24 nov 24, 07:56:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted melyik a legerősebb?
Rasengan
Chidori/Raikiri
Oadama rasengan
Fuuton rasengan
Fuuton rasenshuriken
A sasuke féle kardos chidori (Chidori Nagashi)
A Sasuke féle távolsági chidori
Végső Rasengan
Rasenrengan

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rasengan vs. Chidori. Melyik, miért?  (Megtekintve 64972 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Gangstakun
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 08 ápr 23, 18:59:21 »

Háát ez alapján nem erősebb  :'X Amúgy chidori - t leeht használni sharingan nélkül is , de túl veszélyes , mert nme kevés chkara-  t igényel és , ha mellé megy az elég nagy pazarlás ... Végülis naggyából a rasengannál is ez van , de  chidorihoz jobban kell ... Ám még sajnos mindig a ransengan az erősebb ....
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #91 Dátum: 08 ápr 23, 19:03:01 »

Igen a Chidorihoz nem árt a Sharingan ezért is furcsáltam mikor Kakashi fejpántlevétel nélkül kezdte el a Chidorit még Oro ellen de amilyen ész lehet tudta hogy nemfog Oro támadni és nem pazarolt:D.Olyan kár hogy a Rasengan erősebb habár van egy hülye elméletem ami szerint a Chidori a jobb de inkább megartom mert szétlenne kapva Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 23, 19:49:20 írta Den » Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #92 Dátum: 08 ápr 23, 19:48:09 »

Szerintem félreírtad hogy chidorihoz nem árt a rasengan :hmm?:De értjük amit mondani akartál.A chidorihoz nem árt a sharingan ezért is használja olyan két ember akinek van sharinganja
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #93 Dátum: 08 ápr 23, 21:27:02 »

... habár van egy hülye elméletem ami szerint a Chidori a jobb de inkább megartom mert szétlenne kapva Nevet.

Írjad csak nyugodtan.
Majd én szétkapom a szétkapókat. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #94 Dátum: 08 ápr 23, 22:08:18 »

Miért is jobb a rasengan:
Nem kell hozzá kézjel  Jobbra nyíl gyorsabban létrehozható és a másik kezed szabad(akár még egy rasinak vagy kunai nak)
A chidori azt a chi chi hangot adja ki ami nem jó ha meglepetésszerüen akarunk támadni ellentétben a rasival.
egyenlőre erre jutottam.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #95 Dátum: 08 ápr 23, 23:50:11 »

A Chidori/Rairiki is egykezes, legalábbis miután létre lett hozva.
És a csicsergő hangot is már csak a futás/támadás/mozgás közben adja ki (a sebesség miatt), addig csak az a tipikus elektormos kisűléses hangja van. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #96 Dátum: 08 ápr 24, 15:55:48 »

hííííí, erre még nem is figyeltem felXD csodálkoztam is, amikor nem volt csicsergő hangja... nomeg hót ideg voltam, mert imádom a hangját :'X
Én ímúgy továbra is ott tartok, hogy nem érdemes őket összehasonlítani, mert nem ugyanazt a célt szolgálják... De még mindig a Rasengan mellet voksolok, bár a Chidori sokkal jobban néz ki és a hangja is jobb... Én mindig CSAK a saját szememnek hiszek és ha a víztárolókat nézzük, akkor a Rasi. Bár ahogy én azt elnéztem a Chidori az a felszínt sérti elég keményen és tényleg szúrásnak néz ki, ahogy mondta valaki, míg a rasengan a felszín nem nagyon sértette, viszont, amit alatta csinál, az nem lehet szép látvány. Gondolom Kabutot is ez ütötte ki, mert gondolta, hogy a teste nem is sérült olyan nagyon, azt begyógyította, denem látott a bőre alá... meg is szívta... bár túlélte :/
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #97 Dátum: 08 ápr 24, 16:05:22 »

Igen a chidori sokkal jobban néz ki, olyan mintha nagyobb is lenne a kitörő villámok miatt, de a rasengan szerintem még mindíg erősebb.
Naplózva

Shinji
Gennin
*

« Válasz #98 Dátum: 08 ápr 24, 23:01:04 »

Nem egészen értelek titeket a jutsuk erősségét a felhasználó ereje határozza meg...
Gondolom tudjátok hogy naruto és sasuke 2x is használták egymás ellen a 2 jutsut és mi lett a vége???
1. eset mind a ketten ugyan úgy repkedtek szana meg szét
2. eset kyubi-naruto és sasuke 2.átkozott pecsét(ne kövezzetek meg saját fordítás én csak cursed seal néven ismerem) szinten egymásnak estek chidori vs rasengan és sasuke győzött ami kb 4 cm en múlott hogy narutó nem sasuke képét tépte le tehát sztem egyenlő erősek(de ez saját meglátás)
Habár úgy tudom mind a 2-ő A szintű jutsu nem?
És akkor már ha ennyire belejöttem akkor mgjegyzem hogy már nem győzöm kivárni Sasuke és Naruto közös jutsuját mert valami tuti hogy lesz legalább is naruto fuuton rasenshuriken edzése közben valami ilyenről dumáltak Kakashival hogy: a rasenshuriken a raikiri/chidori ellen jó mert a raidon (villámlás) elemet könnyedén legyőzi de a katon(tűz) ellen gyengus és mivel most már sasukénak is van amateratsu-ja EBBŐL MÁR LESZ VALAMI ÉRZEM Nevet
Naplózva

Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #99 Dátum: 08 ápr 26, 18:48:24 »

Igen, mind a kettő A szintű jutsu, de attól, hogy egyenlő szinten val "papírformailag" még lehet az egyik erősebb. Nem is ugyanarra a célra készültek...
Bár ezt amúgy hasonlítgathatnánk össze életünk végéig, még utána se hinném, hogy megtudnánk... nem is igazán lehet őket összehasonlítani. most hogyha Kakashi és Naruto összecsapnának akkor kétlem, hogy Naruto le tudná győzni Kakashit, elvégra mégis jóval több a tapasztalata meg minden, de ha most megtanulná valaki még a Chidorit (bármelyik genin) nem hinnál, hogy legyőzné vala Narutot.
Annyi mindentől függ. Tényleg majdnem letépte Naruto Sasuke fejét vele (eddig nem is figyeltem erre), Sasukénak 5 centivel hosszabb volt a karja... lehet csak ezért nyert... :'X de ettől függetlenül, ha választani kell, márpedig kell, én kitartk a Rasinál:D
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #100 Dátum: 08 ápr 26, 20:02:59 »

újabb érvek rasi melett:
a rasival sokkal jobban lehet kombózni, és sokoldalubb:
movie 4 vége, fuuton rasengan/rasenshuriken, vmeik filler amiben ezzel keveri a tésztát ikszdé.
kicsit off:
nem tudjátok, mért mindig úgy húzzák a chidorit ? pl saske fut és közben a falra tapasztja a chidorit(gaara vs saskeee)
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #101 Dátum: 08 ápr 26, 21:16:22 »

Eddigi legjobb elméletem:
a súrlódástól erősödik, ill nehéz tartani.
Chakra prof én is tudom, hogy késöbb egykezes de az számít, hogy ha pl levágják az egyik kezed, úgy is megcsinálható vagy amikor (mint sasuke vs haku) harcban az egyik kezed foglalt létre tudsz hozni egy jutsut.
jó példa még amikor kabuto ba küldi mikor az egyik kezével elkapja.

den.
és amikor a chunin vizsga falárol fut le akkor is szűk volt a hely ?Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 26, 21:17:29 írta Volfid » Naplózva
Nagy Ben
Akadémiai tanár
*

X''''DDDDDDDDDDDD

« Válasz #102 Dátum: 08 ápr 28, 17:20:16 »

Most néztem végog a Naruto Shippuden Moviet, és abban Naruto úgy győzi le a főgonoszt, hogy valamilyen "Ultra-Chakra Rasengant használ".
Azt szeretném kérdezni, hogy az szerintetek jobb, mint amire eddig szavaztatok?(Csak az után mondjátok el a véleményeteket, miután láttátok.) Pontosan
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #103 Dátum: 08 ápr 28, 17:39:38 »

Na ez sztem h**yeség(a villámos) ha az zavarja őket, hogy fogják meg mert hát maga a chidori is egy villám

újabb érv rasi melett:
chidori mindig ugyan annyi chakrát emészt fel ezért pl max 3 at lehet használni/ nap ellenben rasit legyengíted akkor ugyan annyi chakrával többet is és a gyengített se gyenge.
Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 08 ápr 29, 20:54:51 »

Nem tudom miért mondod hogy gyengített rasi kevesebbet eszik... szeintem ez hülyeség hiszen Naruto a rasi eddzés alatt is eléggé kifeküdt...
és egyébként is Narutónak 4x annyi chakrája van mint Kakashinak és valószínűleg kb 2x-3x több mint Sasukénak tehát ez a függvényed megbukott
(Jiraya-nak is rengeteg chakraja van lásd manga Jiaraya VS. Pein nem gyenge az a rasengan sem)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins