Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 ápr 29, 20:58:16 » |
|
mért a rasi nyers chakra tehát ha kevesebbet küldesz bele nem ehet annyit, mint egy olyan amibe többet ez elég ésszerü. és igen eléggé kifeküdt amikor nemtomhányszázadszorra próbálja ugyan azt és a chakrája szinte 0.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 ápr 29, 21:06:57 » |
|
Miért a chidori nem nyers chakra??? dehogynem csak az elemi erő is bele van keverve azt viszont nem tudjuk hogy +chakrába kerül-e de szerintem csak egy kis odafigyelés ami Narutónak nem megy ezért használ a rasi-nál is kage bunshint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 ápr 29, 21:25:35 » |
|
nem a chidori egy ADOTT mennyiségü chakrát vesz le ezzel szemben a rasi annyit amennyit belenyomnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 ápr 29, 21:45:50 » |
|
Azt nem tudom, hogy a Chidori adott mennyiségű chakrát eszik-e, de a Rasengan elvileg variálható. Lásd Rasengan - Oodama Rasengan - Végső Rasengan (ami már vagy 4-5 m átmárőjű^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 ápr 30, 08:17:32 » |
|
Hát a rasi-ba lehet több csakrát pumpálni ,de a csidoriba nem. Vagy nem is tom talán de.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 ápr 30, 20:09:35 » |
|
Hát nem tudom nem igazán győztél meg az hogy a rasiba lehet azt tudjuk de hogy a chidoriba lehet-e azt nem is tudjuk hiszen akik chidorit használnak nincs annyi chakrájuk mint naruto nak vagy jiraya nak tehát a támadási módszereik teljesen mások... tehát semmi értelme nem lenne nekik 2x olyan erős chidorit csinálni hiszen ha 2-3 mellé akkor bukta a dolgot naruto meg csinál akár 10-20 at is igaz a oodama rasi őt is kimerítette kicsit de még nem is használta a kyuubiét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 ápr 30, 21:16:52 » |
|
Valószínüleg a chidori egy adottat eszik, hiszen akkor nem lenne értelme a napi 3 chidorinak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 máj 02, 10:49:55 » |
|
Jobban szeretem a Rasengant, viszont kinézetre a Chidorit bírom. De ha választok, inkább Rasengan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 máj 02, 20:10:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 máj 03, 22:53:56 » |
|
Hát Tenten Jirayanak az a legerősebb de Narutónak... Még mindíg nem győztél meg hiszenazt mondom hogy napi 3 chidori az ok mert ha gyengébbre csinálod nem ér sokat ha meg erősebbre akkor meg nem tudnál 1 nap 2őt-3mat használni ezért is lehet erősíteni a chidorit a sebességgel (manga:kakashi gaiden) Ezt persze sose tudom majd bizonyítani mivel nem hiszem hogy Narutó bármikor is használni fogja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 máj 12, 23:13:29 » |
|
Jah az volt a kérdés hogy melyik erősebb? xD Nos én azt jelöltem ameik jobban tetszik Rasengan minden formában és mennyiségben forever!
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 máj 15, 19:09:32 » |
|
Rasenchidori RULEZ Egyszer csak összehoznak már valami sasuke+naruto kombót Katon: Rasen... LEGYEN MÁR VALAMI ÜBER ÁLLAT ERŐS JUTSU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 máj 28, 15:30:09 » |
|
Végső Rasengan, mert az néz ki a legjobban, de a Fuuton az meik? (bocs ha tudatlan vok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 máj 28, 16:11:20 » |
|
Az az amikor Shion meg Naruto egyesítik erejüket. ( )
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 máj 28, 16:16:50 » |
|
mivan shion+naruból, h lesz fuuton rasi ??? a fuuton rasi széle elemmel ötvözött rasi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|