|
Chakra
|
|
« Válasz #256 Dátum: 09 aug 19, 20:09:27 » |
|
OFF: Ja, a legnagyobb rész elpályázott lazulni. De nem mindenki. És egyáltalán ne dobálják el az üveget, mert vissza lehet váltani a boltban.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shika95
Újonc
Nem elérhető
Ifj.
|
|
« Válasz #257 Dátum: 10 jan 25, 19:31:45 » |
|
Nem tom miért, de nekem a Chidori jobbab bejön. Meg szerintem jobban is néz ki Am a Chidori az nem ugyanaz mint Kakashi lighting blade-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #258 Dátum: 10 jan 29, 11:29:07 » |
|
Erre itt nem térnék inkább ki. A Technikák > Chidori / Raikiri témában már beszéltünk róla pár(száz ) odlalt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 10 ápr 30, 23:24:28 » |
|
mivel a kérdés az volt hogy melyik a legerősebb,szerintem egyértelműen a fuuton rasenshuriken,de a kedvencem,a sima rasengan meg a chidori:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #260 Dátum: 10 aug 03, 14:57:50 » |
|
Rasengan gyenge legyőzi a chidori Chidori/Raikiri kicsit erősebb mint a rasengan Oadama rasengan na ez szép nagy rasengan de nem sokkal jobb Fuuton rasengan a fuuton rasengan az ua mint a fuuton rasenshuriken nem? csak naruto nevzte el így Fuuton rasenshuriken ez a legerősebb egyértelműen sztem A sasuke féle kardos chidori (Chidori Nagashi) villám elemű a szél elem legyőzi narutonak egy szél chakrás kunai A Sasuke féle távolsági chidori na ezt nem tudom hogy hogy lehet legyőzni fuuton rasengan nélkül esetleg egy másik , szél jutsuval Végső Rasengan ezt nem tom micsoda Rasenrengan ez dupla rasengan jó ez ha az egyiket megállítják vagy egyszerre 2 -vel lehet végezni
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #261 Dátum: 10 aug 04, 00:48:23 » |
|
Psanyi:
-A sima Rasengan olyan erős mint egy szimpla Chidori. Naruto is meg tudta állítani Sasuke támadását. -Az Oudama Rasengan jóval erősebb a sima Rasengannál. -A Chidorikat meg lehet állítani sima Rasengannal, de még valami fejlettebb akadályképző technikával is. -A Fuuton: Rasengan csak a sima, szél elemmel vegyített Rasengan. A Rasenshuriken ennek a mesterire vitt fokozata. -A "Legvégső Rasengan" képes ledönteni egy hegyet is, az adatkönyv szerint. -A Rasenrengant nem lehet külön-külön használni. Együtt kell őket létrehozni, és mindkettőt egy ellenfélre kell összpontosítani. Az egymástól függetlenül használható Rasenganokat már ellőtte a második film, és az első Shippuuden film is, így Kishinek mással kellett előrukkolnia.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #262 Dátum: 10 aug 05, 11:34:48 » |
|
csak még senki sem látott legvégső rasengan-t
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #263 Dátum: 10 aug 05, 11:39:08 » |
|
Jirayra használta Pain ellen, nézz utána.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 10 aug 05, 14:14:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #265 Dátum: 10 aug 05, 15:15:37 » |
|
ez lenne az ja ezt már naruto is használta sőt 2 kézzel is amikor kiütött 2 pein idézett szörnyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #266 Dátum: 11 jan 07, 22:34:39 » |
|
Nem toom... én sFuuton rasenshuriken-re raktam a Fuuton rasenshuriken nem az a végső rasengan? meik lenne a végső? Mert ilyenről nem nagyon tudok
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #267 Dátum: 11 jan 08, 00:43:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #268 Dátum: 11 jan 08, 10:00:32 » |
|
de nem erősebb mint a fuuton rasen shuriken csak nagyobb mint egy sima rasengan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #269 Dátum: 11 jan 08, 14:48:50 » |
|
köszönöm Dant-C és Psanyi... most már tudom...
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
|