Pikkon
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 09 jún 01, 19:20:29 » |
|
Persze, a moviekat nem kell alapul venni. Jól néz ki, azt kész. A chidori effektes cucc. Kicsit vesztett a fényéből azóta, hogy Sasuke orrbaszájba azt használja és csak újítgat rajta, de azért szeretem ezt a technikát. A legelején, amikor Kakashi nyomta be, meg amikor Sasuke először küldte Gaara ellen, azok voltak talán a legfeelingesebbek, meg persze 134-ben Naruto ellen, ahol "fekete" volt.
|
|
|
Naplózva
|
Believe in the Will of Fire inside you!
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #361 Dátum: 09 júl 23, 16:49:09 » |
|
Hát nekem a chidori nagashi jön be . Ja am sasuke bele tudja vezetni a chidori nagashiját a kardjába ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #362 Dátum: 09 júl 23, 17:53:35 » |
|
Igen bele tudja vezetni a kardjába és elég jól is néz ki a cuccos egybe vetítve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackheart92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 09 júl 30, 12:56:45 » |
|
A Chidori Nagashi nekem is bejön, jól néz ki, de nekem leginkább a Kirin tetszik, Sasuke-nak nagyon jó jutsujai vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
garzooka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 09 aug 05, 11:48:15 » |
|
Kakashi Sasukénak miért nem a Raikit tanította meg? Miért a gyengébbet?Talán Saske nem volt elég tehetséges?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 09 aug 05, 16:37:49 » |
|
sztem azért, mert tök ugyanaz a kettő..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blackheart92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 09 aug 06, 13:07:57 » |
|
ja tökugyanaz a kettő, am sasuke használja a shippudenben a raikirit is, de sztem is ugyanaz a kettő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #367 Dátum: 09 aug 06, 13:11:43 » |
|
Jah szerintem is ugyan az , de azért a shuppuba sasuke kicsit tovább fejleszti a Raikirit!Chidorit , áramoltatja a testében , és persze a kusanagiban is , ha nem tévedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yuusuke
Vendég
|
|
« Válasz #368 Dátum: 09 aug 06, 19:33:46 » |
|
amugy mint irták a Chidori A szintű jutsu mig a Raikiri S színtű de ezt az első oldalon le is irják néha vissza kéne olvasni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 09 aug 07, 14:39:33 » |
|
az első oldalon írtak már régen megdőltek. (pontosabban már az anime/manga is keveri, szóval "már" ugyanaz) amit chakra ír az első oldalon, hogy "sokkal erősebb, és amiatt hívja raikirinek, mert keresztülvágott vele egy villámot" is egy nagy keverés, mert gai mondja, hogy azt mondják róla, hogy AZÓTA hívja raikirinek a chidorit, mióta keresztülvágott vele egy villámot. az más dolog, hogy ugyanazt kapja a kezéhez chidori=1000 madár - hangja ilyesmi raikiri=villámpenge(?) (szabad fordítás, vmi ilyesmi ) - így néz ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 14:42:22 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #370 Dátum: 09 aug 08, 20:12:50 » |
|
Loah: Ritka, hogy olyat írnék, amiben nem vagyok szinte teljesen biztos. És ha nem tudok valamit, akkor nem írok. Sokan gyakorolhatnák ezt a felfogást a fórumon. Kakashi Raikirije S szintű: KATTSasuke Chidori alapú jutsujai pedig mind A szintűek, kivéve a Kirint, mert az S szintű (már ha ezt a Chidorihoz lehet egyáltalán sorolni...): KATT
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 09 aug 08, 20:23:01 » |
|
(18-19. oldalon vannak): A chidori és a raikiri között mi a különbség? A raikiri erősebb mert abban több a chakra? Sasuke chidorit használ.... (gondolom ő csak azt tudja) mert valaki mond valai raikiriset .. őmeg erre: A neve chidori Várom a válsazokat Elvileg semmi. Kakashi nevezte át, miután átvágott vele egy villámot... legalábbis Gaitól így tudjuk (lásd Chuunin-vizsga 3. forduló).
szinte mindig tényként kezelem azokat, amiket állítasz, mert logikusnak találom őket. ebben viszont te is ugyanazt írtad 6 oldallal ezelőtt, mint én, és nem tudok róla, hogy azóta megdőlt volna a mangában ez a kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #372 Dátum: 09 aug 08, 20:25:19 » |
|
HA igaz akkor nálad a pont Chakra-"senpai" !
De honnan van azok a képek amiker linkeltél ? ? ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZIBBI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egy Akatsukis Élete-nézd meg és okulj a világról
|
|
« Válasz #373 Dátum: 09 aug 08, 21:28:49 » |
|
szerintem ezek a shonen jumpbol vannak és ezek olyan cikkek amik bemutatják a szereplők jutsuit és most a ezek voltak soron
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #374 Dátum: 09 aug 08, 22:07:58 » |
|
Ez inkább az official character book-ból van szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|