Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 júl 26, 01:30:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 júl 26, 01:32:36 » |
|
OFF: ha már lehetek offabb Tengen Toppa Gurren Lagann alap anime mindenkinek ha lehet vlaamit EPICel jelezni az az és igen ajánlom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 júl 26, 11:35:23 » |
|
Azért olyan szintű "hullás" csak nem lesz. Biztos lesz még halál, főleg az Akatsukiból, de Konohát csak nem meri majd megritkítani. De ki tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 júl 26, 11:54:09 » |
|
Halálozási sorrend: -Pein(ek) és Konan -Kisame -Tobi -Zetsu megadja magát valszeg... -Sasuke (???)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nidaime
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
A második Hokage
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 júl 26, 17:21:19 » |
|
Valószínűleg az egész Akatsuki és taka, kivéve Sasuke és talán Yuugo. Még meghal talán Tsunade.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 júl 27, 18:34:09 » |
|
volt az az interjú Kishivel és ott volt, hogy Jiraiya meghalt, narutonak fel kellett nőnie, ahogy majd sakurának is fel kell... ez azt jelenti, h Tsunade meg fog halni?? :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 júl 27, 18:43:46 » |
|
Tsunade elég valószínű,hogy meghal,különben Naruto nem lenne hogake,és oda a szép álmoknak sőt,Oro is meg fog halni szerintem(végleg),a három legendás Saninnak az a sorsa,hogy meghalnak,és akkor ezt tekinthetjük a történet drámai cselekményének..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 júl 29, 09:28:55 » |
|
Lehet, h rosszul emléxem, de nem tobinak hívták kakashi csapattársát??? vagy obi, vagy mi... de sztem ők ketten fognak harcolni, me tobinak csak a jobb szeme van meg, ami sharinganos... kakashinak meg a bal a sharingan... ezé madara használja kakashi barátjának a testét, vagy ő volt a barátja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 júl 29, 18:17:57 » |
|
Kakashi csapatársa Obito volt. És nem tudjuk kinek a testét használja Tobi, vagy használja-e egyáltalán valakiét. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 júl 29, 20:00:55 » |
|
Nekem az a fura hogy egy csomó jó karakter meghalt pl.: Asuma, Ero Sennin........ Meg az is rossz lenne ha Tsunade meghalna mert akkor ki fogja majd a keblein őrizni Konohát ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 júl 29, 20:16:07 » |
|
Tsunade nem hal meg, neki az a szerepe hogy megöregedjen és lássa meghalni az embereket. Látta az öccsét meghalni a szerelmét és most Jiraiyat. AZ egyetlen dolog hogy Naruto végleg Hokage legyen az hogy a Tsunadenek tett igéretét betartsa. Ez pedig az hogy lássa Hokagevé válni Narutot. Tsunade inkább olyan lesz mint Chiyo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 júl 30, 15:35:03 » |
|
hát én sasukéra szavaztam, mert naruto naruto rájön hogy, ő h*lye és megöli... a másik meg Pein, mert naruto megbosszúlja Jiraiyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 08 júl 31, 10:04:12 » |
|
Felejtsétek már el Sasuke-t Sasuke Kishi kedvenc karaktere dehogy fog meghalni
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 aug 13, 00:05:54 » |
|
Szerintem: -Tsunade (Pein öli meg) -Konan (Sakura vagy Shikamaru öli meg [Shika úgyis szinte mindig nőkkel harcol ]) -Pein (1értelmű h Naruto nyírja ki) -Kisame talán egy nagyobb csapat ellen veszít, ekkor megjelenik Suigetsu és kinyírja, a Samehadát pedig végre lenyúlja -A Takából talán egyedül Suigetsu hal meg (fellázad Sasuke ellen, de veszít) -Tobit talán Sasuke öli meg -Zetsu szerintem se hal meg A történet végén pedig Naruto és Sakura harcol Sasuke ellen. Gondolom Sasuke meghal, és Naruto Hokage lesz..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|