Jiraiya és Itachi már meghalt úgyhogy őket ki lehetne venni...
Szerintem Gai,Pein,Kisame,Zetsu,Tobi és talán Sasuke, esetleg még Tsunade mivel ő a hokage...
akkor kezdjük az elején ... Gai: szerintem azért fog meghalni, mert elég drámai lenne, ha Lee szeme láttára lehelné ki a lelkét miközben harcol Kisamevel vagy Zetsuval ezért Lee bosszút fog állni és megöli az egyiket, vagy esetleg mind a kettőt
Pein: hát ez érdekes lesz... szerintem vagy Naruto vagy Tsunade fogja megőlni, azért, hogy bosszút álljanak Jiraiya haláláér és, hogy megvédjék a falut (
mert elég valószínű, hogy megtámadják )
Kisame: lehet, hogy Suigetsu fogja megőlni a végén, amikor összecsap az Akatsuki és a Hebi vagy Taka, vagy most mi a nevük...de ahogy már az elején is leírtam lehet, hogy Lee bosszújának áldozata lesz
Zetsu: lehet, hogy leee fogja megőlni, de lehet, hogy életben haggya Kishimoto Masashi és azért, hogy lehessen folytatni, ha esetleg lesz még ötlete
de szerintem neki elég lenne egy égő gyufa és azonnal hamu lenne
Tobi: szerintem vagy ellene csak Sasukénak, Kakasinak vagy Narutonak van esélye, de szerintem Sasuke fog vele végezni...
(
vagy csak megint elhiteti mindenkivel és majd egyszer újra visszatér, de ez már egy kicsit túlzás lenne )
Sasuke: vele kapcsolatban is támadt pár érdekes ötletem:D
1. lehet, hogy Tobi megöli, és Naruto bosszút áll tobin...
2. lehet, hogy Naruto fog vele végezni
(
de az is lehet, hogy életben marad és újra éleszti az Uchiha klánt )
Tsunade: hát ő szerintem csak, akkor halhat meg, ha megtámadják a falut és megpróbálja megvédeni...
őt szerintem Tobi fogja megölni
vagy esetleg Sasuke, de ezt nem nagyon hiszem asszem ennyi, de véleményeket várok, mert biztos, hogy van benne pár hü**eség
ja, és bocs, ha leírtam olyat is ami már volt...vissza olvastam egy darabig, de nem mentem végig az egészen