Chakra
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 dec 22, 23:12:37 » |
|
Az szerintem egy Chidori Nagashi volt. Bár azért azon a Chidori "önindítózáson" néztem egyet... mi van, Sasuke? Nem indul egy pöccre a jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 dec 22, 23:24:34 » |
|
Biztos merült az akksi... Chidori nagashival nem csapja le úgy a gyakorlóbábok fejét... Az a furcsa, hogy a chidori az szúrásra szolgál, egy közelharci technika... Tehát távlra nem működik... Szerintem inkább egy filler jutsu lessz az..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 dec 23, 05:11:15 » |
|
alap, meg most szerintem a movie hoz akarnak igazodni, a csajt is azért hozták be a részbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 dec 23, 15:50:18 » |
|
A következő hsz SPOILERT is tartalmaz!
A mangában, amikor Sasuke rátámadt Orochimarura, kardszerűvé formálta a chidorit. Oro ekkor azt mondta, hogy nem is tudta, hogy Sasuke ilyen formai manipulációra is képes. Az már nem chidori nagasi volt, mert az egyszerűen csak ráz mindenkit, mint a veszedelem, de nincs ilyen határozott alakja. Szerintem most - a shippuuden 89. részében - éppen ezt tanulja, a chidori formai manipulációját. Márpedig az nem "filler jutsu", mivel a mangában is használja majd, Orochimaru karjának felhentelésére, vagy Itcahi ellen - igaz genjutsuban. Emlékeztek arra, amikor Naruto azt tanulta, hogyan tud a rasenganhoz (formai manipuláció) elemi chakrát keverni (elemi manipuláció)? Kakashi ekkor azt mondta, hogy ilyen szempontból a chidori is befejezetlen jutsu, mivel nincs benne formai manipuláció. Na, szerintem Sasuke pont ezt tanulja. (Lehet azért nem adott bele egyből padlógázt, mert akkor Orochimaru még a végén meghallja, hogy berreg a motor, és elmarad a meglepetés a drága senseinek.)
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 dec 25, 16:52:19 » |
|
Filleres chidori xD Amúgy kinézetre sima...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 dec 26, 01:17:17 » |
|
a chidori is befejezetlen jutsu, mivel nincs benne formai manipuláció.
chidori nem azért befejezetlen mer NINCS benne formai manipulácio, hanem csak azért mert nem tökéletes( a rasengan viszont 100százalékos formai manipulációt használ)
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #336 Dátum: 08 dec 26, 12:31:54 » |
|
Nem a rasengan is befejeeztelen de ennek a megfelelő témában járhatsz utána. A chidorit kakashi befejezte csak olyan jutsut hozott létre amelynek hazsnálata legtöbbször veszélyes ezen tudott volna még javítani lehet, de a sharingan miatt már felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 dec 26, 12:45:25 » |
|
bocs ez itt off lesz , de...... nem mondtam h a rasengan befejezett, mert nem az de akkor is 100%-os formai manipulációt használ) Kakashi maga mondta hogy a raikiri befejezetlen(nme tom má mikor) csak a sharingan miatt már felesleges volt neki befejezni de ennek ellenére próbálta otvözni a chidori elemi és a rasengan formai manipulációját(csakhát nem sikerült neki )
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 dec 26, 17:09:55 » |
|
Vagyis azt akarta megcsinálni mint naruto,csak nem széllel hanem villámal! De mint tudjuk csak narutonak sikerült elemi manipulációval ötvözni! De ez már Télleg nagyon OFF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 dec 30, 03:20:21 » |
|
az a chidori amit sasuke a shippuden 89 és 90 használ az természetmanipulációs chidori?és mé kell hozzá átokpecsét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 dec 30, 14:11:04 » |
|
átokpecsét azért kell, mert neki van, és akkor kemény, de amúgy nemkell, csak ettől több chakrája van nagy nemtom... és amúgy minden chidori természetmanipulációs, attól "ráz"
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #341 Dátum: 09 jan 01, 10:04:21 » |
|
Az átokpecsét egybegyűjt és sok chakrát halmoz fel rövid időre, ami kell a jutsuhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #342 Dátum: 09 jan 02, 12:01:23 » |
|
Valószínűleg a kardos chidorit gyakorolta, nézzétek csak meg a 343-as mangát, amikor Orochimaru-t megtámadja, ott is használja az átokpecsétet a jutsuhoz, de Oro mégcsodálkozik is rajta hogy milyen formai manipulációt használ, biztos nem egyszerű ha kell hozzá az átokpecsét.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 09 jan 02, 12:17:35 » |
|
Háát nem tudom.Pl, ha már itt tartunk, sztem azé nem is olyan nehéz, mert Kakashi farkas raikiri-e is formai manipulációt igényelt, és nem nagyon ment le tőle az ereje.Sőt Sasuke a Hachibi ellen is bevetette 3 Amaterasu után tehát...
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 09 jan 02, 14:21:12 » |
|
Hát szentem attól függ az a kardos chidori,hogy hogy meg milyen messze irányítja,és kakashinak azt a farkasos témát még nem is ismerlyük,mert csak egyszer láttuk,és lehet hoyg sokkal többchakrát igényel mint sasuke kardos(vagy milyen)chidorija!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 02, 14:22:25 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|