak
Persze, finomitotta , az ö nagy tudásával Csak a sharingannal tud "nyomulni", fogadjunk hogy lemásolta a Chidori-t, nem tanulta, Persze Kakashi egy mezei "Hatake", de ö az idö mulásával a jelek szerint egy "A" szintü jutsu-ból "S" szintü-t kreált és ö 13 évesen fejleszetette ki, és nemvót Sharingan, hogy copy-zon... Amugy a RAikiri akkor elég erös, erösebb mint a RAsengan, mivel ha ugy álunk hogy a Chidori 'A' a RAikiri 'S', a rasengan 'A', akkorr a Raikiri erösebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 aug 11, 22:43:57 » |
|
Hagyjuk már ezt a "finomította" butaságot... -.-
Az alap jutsu a Chidori (lásd Kakashi Gaiden) és abból lett a Raikiri. Sasuke a Chidorit tanulta meg. Ennyi.
swadawa:
Lehet, hogy a Raikiri S szintű, de minimális az esélye, hogy egy Raikiri és egy Rasengan valaha is találkozzon. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 aug 12, 09:19:08 » |
|
Kakashi Raikirije S szintű: KATTSasuke Chidori alapú jutsujai pedig mind A szintűek, kivéve a Kirint, mert az S szintű (már ha ezt a Chidorihoz lehet egyáltalán sorolni...): KATT nem lehet, hogy azért van a két név, mert Kakashi jobbkézzel, Sasuke meg ballal csinálja?
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 aug 12, 11:34:05 » |
|
Igaz Chakra, de még lehet egy Kakashi vs Naruto a történetbe, ugy értem egy edzés- és abban pl: naruto használná a rasi-t, kaki meg a raikiri-t. De ennek is minimális az esélye Miroku: Szerintem hülyeség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 aug 12, 18:17:27 » |
|
miből gondolod, hogy hülyeség? eddig csak két ninjától láttuk a chidort/ a raikirit, Kakashi jobb kézben, Sasuke meg a ballal csinálja .. ezt egy harmadik ninja tudná bebizonyítani / megcáfolni ..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 aug 12, 18:47:40 » |
|
kakashi mindig is jobbal csinálta, és ő csinált már chidorit. amúgy meg alapból is hülyeségnek hangzik, és tessék, meg is cáfoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 aug 12, 20:46:24 » |
|
... de mi különbség van a chidori és a raikiri között? ...
Az hogy néhány fórumozó képes alkalmazni az E-szintű "Visszaolvasás no Jutsu"-t, te pedig nem. ^^ Attól, hogy 5-6 ember után te még hetediknek is felteszed ugyanazt a kérdést, még nem lesz megválaszolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 aug 13, 14:32:27 » |
|
Ha tudnánk a választ, már leírtuk volna. ^^ Szerinted miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|