datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #165 Dátum: 09 jan 09, 16:40:35 » |
|
szerintem ennél a kérdésnél a rasengan lessz a nyertes. Abból következtetek amit yamato mondott az elemek körforgásában. Tehát a rasengan alapja illetve szükséges hozzá a szél elem, és a szél erősebb a villámnál! :S
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #166 Dátum: 09 jan 09, 17:12:45 » |
|
tévedés a Rasenganhoz nem kell szélelem az csak a Fuuton rasengan, Fuuton rasenshuriken hez kell sztem alapjában véve egyértelmű a dolog. míg a chidori a maga formaimanipulációjával és villámelemével angyon erős Jutu addig a Rasengan egyzserű (na jó annyira nem xD ) formaimanipuláció és még így is felűlmúlta a Chidorit nem egy esetben. sztem egértelmű hogy a Rasengan az erősebb és annak változatai.
viszont a Chidori vagányabb xD szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #167 Dátum: 09 jan 09, 21:09:29 » |
|
Nem lehet eldönteni. ezek a technikákat nem arra találták ,hogy össze hasonlítsuk/hasonlítsák . ez csak közvélemény. a chidori az erősebb mint a rasengan. a rasengant sokáig lehet fejeszteni. de a chidorit is. De ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 jan 09, 22:48:07 » |
|
Az én véleményem szerint sem nem lehet eldönteni a két technika között melyik az "erősebb". Hiszen mindkettő valamiben hasznosabb vagy előnyösebb technika. Pl: chidori inkább szúrásra alkalmasabb
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Blade
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 jan 10, 15:53:23 » |
|
Sztem is rassengan mert az szél elemű jutsu alapból a raikiri au meg villám szóval 1értelmű sztem
|
|
|
Naplózva
|
Éljenek a hódok és persze a kebab!:D
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 jan 10, 16:00:03 » |
|
-.-"
A Rasengan mióta szél elemű jutsu...? Talán a Fuuton Rasengan, vagy a Fuuton Rases Shuriken...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 jan 10, 18:05:43 » |
|
Szúrásra alkalmasabb? Maga a chidori és a Rasengan célja a pusztitás a kivégzés... A finomitott verziók már alkalmasabbak a sepciálisabb esetekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 jan 10, 19:58:15 » |
|
Sztem is rassengan mert az szél elemű jutsu alapból a raikiri au meg villám szóval 1értelmű sztem
Ha jól tudom a Rasengan szimplán chakra manipuláció... nyers chakra gömbformában... Nálam a kardba vezetett Chidori és a végső Rasengan a favorit.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 jan 11, 19:23:09 » |
|
Kazegage sama: Igen, a Chidori és a Raikiri szúrásra valók. Gai is egy kardhoz hasonlítja a használó kezét, ami "bármin" átvág/szúr.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 jan 20, 22:50:17 » |
|
Nálam is a Rasenshurikan viszi a pálnát, de az megsebesíti a haszálóját!
Na 1-2 szó a többiről: Chidori: egész jó közelharcos technika - hátránya a sok chakra Rasengan: ua, mint a Chidori Fuuton: rasengan, kb, mint a Raikiri Sakuka kardos chidorija: sztem nem nagy cucc az ugyan olyan, mint a chakrakés telepumpát chakrávan Távolsági chidori: ez is nagyon jó Mi az a oadama rasengan és melyik mangában van?
Valamelyik movieban van, de h milyikben? A végén megkérik Narutot, hogy segítsen be 1 gyermeket összehozni... Bár az eleje nem nagy szám. Főpapnős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 jan 20, 23:07:52 » |
|
Tévedés xD annak már nem toom mi a neve de az Oodama rasengan az ez: http://www.onemanga.com/Naruto/260/10-11/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 jan 22, 22:20:18 » |
|
Rojcsi, te meg erre gondolsz: http://kepfeltoltes.hu/090122/232010518bscap004_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÉs a neve (Naruto üvölti^^): "Az én és Shion Utlra-Chakra Rasenganja!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 jan 22, 22:46:12 » |
|
Az 1. movieban is volt egy különleges rasengan szivárvány ha jól emlékszem kiváncsi lennék milyen erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 jan 22, 23:34:45 » |
|
Hát lehet ez már egy kicsit off,de mondjuk szentem mindegyik moviban volt valami különleges rasengan,de ezt valahol már említettékk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 jan 23, 14:05:11 » |
|
Ööööhhhh hát chidori de csak mert a barátnőm szerint rasengan és h ebben is ellene legyek ^^ ez egy hülyeség de hát ez van
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
|