Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #180 Dátum: 09 jan 23, 20:36:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #181 Dátum: 09 jan 24, 12:43:45 » |
|
Kibővítettem a szavazást a legutóbbi mangában látott dupla rasengannal, a a rasenrengannal. Persze a véleményem ettől nem változik. Viszont az újraszavazást, csak a nullázással tudnám megoldani.....
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #182 Dátum: 09 jan 24, 18:19:05 » |
|
Moderátor: Szavazás visszavonása és újraszavazás lehetővé téve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #183 Dátum: 09 feb 03, 23:59:56 » |
|
Sztem is rassengan mert az szél elemű jutsu alapból a raikiri au meg villám szóval 1értelmű sztem
Ha jól tudom a Rasengan szimplán chakra manipuláció... nyers chakra gömbformában... Nálam a kardba vezetett Chidori és a végső Rasengan a favorit. Jól tudod, a rasengan chakra-örvény de a széllel keverve... A szél erősebb, mint a villám természetű chidori.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #185 Dátum: 09 feb 04, 20:07:18 » |
|
Hát elvileg ja,meg lehet hogy van benne egy kis sennin chakra,de ezt nem tudjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 09 márc 16, 20:08:56 » |
|
alap h fuuton rasenshuriken, amugy is az alap rasengan erősebb mint mint a chidori
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #187 Dátum: 09 márc 21, 08:27:46 » |
|
Szerintem a legerőseb a végső rasengan ,de abban nem értek egyet hogy a sima rasengan erősebb lenne a chidorinál ,mert azok kb. egyenrangúak .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #188 Dátum: 09 márc 22, 09:53:16 » |
|
szerintem meg a rasenshuriken a legerősebb rasengan mert abban úgy még szél elemű chakra is van a sima chakra mellet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #189 Dátum: 09 márc 22, 16:56:39 » |
|
Bocs, de ez a Chidorira is igaz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #190 Dátum: 09 márc 22, 19:39:17 » |
|
végül is igen mert az ugye meg villám természetű chakra van köszi a felvilágosítást ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #191 Dátum: 09 márc 31, 18:02:08 » |
|
Fuuton:Rasengan és Rasengan között van vmi különbség?-->Mielőtt még vki hülyének nézne én úgy tudom hogy mind a kettő ugyanaz. (a kérdést csak azért teszem fel mert mind a 2 választható volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #192 Dátum: 09 márc 31, 18:14:27 » |
|
Hát a Fuuton szó! Az pedig azt jelenti, hogy a rasengan-hoz hozzá van adva a szél elem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #193 Dátum: 09 ápr 02, 16:28:34 » |
|
tocika12: Ajánlanám a manga tanulmányozását, mert így csak a poénokat lövöd le magadnak. Ott minden le van írva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #194 Dátum: 09 ápr 02, 17:42:35 » |
|
Amúgy a kérdésre válaszolva mindkettő jutsu komoly kis technika.Talán a chidori-nak nagyobb a találati esélye, mint a Rasengan-nak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|