Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 júl 31, 20:49:15 » |
|
Con! A kirinnek annyi köze van a chidorihoz, hogy villám elemű oszt szevasz. Az két különböző jutsu. És ha már itt tartunk szerintem meg Kakashi villámfarkasa nem chidori. Ezzel az erővel?
Ami pedig azt illeti, ha Fuuton rasensuriken befejezett formája üti a chidori bármelyik formáját mivel szél elemű, ráadásul már nem sebez.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 júl 31, 21:28:50 » |
|
Jó,ha nincs köze a chidorihoz akkor ez, ez és ez a kezében mi? Szerintem azzal irányítja azt a nagy villám farkast... Azt meg hogy most a rasen shuriken üti a kirint sem új,de a rasenshurikent jóval nehezebb bevinni mivel eldobás után nem írányítható+lassabb is! Szóval egy rasen shuriken elől egy jó kondiban lévő jounin is elugorhat/elmenekülhet,de a kirin elől nincs menekvés,hacsak nincs ellene egy jó jutsu-d!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 31, 21:32:50 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 09 júl 31, 21:44:56 » |
|
YahikoPeint elkapta akár egy rasen shuriken is,sőt az összes test közűl hányat tudott naru kiikatni vele? 1
+ Yahiko pein az utolsó rasenshurikent simán átugrotta a chakrazavaró botjaival,akkor mégsem pusztít olyan nagy területen...
Naruto az utolsó peint pedig kijátszotta,úgy nyert,most azt nem lehet csak a rasenganra fogni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 01:25:29 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #229 Dátum: 09 júl 31, 21:49:09 » |
|
Bármit is mondasz,a Rasengan akkor is jobb.Egyszerűen ez tény.A hordók a kórház tetején anno bemutatták a simán...és Kakuzu két szíve bánta a Fuuton RasenShuriken teszt menetét.Akkor szerinted Emo King-ünk haja nem állnak égnek tőle?
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #230 Dátum: 09 júl 31, 21:57:59 » |
|
A kórházas téma annyi,hogy a chidori döf,a rasengan meg üt,azért lett nagyobb a lyuk,de mint már egyszer említettem,a végzet völgyében mikor összecsapták egyik sem nyert...
A Kakuzus példa pedig nem jó,mert úgy naruto mégeszer nem fogja bevetni+akkor is sok szerepe volt a kijátszásnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #231 Dátum: 09 aug 02, 01:19:44 » |
|
Akkor így hasonlítsd össze van egy másfél két méter átmérőjű eldobható fegyvered amelyben akkora erő összpontosul, hogy ha eltalál valamit eltünteti vagy egy fél falu nagyságú krátert hagy maga után. És van egy szúró fegyvered aminek 10 méteres hatótávolsága van szerinted melyik a jobb.
Ráadásul ha tényleg csak a jutsukat nézzük akkor a chidori a sharingan nélkül nem alkalmazható nagyon szép példa van erre a Kakashi Gaidenben.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 09 aug 02, 01:24:31 » |
|
Aha értem,a rasenganhoz meg annyi chakra mint narutonak... Szerinted kakashi miért nem használja? A rasenshuriken pedig oké hogy eltalál és végedvan,csak hát az a nagyon nem biztos hogy eltalál! De haggyuk már ezt tényleg,látszik hogy nem tudjátok elvonatkoztatni a chidorit sasukétől,és mivel sasut egy csomóan nemszeretik úgy sem mondják azt hogy a chidori a jobb!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 02:40:49 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #233 Dátum: 09 aug 02, 09:04:37 » |
|
Tévedsz el tudjuk vonatkoztatni. Miért nem biztos, hogy a rasenshuriken eltalál? Ennyi erővel az sem biztos, hogy a chidori eltalál.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #234 Dátum: 09 aug 02, 14:00:59 » |
|
MInd2 csak 1 fegyver.... A kawarimi no jutsu is lehet halálos, ha valaki jól alkalmazza.... Nem a fegyvertől függ annak a hatékonysága. Nem akarom magam ismételni, de a chidori azért jó Kakashinak meg Sasukenak mert ott a Sharingan. Naruto meg a Sennin mód + Kage Bunshinnal + a füst bombával gyakorlatilag annak dugja fel a popójába az RS-t akinek nem szégyenli. Amugy meg 1ikük sem szívesen használja a brutál jutsukat. Sasuke is inkább a chidori pengéket és nagashit részesíti elönyben, ill Naru is a sima rasengant es a duplát. Ezeket könnyebb létrehozni és nem is merítik ki annyira az embert mint az erősebb technikák + ezek is halálosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #236 Dátum: 09 aug 02, 21:44:02 » |
|
Hát mindenkinek megvan a maga véleménye, de biztos vagyok benne ha Naruto anno a chidori-t tanulja meg (tegyük fel hogy villám beállítottságú) és Sasuke meg a rasengan-t akkor most a chidori-t mondaná több ember jobbnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #237 Dátum: 09 aug 02, 21:48:39 » |
|
Ez most rosszindulat volt semmi több. Én már leírtam(ha jól emlkékszem), hogy miért a rasengan az erősebb(szerintem). Ezen semmit sem változtatna az sem, ha teszem azt Sasuke is használná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 09 aug 02, 22:22:29 » |
|
Eltudom én szakítani.Akkor kötöm Kakashihoz a Chidorit és Jirayahoz a Rasengant.Akkor is egyérteműen a Rasengan a jobb teknika. Egy szúrást azért túl lehet érni,de ha egy Rasengan (sima) eltalál azért az nem semmi... Szerintem te összekevered a kettőt! Tegyük fel,ha a rasengannal találnak gyomorszájon mi történik,harcképtelen leszel,mert rohadt nagyot üt(lást kabuto esete),a chidorival meg ha átszúrnak,átvagy döfve+simán elvérzel! Na akkor melyik a durvább? Meg egyébként ahogy mondtam ez nem abból áll,hogy na akkor az nagyobbat üt és akkor az a jobb,az csak egy nézőpont...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|